Mam pytanie dosyc niecodzienne

Add by admin: Tytułuj poprawnie tematy
mati_fci pisze:w/w tekst ...- bez komentarza ... mądry jak jego autor...
Co prawda to faktKujon pisze:
1. Patrzeć się prosto w oczy
3. Robić tak, by ta dziewczyna/chłopak wiedziała, że jest dla Ciebie najważniejsza, że jej/jemu poświęcasz dużo uwagi
znam ten bólmati_fci pisze:heh... pamiętajcie NIE ZWLEKAĆ :evil: to mnie cholera zgubiło ... a taką fajna dziewczyne raz poznałem ...
ta rada tyczy się 99% dziewczyn ale ja trafiłem raz na taką co chciała mnie bliżej poznać, pospotykać i trwało to chyba z 4 miechy itp....więc trzeba "wyczuć" dziewczyne jaka jestmati_fci pisze:heh... pamiętajcie NIE ZWLEKAĆ :evil: to mnie cholera zgubiło ... a taką fajna dziewczyne raz poznałem ...
Jak Ci zależy to czas znajdzieszmati_fci pisze:no i tak oto otrzymaliśmy wzorowy kodeksłatwo napisac trudniej wypróbować
zwłaszcza, że nie każdy ma okazje i czas.. :evil:
Racja. Poza tym dziewczyny- wiadomo nie rzucą się od razu w Twe ramiona. Czasami nawet jak sie jakiejś podobasz, będzie chciała trzymać dystans, żeby zobaczyć jak mocno Ci zależy( przynajmniej mi się wydaje, że taki to cel15. Nie zrażaj się hasłami: "to nie ma sensu"... bo jak wiemy... KOBIETA ZMIENNĄ JEST (jeśli oczywiscie ejst tak, ze znacie się z miesiac i widać, ze zaczynać iskrzyć, a ona pewnego razu wyskoczy z takim hasłem.. nie bierz tego do siebie, bo to nie potrzebna dolina na kilka dni!)
dokladnieMaczo pisze:Qrde Miras ale zes sie naprodukował.Po postu trzeba byc odwaznym-ty musisz zacząć i dalej to ciągnąć-bo dziewczyny wtedy sie czuja jak qeens
i tyle,reszta zalezy od twojej pomysłowosci->zazwyczaj sama gadka podchodzi pod język i jakos sie to toczy ;]
.Pozdro
Boro_FCI pisze:ale rady ,ja pierdyle![]()
Miras heeee
bardzo ciekawy temat ale odpowiedzi ciekawsze![]()
a tak a propos , to ja nie mam sposobu bo : KOBIETY TO CHUJE
pozdro
Oj widzę schodzimy na plann stosunku... tutaj niektórzy jeszcze nie powinni o tym czytaćCo do spraw seksu to w dzisiejszych czasach juz na pierwszym spotkaniu moze dojść do różnych akcji to kwestia dziewczyny jakie ona ma na to poglądy bo my zawsze gorącej wodzie szczegolnie na poczatku
Ciekawe spostrzeżenie a ja myślałem że mają ****Boro_FCI pisze: a tak a propos , to ja nie mam sposobu bo : KOBIETY TO CHUJE
pozdro
Ja tam wole włoszkiP!Otrek pisze:Pomyśl jakby żyło się bez kobiet. A na dodatek Nasze Polki są najpiękniejsze na świecie