Ciekawe czy Donnarumma usiadzie na lawie za taki numer. Chociaz wlasciwie mial do tego prawo i nic wielkiego sie nie wydarzylo

No nie chcą czekać roku tylko od razu go mieć.sampam pisze:60 mln za pilkarza ktoremu kontrakt konczy sie za rok? Ile jest takich przypadkow?
Klauzula odejścia zapisana w kontrakcie Donnarummy to 10 milionów euro.Lopez87 pisze:Real ponoć ma zaoferować 60mln euro za Donne pod warunkiem,że nie uda się im ściągnąć De Gei i dać mu 6.5mln euro kontraktu.
Jeśli taka klauzula byłaby w jego kontrakcie to już by go tam dawno nie byłoAlwaysRemember pisze:Klauzula odejścia zapisana w kontrakcie Donnarummy to 10 milionów euro.Lopez87 pisze:Real ponoć ma zaoferować 60mln euro za Donne pod warunkiem,że nie uda się im ściągnąć De Gei i dać mu 6.5mln euro kontraktu.
JwLopez87 pisze:AlwaysRemember pisze:Lopez87 pisze: Jeśli taka klauzula byłaby w jego kontrakcie to już by go tam dawno nie było
Ciekawa historiaHistoria Donnarummy jest złożona, to jest efekt nieuczciwych działań od samego początku. Jak powiem, że to jak go odkryłem, wydam się antypatyczny. Nie przypisuje sobie tej zasługi, powiedzmy, że miałem szczęście znaleźć się na właściwym miejscu, we właściwym czasie. Chłopak miał 10 lat i nawet niewidomy odkryłby Donnarummę. Widziałem go raz w bramce w Neapolu i od razu zadzwoniłem do Ausilio z Interu. Przez trzy i pół roku, do 2013, trwały relacje z Interem, z którym odbywał staże. To długa historia, która trwała aż do momentu podpisania umowy z klubem. Po czterech latach doszło do podpisana kontraktu z piłkarzem i jego rodzicami. Ale dzień później oni dogadali się z Milanem, bez zawiadomienia kogokolwiek, mimo danego słowa. Istniał już precedens, który pozwalał mi przypuszczać, że tak się zakończy i tym razem. (...) Sądzę, że minimum wdzięczności dla klub, który cię wypromował, należałoby zachować. Odmawianie jednej z najlepszych drużyn świata jest dla mnie niezrozumiałe.
Czyli wychodzi na to, że po części Gigi to młoda niewdzięczna menda, a w większości wina leży po stronie rodzinki. Dlatego włoscy kibice Milanu tak jadą po tej rodzince.Yascarr pisze:Ciekawa historiaHistoria Donnarummy jest złożona, to jest efekt nieuczciwych działań od samego początku. Jak powiem, że to jak go odkryłem, wydam się antypatyczny. Nie przypisuje sobie tej zasługi, powiedzmy, że miałem szczęście znaleźć się na właściwym miejscu, we właściwym czasie. Chłopak miał 10 lat i nawet niewidomy odkryłby Donnarummę. Widziałem go raz w bramce w Neapolu i od razu zadzwoniłem do Ausilio z Interu. Przez trzy i pół roku, do 2013, trwały relacje z Interem, z którym odbywał staże. To długa historia, która trwała aż do momentu podpisania umowy z klubem. Po czterech latach doszło do podpisana kontraktu z piłkarzem i jego rodzicami. Ale dzień później oni dogadali się z Milanem, bez zawiadomienia kogokolwiek, mimo danego słowa. Istniał już precedens, który pozwalał mi przypuszczać, że tak się zakończy i tym razem. (...) Sądzę, że minimum wdzięczności dla klub, który cię wypromował, należałoby zachować. Odmawianie jednej z najlepszych drużyn świata jest dla mnie niezrozumiałe.
"Juventus chce Donnarummę? Zdziwiłbym się, gdyby Marotta powiedział coś innego. Beppe to bardzo inteligentny człowiek - jeśli interesuje go bramkarz, jesteśmy tutaj."Fassone śmieć pisze:La Juventus vuole Donnarumma? Mi sarei stupito se Marotta avesse affermato il contrario. Beppe è molto abile: se gli interessa un portiere, noi siamo qui.
"Donnarumma? Juventus ma prawo zbadać wszelkie dostępne możliwości. Trochę jak nasza sytuacja z Keanem, z którym mamy praktycznie pewne porozumienie. Życzę sobie, by na końcu osiągane były porozumienia pomiędzy stronami, jednak kiedy zawodnik jest na rynku Juventus ma obowiązek próbować. "Marotta śmieć pisze:Donnarumma? Tutte le opportunità che sono disponibili la Juve ha il diritto di esaminarle. E’ un po’ la nostra situazione con Kean, col quale siamo praticamente d’accordo. L’idea L’augurio che faccio è che alla fine si trovi un accordo fra le parti però, quando un giocatore è sul mercato, la Juventus ha il dovere di provarci.
Nie zawracaj dupy Rurku tylko chodź na browara!Skepta pisze: ↑30 sty 2019, 14:34 co sądzicie o obecnej sytuacji w Milanie? jest szansa na 4 miejsce w lidze? czyzby Gattuso przerósł mistrza Anczelota? Czyżby Piątek był nowym Lewandowskim albo i kimś lepszym? bądź co bądź Lewandowski w wieku 23 lat (czyli tylu, ile ma teraz Krzysiek) wąchał jeszcze dupe Barriosa a tu Krzychu juz z marszu podbija w pol roku Serie A. Po wczorajszym meczu mozna stwierdzic, ze pilkarz jest bardzo silny i posiada fajna szybkosc w dodatku jak pokazala druga bramka ze z techniką też nie na bakier. Kocur. Milanowi udal sie transfer - pozbyli sie opasłego knura Igłejna z bajońską pensją ktory od poczatku nie chcial grac w Milanie i sprowadzili w jego miejsce mlodszego, malo zarabiajacego i glodnego gry pilkarza z marzeniami. Ponadto kreuje swój własny wizerunek od początku, ta jego cieszynka z imitacja strzelania z pistoletów - robi sie juz mega popularna i to nie tylko w polsce (coś jak maska Dybali). Chlop marketingowo i sportowo robi furore a jeszcze rowny rok temu kopal przeciwko jakimś Górnikom Łęczna.
Świetna sprawa, Świetna historia