Mephistopholes pisze:No sorry, ale jak dla mnie to Rooney gra słabiej od Martinsa... W dodatku jego "szybkość"... A wracając do tematu, to oczywiście, Obu nie powinien nigdzie odchodzić Inter powinien wręcz wzmocnić atak kimś, kto by Martinsowi troszkę pomagał w grze, byłby dla niego jakimś przewodnikiem, ew. mógłby to być jakiś bardzo ruchliwy pomocnik eg. Ronaldihnio... (jaki wywód ). Pozdrawiam all.
Przykromi to mówić ale Rooney jest lepszy od Martinsa( przynajmniej teraz bo potem to sie napewno zmieni)
----------------------------------
Zawsze I Wszedzie Inter Najlepszy Będzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti
Mephistopholes pisze:No sorry, ale jak dla mnie to Rooney gra słabiej od Martinsa... W dodatku jego "szybkość"...
Heh mniejsza o glebsze porowniania.... wystarczy spojrzec na ilosc bramek strzelonych przez Martinsa i Ronneya i odrazu widac ktory jest lepszy... a ta szybkosc Martinsa... hehe co mu daje ta szybkosc skoro on wychodzi na dogodna pozycje do strzalu i... sie wywala? heh w/g mnie Ronney jest o klase lepszy od Martinsa... przykre ale prawdziwe...
Obafemi to jeden z najlepszych wychowanków Interu. Powinniśmy go zatrzymać na najbliższe lata, popracuje trochę nad techniką to będą z niego ludzie. Zabójczo szybki, zgubi każdego na metrze.
ha...teraz zauważyłem, że i na stronie podaliście, że to wychowanek...ale mniejsza o to
"Oba bardzo dobrze zadebiutował w Lidze Mistrzów, bowiem w meczu z Bayerem Levrkusen strzelił bramkę. " - jak mnie pamieć nie myli to zadebiutował w meczu z Barceloną na San Siro
słyszalem ze Oba wybiera sie do Arsenalu za 15 baniek. Szkoda ze Inter chce sprzedac takeigo talenciaka, bo to jeden z nielicznych pilkarzy ktorego Inter wypromował,ale jezeli przez najbliszy sezon nie bedzie czynił postepow a Cruz nadal bedzie lepszym napastnikiem od niego to chyba bedziemy musieli sie zastanowic czy go nie sprzedac czasem
Obafemi Martins, napastnik Newcastle, cudem uniknął śmierci. Samochód piłkarza został ostrzelany przez nieznanych sprawców.
Do wydarzenia doszło w nigeryjskim Lagos, w którym zawodnik spędza wakacje.
- Myślałem, że zginę. To było straszne. Wszystko zaczęło się na stacji benzynowej. W pewnym momencie zobaczyłem trzech zamaskowanych mężczyzn idących w moją stronę. Wyglądali groźnie, czułem, że ich zamiary są złe. Postanowiłem wsiąść do samochodu i odjechać. Kiedy opuszczałem stację, rozległy się strzały - relacjonuje przebieg zdarzeń Martins.
Czytaj dalej
REKLAMA
- Kule napastników trafiły w mój samochód, ranny został także mój przyjaciel. Na szczęście zdążyłem uciec. Nie wyglądało to na próbę porwania. Raczej na egzekucję - kończy Martins.
Pewnie nigdy nie dowiemy się o co chodziło tym napastnikom i chyba jedynym pozytywem jest to, że nie skończyło się tak jak z członkiem rodziny Kachy Kaładze (był to chyba ktoś z rodzeństwa), który zginął.
Straszne jest to, że niektórzy chcą coś zyskać, tak brutalnie wkraczając w życie innych osób...
Niestety, w pewnych krajach jest notoryczny syf i totalne bezprawie i takie przypadki moga się zdarzyć. Pamiętamy wszyscy przypadek Escobara z Kolumbii.
Całe szczęście że wszystko dobrze z Oba i jego przyjacielem. Tak jak napisal Bart w niektorych państawch szczegolnie Ameryki Południowej i Afryki takie wydarzenia są na porządku dziennym. W Brazylii nikt nie może czuć sie bezpieczny, bo w każdej chwili ktoś bez żadnego powodu może wbić nóż w plecy.
No jak dzisiaj zobaczylem te zdjecia z Martinsem w Appiano, ktory przylecial odwiedzic przyjaciol, to aż milo sie zrobiło na serduszku Fajnie byloby go zobaczyc jeszcze kiedys w koszulce Interu. "No Martins No Party"
The Game pisze:
Chętnie bym Ciebie widział znowu na San Siro Może jakaś wymiana na lini Newcastle - Inter a dokładnie Martins Ibrahimovic ??
To chyba zart? Wymienilbys Ibre na Martinsa?
Sig by Kropasz Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
dani7 pisze:
A czego nie??? Chyba nie widzialeś jak ostatnio Martins gra
Juz byscie woleli Martinsa a zapominacie ze Ibrahimovic jest pilkarsko lepszy i tylko w ostatnim czasie jest w slabszej formie a nie zapomnij ze Martins tez miewal slabsze momenty w Newcastle. Poza tym Ibra gdy jest bez formy potrafi pociagnac zespol jakas jedna akcja,strzalem czy podaniem. A Oba tego nie potrafi. I co chcialbys ich wymienic tylko dlatego jak ostatnio gra Martins w Newcastle? Zreszta ty chyba nie ogladasz jak gra ostatnio Martins bo nie gra jakos olsniewajaco
Sig by Kropasz Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
uwielbiałem mała czarną perłe , tak szybkiego zawodnika ze świeca szukać, gdyby tylko miał lepsza skuteczność . W starym Pesie atak Adriano i superszybki oba duet nie do zatrzymania
za free był do wzięcia a nasi na siłe szukają jakiegos napastnika na zmiane Milito wystarczyło zagadac z Martinsem jak ostatnio był w Appiano i po sprawie a nie wydawac miliony na niewiadomo jakiego zmiennika