Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
dani7

Odp: Inter 2009/2010

Post autor: dani7 »

A moim zdaniem wszystko jest ok. Brakuje tylko lub aż lewego obrońcy, który miałby predyspozycje podobne do Maicona, typu Juan Manuel Vargas. Widziałem go w akcji i wiem co mniej więcej potrafi. Aktualnie jeśliby spojrzeć na naszych lewych obrońców to Chivu nie umie grać ofensywnie, a Santon nie potrafi jeszcze wrócić po ostrym zapędzie pod pole karne rywala i przez takie coś powstawały groźne akcje. W zimie zakupić Vargasa i Pandeva i będzie chyba git. W lecie dochodzi Coutinho, tak więc będzie go można spróbować w Serie A.
mati01000

Post autor: mati01000 »

noo Zanetti 36 latek już przeleciało a ja bym kupil do nas Bosingwy mlody i waleczny tylko trudno będzie od Morattiego wziąść na niego kase :/
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

Inter już przyzwyczaił nas do panowania w Serie A i taka jest niemiłosierna prawda...
Tylko co z Ligą Mistrzów w której piłkarze powiedzmy sobie szczerze...zawodzą.
Naprawdę będzie Interowi ciężko myśleć o awansie szcególnie jeśli strata punktów w Kijowie jest całkiem możliwa, a Rubin może znów się uporać z Barcą a wtedy nawet wygrana z Barcą na wyjeździe chyba awansu nie da.
Dla mnie najlepszym piłkarzem z początku sezonu był na pewno Milito potem jakoś do tygodnia przed kontuzją zawodnik ten malał w moich oczach i czekam bardzo na jego powrót już w meczu z Palermo.
Za to ostatnimi czasy zdecydowanie najlepiej i najbardziej wszechstronnym zawodnikiem jest Sneijer i jak to już często bywa dopadła go kontuzja i licże że wyleczony Motta go zastąpi godnie by ten mógł się wykurować na ARCYWAŻNY mecz z ynamo.
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
mati01000

Sneijder jest teraz na 100% nr 1 w polu bo na bramce nie wyobrażam sobie nikogo innego niz Cesara !!
co do eto to myle ze on jest teraz w dolku niz w szczycie formy widac to po jego ostatnich wystepach !
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

jedrula1991 pisze: ferii niestety zawiodę Cię :P Vieira strzelił ostatnio bramkę więc nie odejdzie z Interu :P poza tym on chce uszanować swój kontrakt :P
Raczej stan swojego konta  :P Myslałem ze latem przyjdzie do nas pomocnik z prawdziwego zdarzenia ale niestety dostalismy tylko przeciętnego Motte. Zanetti to obrońca i widać to po jego poruszaniu się po boisku. Stanko jest bardzo chimeryczny a Muntari to Muntari.  :/
Minister

Post autor: Minister »

Najgorsze jest chyba to,że obaj nasi pomocnicy,którzy przyszli w tym okienku transferowym i którzy mieli stanowić o sile naszej  linii w ciągu 2 miesięcy mają na koncie kilka urazów.Drobniejszych,groźniejszych nie ważne,ważne jest to,że kolejny mecz/mecze obejrzą z Morattim.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Dominik

Post autor: Dominik »

Dodaktoko przychodzi zima Pandev + Coutinho
Brazylijczyk chyba przechodzi do Interu dopiero latem, także w tym sezonie prawdopodobnie jeszcze nie zagra w naszych barwach.
FORZA INTER!!!
Minister

Post autor: Minister »

Nie chyba tylko  na pewno ;)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
mati01000

Quaresma to chyba odejdzie już od nas zimą szkoda że u nas nie umi sie przebić bo w Porto szarował Portugalie :D
Mancini i Suazo myślę że zostana na kolejny sezon !! Przydało by sie kupić np Hef arfe albo Afellaya młodzi i uzdolnienie !
Bo narazie do kupujemy dobrych ale starszych zawodników !
kibix

Post autor: kibix »

nie tylko starszych bo Sneijder ma dopiero 25 lat. choć prawda, że przydałoby się trochę odmłodzić skład ;]
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
mati01000

Toldo Materazzi Cordoba Zanetti Vieira Orlandoni( czy jakos tak) wszyscy maja powyzej 33lat więc jak na piłkarza powinni już zawiesić korki !! Choc Zanetti forme prezętuje wysoką ale ogólnie wiek u nas powinien spaść o jakies 3lata !
co powiecie o Eto bo moim zdaniem nie jest to ten Eto z Barcy :(
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Nie jest to ten Eto z Barcy bo w Interze nie ma takiej pomocy jak w Barcelonie, mam tu na myśli Xaviego, Messiego, Inieste itd... Tam ma kto kreować grę, jak jednemu nie wychodzi, to jest jeszcze kilku którzy zastąpią, a u nas jak Sneijder wypadnie to liczymy na farta, jakąś bramke Dekiego z 30 metrow bądz indywidualny przebłysk któregoś z zawodników... Nie to żebym narzekał, bo nie jest w Interze tak źle ale rozmawiamy tu o Eto więc mowię o tym czego juz tak nie błyszczy.  Za to gramy bardziej zespołowo, nie ma jednej wielkiej gwiazdy, tylko tworzy się monolit. Eto również kilka brameczek już strzelił a jak będzie w pełni sił i formy to jeszcze pokaże wiecej... Pozdro.
:love:
Forza Inter:)
mati01000

Nooo tez mysle ze ustrzeli jeszcze z 15 brameczek :) a co do meczu w kijowie to będziemy mieć problem brak Motty Snejdera i Munariego będzie ciężko ale mylślę że do mediolanu przyjadą 3pkt :]
interm

Post autor: interm »

Co sądzicie o najnowszych doniesieniach w sprawie przeprowadzki w zimowym okienku transferowym gutiego z realu podbno jest bardzo zainteresowany gra w naszym klubie wiem że jest to zawodnik juz starszy ma 33 i należało by powiedzieć nie takich piłkarzy n am trzeba ale piłkarz ten posiada ogromne doświadczenie ciekawe jak ta sprawa sie rozstrzygnie osobiście chciałbym van der vaarta
proba1

Post autor: proba1 »

Gutiego to mam gdzies, gorzej ze nasi podobno Santona chca sie pozbyc
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

proba1 pisze: Gutiego to mam gdzies, gorzej ze nasi podobno Santona chca sie pozbyc
Pozbyć? Chodzi pewnie tylko o wypożyczenie. Niech idzie bo szans na regularną grę nie ma żadnych.
Atletico podobno zainteresowane jest Quaresmą. Mam ogromną nadzieję, że pożegnamy go w styczniu.
proba1

Zmiennika ?? raczej kogos kto bedzie obok Snejdera Stanko I cambiasso gral w pierwszym skladzie, do tego mozna dokupic jeszcze jednego bo Stanko mlodszy nie bedzie
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
mati01000

Dobrze jak Inter by kupił VDV młody i zdolny a Deco Guti "starzy" odpowiednio 32 i 33lata potrzebujemy zawodnika młodego takiego jak Ben Arfa Cabaye albo Vucinic !
Nen

Post autor: Nen »

Jeżeli poruszamy temat wzmocnienia naszej drugiej linii to dla mnie marzeniem jest Hamsik. Ograny w naszej lidze, młody, bramkostrzelny, asystując,y pewny siebie, mógłby grać w LM ... i tak można wymieniać.

Jednak wyciągnąć go będzie niesamowicie ciężko. Albo raczej drogo.
God protect me
raffikus

Post autor: raffikus »

a no Hamsik byłby u nas super.
zawsze walczy i jest młody...
myślę że sprowadzenie do na san siro byłoby idealnym wzmocnieniem lini pomocy

http://www.ligamistrzow.com/beka.html - proszę o głosy na nasz Inter w Bitwach Kibiców bo przegrywamy z Chelsea ponad 100głosami a tak być nie może :P
można głosować co 10 minut
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Jeśli już jakiegoś pomocnika z Realu to Van der Vaarta :) Guti już za stary jest a nasza druga wcale tak źle nie wygląda ;) a co do Hamsika to on mnie nigdy do siebie jakoś nie przekonywał
Nen

Widzę, że po sukcesie Sneijdera zrobiła się masa chętnych na VdV. Ja jakoś mam obawy co do Rafa, dla mnie Holendrzy są zupełnie dwoma różnymi zawodnikami. Najpierw pozbądźmy się naszych niewypałów, bo nie możemy sobie pozwolić na utrzymywanie trzeciego.
God protect me
proba1

Podobno juz w styczniu ma u nas nie byc Manicniego i Quaresmy w czerwcu odejdzie Vieira wiec miejsca sie sporo robi, chociaz jedno miejsce powinno nalezece na rownorzednych zasadach Krhinowi ktory przedluzyl kontrakt do 2013
Mokasyn

Post autor: Mokasyn »

Nen pisze: Najpierw pozbądźmy się naszych niewypałów, bo nie możemy sobie pozwolić na utrzymywanie trzeciego.
1908% Racji!
...Jak już mówiłem SZACUNEK daje siłe!
zahor

Post autor: zahor »

Ja tam rozejrzałbym się za jakimś napastnikiem  zwłaszcza , że Eto'o w styczniu wyjeżdża...
NIE dla Ranocchii w Interze!
interm

Post autor: interm »

Ale napastnika w styczniu nowego raczej bedziemy mieli gdyż Pandev na 99% trafi do Interu ja tam rozejrzałbym sie za ofensywnym pomocnikiem który mógłby być dobrym zmiennikiem sneijdera
Nen

Ale VdV do ans nie tarfi na 90% ponieważ Mou go nie chce.
God protect me
mati01000

Jose wiem że nie chce Gutiego i dobrze bo już wiek ale że nie chce VDV to nie słyszałem ! Przy kupowaniu pomocnika osłabiłbym dodatkowo Juve tzn. kupiłbym 24 letniego Marchisio !! a z Romy to Vucinica :D 
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

mati01000 pisze: Jose wiem że nie chce Gutiego i dobrze bo już wiek ale że nie chce VDV to nie słyszałem ! Przy kupowaniu pomocnika osłabiłbym dodatkowo Juve tzn. kupiłbym 24 letniego Marchisio !! a z Romy to Vucinica :D 
Marchisio?
Po pierwsze: już widzę jak Juventus nam go sprzedaje... Kiedyś w FM 2008 udało mi się go kupić, ale ja potrafię odróżnić grę od rzeczywistości w przeciwieństwie do niektórych.
Po drugie: co w nim takiego nadzwyczajnego, co miałoby predestynować go do gry w Interze?

Vucinic?
Teraz to żeś wyjechał  :o  Rozumiem, Julio Cesar to bramkarz światowej klasy, ale żeby brać od razu do Interu każdego byle patałacha, który strzelił mu bramkę?
Poczytaj sobie wypowiedzi kibiców Romy o jego formie w obecnym sezonie.
proba1

Nie tylko w obecnym to nie jest typ napastnika ktry jest nam potrzebny przy zalozeniu ze pozyskamy Pandeva
ODPOWIEDZ