J.Cesar,Maicon-Ranocchia(Lucio)-Samuel-Nagatomo,Alvarez(Poli),Motta(Cambiasso)-Coutinho,Sneijder,Pazzini-Zarate
Tak widzę naszą jedenastkę-z tym że zawodnik który nie będzie walczył na boisku i będzie bez formy zostanie bardzo szybko posadzony na ławce (mam nadzieje)
Cesar- Powinien być naszym pewnym punktem
Maicon- Zobaczymy co pokaże po kontuzji
Frog- Ostatnio bije Lucio na głowę wiec za dobre występy należy mu się pierwsza jedenastka
Samuel- Prezentuje się dobrze wiec powinien być naszym pewnym punktem w tym sezonie
Nagatomo- Waleczny i przebojowy (na dzień dzisiejszy to wystarczy) nie mamy lepszego lewego obrońcy,poprawić dośrodkowanie i do dzieła
Motta- znany nam wszystkim spacerowicz niestety dołączył do niego Cambiasso,Wiec ta dwójka powinna walczyć o jedna pozycje (najbardziej cofniętego pomocnika) z przodu niech grają piłkarze z większą chęcią do gry.
Alvarez- Trzeba dać mu grać w środku pomocy(powinien grać typowego ŚP) bo to naprawdę dobry zawodnik
Sneijder- Machający rekami Holender,choć to obecnie nasz najlepszy zawodnik(nasza gwiazda) to formę zgubił w finale LM.niby jest ustawiany za napastnikami ale,gra typowego środkowego pomocnika często cofając się po piłkę do samych obrońców wiec,role zawodnika grającego za napastnikami zostawiłem dla innego zawodnika do Man Utd chcieli go właśnie do takiej roli ŚP i myślę że by sobie świetnie poradził.Myślę że nie ma sensu ustawiać go za napastnikami skoro robi zupełnie co innego.Chyba nie muszę pisać że ostatnio gra fatalnie i w ostatnich meczach nazbierał mnóstwo niecelnych podań,zablokowanych strzałów,niecelnych strzałów a,jego stałe fragmenty wołają o pomstę do nieba.Właśnie dlatego że jest naszą gwiazdą powinien być najmocniej krytykowany bo od kogo jak kogo ale od Sneijdera wymaga się dużo więcej(ale większość wiary woli krytykować np.Obiego ) który ostatnio wcale nie gra gorzej niż holender.Śmieszy mnie to że gdy taki Obi popełni jakiś błąd to spada na niego fala krytyki a na Sneijdera przymykane jest oko.To tyle na temat Sneijdera a mozna by było książkę napisać.
Coutinho- Chyba czas dać mu szansę ?? chodzi o grę za napastnikami tu jest ta sama historia co z Obim gdzie mocno się krytykuje Brazylijczyka przymykając oko na Sneijdera
Poli- Alternatywa do wyżej wymienionej trójki pomocników [Alvarez,Sneijder-Coutinho]któryś z nich nie będzie prezentował odpowiedniego poziomu ?? wtedy wskakuje Poli
Zarate- ostatnio pokazał że mu się chce i zdecydowanie najlepiej wygląda wśród naszych napastników w ostatnich meczach
Pazzini- Obecnie nasz najlepszy napastnik (szkoda że nie mamy lepszych ) to jest odpowiednik Gilardino ta sama półka ten sam styl ta sama skuteczność.Gilardino był za słaby na Milan a jak widać Pazzini to obecnie nasz najlepszy napastnik wiec odpowiedzcie sobie sami jak wygląda nasz atak w porównaniu do Milanu.
Reszta napastników to po prostu zmiennicy(ewentualnie Forlan może wskoczyć na stałe do pierwszej jedenastki )- ciężko grać naszym zespołem ustawieniem 4-3-3 skoro mamy 4 środkowych napastników wiec postawiłem na grę dwoma napastnikami.
Dziękuje za uwagę .Forza Inter