Wylot na INTER - BAYERN (23.02.2011)

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Minister

Odp: Wylot na INTER - BAYERN (23.02.2011)

Post autor: Minister »

Karpik

Ty przecież wiesz :)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Karpik

Post autor: Karpik »

Hmm to teraz nie wiem, bo zaplanowane jest, że mój ojciec nas (Baszczu, Lubuszanin, Ja) zawiezie do Gdańska. O ktorej chcecie zacząć pić?
Obrazek

By Kropasz
Minister

Uuuuu i tu będzie problem..Wylot jest o 6:00!!to nie wiem jak my to zrobimy,chyba o 2 w nocy zaczniemy :D
a geje do obozów pracy!"
marecki605

Post autor: marecki605 »

Ja już jestem od 22 w Gdańsku, mówić nie muszę, że jestem chętny na integrację :)
Minister

Wszystko załatwimy,wszystko ogarniemy !!
a geje do obozów pracy!"
Karpik

Taaa ogarniemy, ogarniemy a póki co na liście nawet nie jesteście :)
Obrazek

By Kropasz
Lubuszanin
Kontakt:

Post autor: Lubuszanin »

http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid ... 32412    panowie dolaczac do wydarzenia;D
FORZA INTER !!!
godziro1988

Post autor: godziro1988 »

Panowie, a jak było w przypadku wcześniejszych wyjazdów na Ligę Mistrzów?
Z tego co wyczytałem:
na Liverpool był kłopot
na Manchester też
na Chelsea wysłana była delegacja po bilety, a niestety skończyła się fiaskiem. Z tego co widziałem sporo osób kupiło bilet w internecie po bardzo dobrych cenach.

Nic nie pomyliłem i nie pokręciłem?

Po kilkugodzinnym czytaniu tematu Inter-Chelsea mam kilka pytań do Was:

1. Ze stadionu po meczu wyjdziemy ok. 24 - samolot do Łodzi wylatuje o 14. Czytając wypowiedzi Barta mam wrażenie, że nie warto jechać do Mediolanu bez noclegu, poza tym przestrogi Messiego, że w nocy jest wszystko zamknięte... Odważni forumowicze lubią ,,spędzać noc pod chmurką'' przy McDonaldzie ;p

2. Jakie były ceny biletów u koników na Inter-Chelsea?

3. Czy doświadczona osoba może napisać krok po kroku wskazówkę jak zamówić bilet przez internet?

4. W przypadku dostania się na stronę 8 lutego jaki sektor polecacie? (jaki kolor)

5. Mam przed sobą plan stadionu ze strony inter.it - jakim kolorem jest oznaczona Curva Nord?

6. Jak wygląda sprawa z zakupem biletów? Przykład: Minister kupi mi bilet przez internet. Można ten bilet potem przebukować na moje nazwisko? Ile mogła jedna osoba kupić biletów na Chelsea?

Z góry dziękuje bardzo. Jeżeli udałoby mi się wejść na stronę i mieć okazję zarezerwować sobie bilet chciałbym wiedzieć krok po kroku co i jak zrobić. Dobrze byłoby żebym sam przetestował na ,,przykładzie'' zamawianie biletu. Jakiś mecz ligowy itp.
Ostatnio zmieniony 7 sty 2011, 17:11 przez godziro1988, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubuszanin
Kontakt:

5.Mam przed sobą plan stadionu ze strony inter.it - jakim kolorem jest oznaczona Curva Nord?

blu . secudno . tam masz za 25 Euro . bylismy tam na Parmie. byloo git;d
FORZA INTER !!!
szamo7

Post autor: szamo7 »

Kto jedzie z Lubuskiego? Okolice ZG?
Mat44

Post autor: Mat44 »

1. Ze stadionu po meczu wyjdziemy ok. 24 - samolot do Łodzi wylatuje o 14. Czytając wypowiedzi Barta mam wrażenie, że nie warto jechać do Mediolanu bez noclegu, poza tym przestrogi Messiego, że w nocy jest wszystko zamknięte... Odważni forumowicze lubią ,,spędzać noc pod chmurką'' przy McDonaldzie ;p

Odp Ze stadionu wyjdziemy ok 23, potem metrem do centrum. Jeśli chodzi o noc w Mediolanie to ja 2 razy byłem na meczu i 2 razy czekałem na 1. autobus na lotnisko pod McDonaldem - do przeżycia  ;) Oczywiscie nie jest to komfortowe i po wszystkim byłem megazmęczony, ale jeśli lot jest z samego rana to wg mnie nie opłaca się brać hotelu na 3 godz.
Jeśli lot macie dopiero o 14 to polecam hotel :)

2. Jakie były ceny biletów u koników na Inter-Chelsea?

Nie pamiętam, jak było na Chelsea, ale np na derbach bilety za 23 euro sprzedawali za ok 90-100 euro

3. Czy doświadczona osoba może napisać krok po kroku wskazówkę jak zamówić bilet przez internet?

W skrócie - wchodzisz na inter.it/biglietti  i tam klikasz w "Acquista online" i dalej w acquisto biglietti - teraz sa dostępne bilety na TIM Cup wiec mozesz pocwiczyć - wybierasz interesujący Cię sektor - klikasz w ikonkę best seat - potem wpisujesz dokładne dane - klikasz w conferma i przechodzisz do kolejnej strony gdzie wpisujesz dane karty kredytowej itp i gotowe - jesli po zapłaceniu kartą cos poszło źle to od razu na maila dostaniesz info, ze sie nie powiodło - jesli wszystko jest ok to po jakims czasie (od 5 min nawet do godziny) dostaniesz maila z potwierdzeniem kupna biletu, ktore to potwierdzenie bedziesz musial wydrukowac i zabrac do Mediolanu
To tyle w skrócie :)

4. W przypadku dostania się na stronę 8 lutego jaki sektor polecacie? (jaki kolor)

Jeśli chodzi o sektory to bedzie ich niewiele - od razu mówię - kupić biletów na Curve na pewno nie da się rady - Co do tego jakie sa najlepsze to wszystko zalezy od tego, ile chcesz dac za bilet, ale wydaje mi sie, że najkorzystniejsze bilety ze wzgledu na cenę/jakości widoku to te najtańsze

5. Mam przed sobą plan stadionu ze strony inter.it - jakim kolorem jest oznaczona Curva Nord?

Curva to Secondo Anello Verde, czyli zielony
6. Jak wygląda sprawa z zakupem biletów? Przykład: Minister kupi mi bilet przez internet. Można ten bilet potem przebukować na moje nazwisko? Ile mogła jedna osoba kupić biletów na Chelsea?

Bilety są imienne, więc jeśli podasz swoje imie i nazwisko to nic nie bedziesz musiał przebukowywać, ale jakby co, to przebukowanie jest możliwe
Tifare Inter è un onore, amarla un privilegio, difenderla un dovere
Lubuszanin
Kontakt:

no ja wlasnie tez zastanawiam sie nad spaniem ... ostatnio jakos ogarnalem . samolot byl o 10 a teraz o 12 wiec tylko dwie godziny roznicy i 20 euro zaoszczedzone;p bo musze niestety oszczednie;p a na lotnisku jakos sie ogarnie:D cos sie wypije po meczu i zasne byle gdzie;p
FORZA INTER !!!
rsbolewski

Post autor: rsbolewski »

nasza ekipa z Poznania(ja, szyszka i nasi znajomi)  bedzie wstepnie liczyc 9 osób tylko tak jak reszta mamy problem z pociagiem do gdańska bo będziemy na miejscu o 23 wiec jeszcze kupa czasu.... macie jakieś propozycje co możemy ze sobą zrobić :D
szamo7

Ja tam na lotnisku sobie powalcze:D To jedzie ktos z okolic z
Zielonej Góry?
Lubuszanin
Kontakt:

ja bede jechal z Karpikiem zalezy od jego taty o ktorej bedziemy ;p ale jakies piwko da rade chyba wypic;d
FORZA INTER !!!
szamo7

Napewno da :D
Lubuszanin
Kontakt:

mozna nawet wiecej niz 1;d byle by wpuscili nas na poklad samolotu hehe:D
FORZA INTER !!!
szamo7

wpuszcza:D I jeszcze mozna w samolocie przeciez :D
Lubuszanin
Kontakt:

no piwo w samolocie tez mozesz kupic ;p jezdza i sprzedaja ale strasznie drogie
Ostatnio zmieniony 7 sty 2011, 18:15 przez Lubuszanin, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER !!!
szamo7

co kupic?
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

szamo7 pisze: Kto jedzie z Lubuskiego? Okolice ZG?
Ja ruszam z Żar.
Obrazek
szamo7

o to trzeba sie zgadac :) ja czesto w zarach jestem :D
godziro1988

Mat44 pisze:

W skrócie - wchodzisz na inter.it/biglietti  i tam klikasz w "Acquista online" i dalej w acquisto biglietti - teraz sa dostępne bilety na TIM Cup wiec mozesz pocwiczyć - wybierasz interesujący Cię sektor - klikasz w ikonkę best seat - potem wpisujesz dokładne dane - klikasz w conferma i przechodzisz do kolejnej strony gdzie wpisujesz dane karty kredytowej itp i gotowe - jesli po zapłaceniu kartą cos poszło źle to od razu na maila dostaniesz info, ze sie nie powiodło - jesli wszystko jest ok to po jakims czasie (od 5 min nawet do godziny) dostaniesz maila z potwierdzeniem kupna biletu, ktore to potwierdzenie bedziesz musial wydrukowac i zabrac do Mediolanu
To tyle w skrócie :)
Zrobiłem wszystko, uzupełniłem wszystkie dane i wyskoczył mi komunikat: E’necessario indicare una fascia di pagamento prima di proseguire. Może ktoś przetłumaczyć?
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

szamo7 pisze: o to trzeba sie zgadac :) ja czesto w zarach jestem :D
Ja lecę z Krakowa 23.02, ale wyjeżdżam już dzień wcześniej, kimam u kumpla i z rana następnego dnia jadę na lotnisko.
Obrazek
Karpik

"E'necessario wskazać zakres płatności, przed przystąpieniem"
Obrazek

By Kropasz
szamo7

aha:) Ale mozna sie w Żarach zgadac na piwko :D
godziro1988

Karpik pisze: "E'necessario wskazać zakres płatności, przed przystąpieniem"
Dzięki ;) Już jest wszystko jasne, jakby trafiła mi się szansa zamawiania biletu to powinienem sobie poradzić ;)
godziro1988

A jeżeli nie da się kliknąć myszką w dany sektor to znaczy, że jest zajęty? Na żaden sektor na samej górze czyli 302, 330, 350 itp. nie można wejść. To są ograniczenia na ligę czy te sektory na samej górze cieszą się największą popularnością?

PS. Jeżeli kogoś drażnię swoimi pytaniami to przepraszam bardzo. Nigdy nie byłem na meczu z prawdziwego zdarzenia, każda wskazówka jest dla mnie cenna. Z góry dziękuje za wyrozumiałość
Minister

Karpik

bo ja nie biorę noclegu..Wy z tego co wiem chcecie zostać do piątku?!??Ja nie mam takiej możliwości bo muszę być w Gdańsku na treningu.Prześpię się w Macu..coś wymyśle :)

PS.Bilety już mam,więc spokojnie.
a geje do obozów pracy!"
Karpik

Ale to nie była lista na nocleg tylko kto skąd leci, żeby było mniej więcej jasne po ile osób itd. Po 2. większość (w tym ja) lecimy na drugi dzień (czwartek) do Poznania, like you. I też się właśnie zastanawiam nad noclegiem... Zawsze 16 Euro do przodu i można coś na straganie wyhaczyć :P
Obrazek

By Kropasz
ODPOWIEDZ