Może tak stworzyć FcInter.pl na Facebook`u?
-
Grrruby
- Kontakt:
Może tak stworzyć FcInter.pl na Facebook`u?
jak w/w.
Co Wy na to?
Co Wy na to?
-
Minister
Odp: Może tak stworzyć FcInter.pl na Facebook`u?
A co daje założenie takowej strony/konta?Bo ja się nei za bardzo orientuje.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Lamatico
- Kontakt:
Jak dla mnie chory pomysł... Konta tego typu na nk czy facebook'u nie mają sensu.... Mamy teraz dobrze rozbudowany system uzytkowników, można mieć znajomych wysyłać prywatne wiadomości, co w zupełności wystarcza... Konta na facebook'u i nk obniżają poziom serwisu... Takie jest moje zdanie...
-
Vancore
-
Tkrauze
to zły pommysł,brakuje jescze na fotce.pl i balych kozaczkach.pl
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Grrruby
- Kontakt:
heh ok, przepraszam więc, też nie cierpie NK bo zostało załóżone w innym celu niż w tym który teraz jest:P
miałem po prostu taki pomysł, i nie chciałbym być szufladkowany, bo nk a facebook to troche co innego (dla mnie) zwłaszcza że jest są np stowarzyszenia typi Juve merda, roma merda i milan merda:)
do wszyskich należę oczywiście, i klnę na nich:P
czyli wątek do zamknięcia tak?
miałem po prostu taki pomysł, i nie chciałbym być szufladkowany, bo nk a facebook to troche co innego (dla mnie) zwłaszcza że jest są np stowarzyszenia typi Juve merda, roma merda i milan merda:)
do wszyskich należę oczywiście, i klnę na nich:P
czyli wątek do zamknięcia tak?
-
RdK.
- Kontakt:
Załóżmy tam profil, a tu wprowadźmy abonament w postaci "Mirkogąbek".

-
MiRas.
- Kontakt:
Wiedziałem, że Twój post będzie w ten deseń... ;Prdk pisze: "Mirkogąbek".
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Chrisu
nk, fotka, gdzie jeszcze? badzcie dorośli:)
-
pabloos6
- Kontakt:
Moim zdaniem, dlaczego nie. Mnie jakoś nie rajcują tego typu portale (może już ten wiek, po trzydziestce) , nie przywiązuje do nich jakiejś uwagi, nie zamieszczam tam swoich zdjęć itp ale jeśli chce się promować klub, stronę, czy fan club to dlaczego nie. Wiem że tym sposobem można przyciągnąć wielu młodych kibiców którzy lubią tego typu profile i tym podobne akcje. Taki oficjalny profil ma np Śląsk Wrocław na facebooku i wielu kibiców wpisuje się tam jako znajomi, często właśnie stamtąd dowiadują się o różnego rodzaju akcjach kibicowskich i innych tego typu rzeczach.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 00:15 przez pabloos6, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Grrruby
- Kontakt:
chociaż jeden człowiek mądrze napisał:) bo widzę że tu "troll`i" nie brakuje i już swoje 3 grosze dokładają. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Tymczasem to co powiedziałeś pabloo jest mądre i właśnie o takie coś mi chodziło, dużo firm się promuje na FB, a raczej wszystkie powoli: AMD, ASUS, a grupa o nazwie "mitsubishi lancer evolution" ma prawie 100,000 fanów, "mały głód" ma ich 60,000, więc nie mówcie że to NK, bo FB ma na celu inne zadanie w przeciwieństwie do NK
Tymczasem to co powiedziałeś pabloo jest mądre i właśnie o takie coś mi chodziło, dużo firm się promuje na FB, a raczej wszystkie powoli: AMD, ASUS, a grupa o nazwie "mitsubishi lancer evolution" ma prawie 100,000 fanów, "mały głód" ma ich 60,000, więc nie mówcie że to NK, bo FB ma na celu inne zadanie w przeciwieństwie do NK
-
bobogol
- Kontakt:
mam wrażenie, że założycielowi tematu nie chodziło o jakieś dodawanie się do znajomych, umieszczanie tam newsów itp tylko o założenie strony w sensie profilu strony, której można zostać fanem.
Później jest to wyświetlane w informacjach o danym użytkowniku, że jest fanem FcInter.pl
blaugrana.pl ma taki profil, ma mnóstwo fanów, po prostu oddanych użytkowników strony, nie widzę żeby jakkolwiek wpływało to na obniżenie poziomu serwisu
jeśli tylko ktoś z zarządu klepnie tu zgodę na to to moge to wziąć na siebie
Później jest to wyświetlane w informacjach o danym użytkowniku, że jest fanem FcInter.pl
blaugrana.pl ma taki profil, ma mnóstwo fanów, po prostu oddanych użytkowników strony, nie widzę żeby jakkolwiek wpływało to na obniżenie poziomu serwisu
jeśli tylko ktoś z zarządu klepnie tu zgodę na to to moge to wziąć na siebie
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 14:16 przez bobogol, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Grrruby
- Kontakt:
oooo dziękuję:) o to mi właśnie chodziło, przepraszam, że od razu tego nie napisałem, ale nie wiedziałem od czego zacząć, dziekuję za wsparcie;)
-
Grrruby
- Kontakt:
co na to admini? bo widzę że głucho jakoś
-
Minister
Admin na to jak na lato 
Widocznie nie chcą aby ich strona brała udział w takich akcjach.Ogólnie to mnie zastanawia co dają tacy wirtualni ,,kibice''?Oprócz tego,że może wzrosnąć popularność naszej strony co za tym idzie więcej $$ z reklam.
Widocznie nie chcą aby ich strona brała udział w takich akcjach.Ogólnie to mnie zastanawia co dają tacy wirtualni ,,kibice''?Oprócz tego,że może wzrosnąć popularność naszej strony co za tym idzie więcej $$ z reklam.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Grrruby
- Kontakt:
no to co? mało Ci? popularność i kasa, żeby móc usprawniać wszystko...
nie rozumiem czego Ty tu nie rozumiesz (?)
nie rozumiem czego Ty tu nie rozumiesz (?)
-
Minister
Ty nie rozumiesz,że nie wszystkim zależy na kasie.Mało na naszej stronie dzieci Neo?Jest dużo plusów takiej akcji ale są tez minusy.Jeśli takie konto powstanie to ok,jak nie to płakał nie będę.
W sumie swoją drogą po dłuższym namyśle nie wiem czy tym wszystkim da radę przyciągnąć więcej użytkowników na naszą stronę.
W sumie swoją drogą po dłuższym namyśle nie wiem czy tym wszystkim da radę przyciągnąć więcej użytkowników na naszą stronę.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Grrruby
- Kontakt:
dzieci neo?? od Kiedy do dzieci neo kibicują Interowi... rozumiem gdyby to była barcelona albo RM, ale Inter?:P
Inter nie dla neo!
Inter nie dla neo!
-
Mora
- Kontakt:
Wybierajcie się na zloty, turnieje kibiców itp., a nie bawcie się w jakieś konta na stronach internetowych.
Zdziwiłbyś się.Jak czasami wchodzę na pilka.pl i czytam komentarze userów mieniących się kibicami Interu to mi ręce opadają...Grrruby pisze: dzieci neo?? od Kiedy do dzieci neo kibicują Interowi... rozumiem gdyby to była barcelona albo RM, ale Inter?:P
Inter nie dla neo!
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
bobogol
- Kontakt:
kompletnie nie rozumiem odzewu.
jedyny rozsądny argument to ten za, czyli większa liczba odwiedzin. odwiedzający stronę, a rejestrujące się trolle to dwie różne rzeczy i to nie facebook ich generuje. poza tym mamy spory skład, który wręcz uwielbia się nad takimi osobnikami pastwić.
generalnie uważam to za objaw jakiejś przynależności do strony, jako grupy ludzi, z których kilkunastu poznałem podczas nieszczęsnego wyjazdu na Lazio i tyle.
z "przynależności" do FC Internazionale na fejsie też mam się wypisać bo może jakiś przygłup to zobaczyć, wklepać "Inter" w google i wejść na naszą stronę?
jedyny rozsądny argument to ten za, czyli większa liczba odwiedzin. odwiedzający stronę, a rejestrujące się trolle to dwie różne rzeczy i to nie facebook ich generuje. poza tym mamy spory skład, który wręcz uwielbia się nad takimi osobnikami pastwić.
generalnie uważam to za objaw jakiejś przynależności do strony, jako grupy ludzi, z których kilkunastu poznałem podczas nieszczęsnego wyjazdu na Lazio i tyle.
z "przynależności" do FC Internazionale na fejsie też mam się wypisać bo może jakiś przygłup to zobaczyć, wklepać "Inter" w google i wejść na naszą stronę?

-
siatkarze
- Kontakt:
Ja zaglądam od na forum i widzę że potrzeba mu jakiegoś dodatkowego źródła odwiedzin. Przecież od odwiedzin się zaczyna potem dopiero są ewentualne rejestrację . Ale bez odwiedzin nie ma rejestracji. Dlatego każda forma promowania strony jest dobra.
-
Kermitt
Ale wydaje mi się że ta strona nie potrzebuje już promowania. Jest to najlepsza strona o Interze w Polsce, i jeśli ktoś będzie chciał tu wejść, wystarczy tylko wpisać frazę 'Inter' w Google, to dla kibiców innych drużyn. A jeśli chodzi ci o to, żeby poprzez facebooka szukać sobie nowych kibiców, to raczej poroniony pomysł.
-
Baszczu
Robienie tego typu klanów niczym nie różni się od akcji typu "kocham krótkie spódniczki", "piję z gwinta" czy "osoby myjące zęby po każdym posiłku". Na moje w żaden sposób nie wzrośnie wartość strony, wręcz przeciwnie, niektóre osoby na widok takiego "fanklubu" parskną ironicznym śmiechem i zrujnują sobie opinię o tej witrynie... i wcale nie uważam, że takich osób będzie mało.
-
MaT-Ti
pomysł jak dla mnie jest fajny, jak jeszcze miałem tam konto byłem w grupach EA Sports czy Mitsubishi i można było wiele fajny informacji wyciągnąć, czy też innych rzeczy. Tylko ludzie z takich portali robią pośmiewisko, kompletnie zniechęcając do użytkowania, denerwują i śmiecą. Wiec uważam że nie powinniśmy się pchać na facebooka. Jest fcinter.pl są komentarze jest forum, shoutbox czego więcej nam potrzeba? Fajniejszym pomysłem byłoby stworzenie dodatkowej strony np: fcinterfans.pl gdzie wchodząc na stronę po za piękna oprawą graficzną była by np oficjalna lista kibiców INTERu w Polsce i tyle. Nic wiecej... 
Na dobre i na złe INTER zawsze!
-
Czubinho
Ja również nie widzę sensu, aby robić konto na takich portalach. Strona fcinter.pl świetnie wygląda i nie potrzebuje prmocji na takich stronkach
-
Świru
Takich facebookowych kibiców Interu, to o dupę rozbić. Jestem kibicem (może za dużo powiedziane) ale na pewno fanem Interu i wcale nie muszę się z tym obnosić, moi znajomi to wiedzą i mi to wystarczy, nie muszę mieć w znajomych na NK konta "kibice Interu łączcie się" czy coś w tym stylu bo do czego to prowadzi ? Żal mi dupe ściska kiedy widzę u mnie w miejscowości "kibiców" lokalnej drużyny lansujących się w bluzkach klubowych po mieście co najlepsze - w czasie trwania meczu. I właśnie z takimi "kibicami" będą mi się kojarzyć Ci z portalów społecznościowych, był boom na Barcelonę teraz pewnie będzie boom na Inter i przepraszam bardzo ale nie chcę być kojarzony z takimi "kibicami". Co promocji strony, to jeśli ktoś jest fanem Interu to na pewno na nią trafi.
Rzadko się tu wypowiadam ,ale teraz musiałem dorzucić swoje 3 grosze. Dziękuję.
Rzadko się tu wypowiadam ,ale teraz musiałem dorzucić swoje 3 grosze. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 17:38 przez Świru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lucasix
Z doświadczenia wiem, że tego tpyu konta przyciągałyby napinaczy, którzy psuliby całą atmosferę. Poza tym "sezonowcy" zaczęliby masowo wpisywać się na taki profil psując jednocześnie wizerunek prawdziwych fanów Interu. O kant dupy z takim pomysłem, który nic nie wnosi a przysporzyć może niepotrzebnego stresu.
...conta solo la fede !
-
eKubaL
- Kontakt:
Skoro piszesz w tym temacie traktując temat jako 'propozycję' to widać Twoje obawy się nie sprawdziły. FcInter od tygodnia posiada konta na facebooku 
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Lucasix
-
Gunnar
- Kontakt:
no i konto jest ale właściwie nic nie daje serwisowi