35.-kolejka Serie A: Genoa - Inter
-
- Kontakt:
Re: 35.-kolejka Serie A: Genoa - Inter
Włączyłem dzisiejszy mecz specjalnie dlatego, że wiedziałem, iż zagra Barbosa. Jak uczy włoska myśl szkoleniowa, młody zawodnik ma ogrywać się na ławce, ewentualnie na trybunach i wejść może tylko na ostatnie 20 minut meczu, w którym jego drużyna przegrywa. Dzięki temu potwierdza się to, co wiedzą włoscy szkoleniowcy, ten piłkarz jest do bani, bo nie umie odwrócić losów meczu.
W przeciwieństwie do większości uważam, że winę za aktualne wyniki ponosi zarząd. Zwalnianie Manciniego przed sezonem, wywalanie de Boera i szukanie nowego trenera, robienie takich transferów, że część składu nie może grać w LE, kupowanie zawodników których nie potrzebujemy itd.
Serio ktoś wierzy w legendarnego trenera z jajami? Od siedmiu lat o nim słyszę, trzeba go zatrudnić, trener z jajem to poukłada. Takich trenerów nie ma. Potrzebujemy trenera, który będzie miał zaufanie władz. Aktualnie w sytuacji problemów z piłkarzami, pierwszy leci trener. Serio, jak wyobrażacie sobie, że trener z jajami ma pracować, skoro w przypadku gorszych wyników i tak poleci z klubu?
Ogólnie rzecz biorąc gra w LE mnie nie podnieca, więc niech sobie przegrywają.
W przeciwieństwie do większości uważam, że winę za aktualne wyniki ponosi zarząd. Zwalnianie Manciniego przed sezonem, wywalanie de Boera i szukanie nowego trenera, robienie takich transferów, że część składu nie może grać w LE, kupowanie zawodników których nie potrzebujemy itd.
Serio ktoś wierzy w legendarnego trenera z jajami? Od siedmiu lat o nim słyszę, trzeba go zatrudnić, trener z jajem to poukłada. Takich trenerów nie ma. Potrzebujemy trenera, który będzie miał zaufanie władz. Aktualnie w sytuacji problemów z piłkarzami, pierwszy leci trener. Serio, jak wyobrażacie sobie, że trener z jajami ma pracować, skoro w przypadku gorszych wyników i tak poleci z klubu?
Ogólnie rzecz biorąc gra w LE mnie nie podnieca, więc niech sobie przegrywają.
-
100% racji. Nam nie zależało dzisiaj na punktach więc mogliśmy oddać te 3, które dostaliśmy od Genoi w 1szym meczu. Tak to działa, nawet w jednej z najlepszych lig świata...Pio_FCI pisze:Bart, szanuj kolege po szalu bo naprawde glupot nie pisze.
Ktokolwiek siedzial w bukmacherce zna te tematy, kluby ustawiaja miedzy soba: My wam 3pkt, Wy nam 3pkt albo przejscie w pucharze. Od 5 lat schemat dziala na 100%. Dzisiaj Genoa potrzebowala 3pkt, my za wszelka cene nie chcemy LE, wiec wynik mogl byc tylko jeden. Na kazdej ukrytej grupie bukmacherskiej czy na forach kazdy polecal Genoe..i nie z powodu naszej formy ale z powodu H2H.
PS. Polecam stronkę http://bukimnienielubia.blog.pl/ + forum http://www.szukamyustawek.com/
-
To ma sens, Suning kupiło Inter, żeby sprzedawać mecze Genoi.
-
Tak oglądając ten mecz zastanawiałem się po co lecę na Inter-Sassuolo, ale w końcu zwycięża miłość
do niebiesko-czarnych barw Inter-u, niezależnie od miejsca w tabeli i wyników. Sezon wiadomo, że jest
stracony ale która drużyna z tych czołowych we Włoszech nie miała w swojej historii podobnych upadków?
Przeżyjemy i to co jest teraz. Forza Inter per sempre!

do niebiesko-czarnych barw Inter-u, niezależnie od miejsca w tabeli i wyników. Sezon wiadomo, że jest
stracony ale która drużyna z tych czołowych we Włoszech nie miała w swojej historii podobnych upadków?
Przeżyjemy i to co jest teraz. Forza Inter per sempre!

-
Mancini sam odszedł, pojmijcie to w końcu.hbk pisze: Zwalnianie Manciniego przed sezonem
-
Czy po meczu Inter-Atalanta na tych forach wszyscy zaczęli pisać, że to już ten moment, kiedy Inter zacznie sprzedawać mecze?zoniek pisze:100% racji. Nam nie zależało dzisiaj na punktach więc mogliśmy oddać te 3, które dostaliśmy od Genoi w 1szym meczu. Tak to działa, nawet w jednej z najlepszych lig świata...Pio_FCI pisze:Bart, szanuj kolege po szalu bo naprawde glupot nie pisze.
Ktokolwiek siedzial w bukmacherce zna te tematy, kluby ustawiaja miedzy soba: My wam 3pkt, Wy nam 3pkt albo przejscie w pucharze. Od 5 lat schemat dziala na 100%. Dzisiaj Genoa potrzebowala 3pkt, my za wszelka cene nie chcemy LE, wiec wynik mogl byc tylko jeden. Na kazdej ukrytej grupie bukmacherskiej czy na forach kazdy polecal Genoe..i nie z powodu naszej formy ale z powodu H2H.
PS. Polecam stronkę http://bukimnienielubia.blog.pl/ + forum http://www.szukamyustawek.com/
Jakoś kojarzę, że mądrości na początku pojawiały się po meczach, a dopiero potem, kiedy było wiadomo że Inter jest w fatalnej formie, nagle wszyscy wiedzieli przed meczem, ze Inter sprzeda.

-
[/quote]
Czy po meczu Inter-Atalanta na tych forach wszyscy zaczęli pisać, że to już ten moment, kiedy Inter zacznie sprzedawać mecze?
Jakoś kojarzę, że mądrości na początku pojawiały się po meczach, a dopiero potem, kiedy było wiadomo że Inter jest w fatalnej formie, nagle wszyscy wiedzieli przed meczem, ze Inter sprzeda.
[/quote]
Nie jesteś żadnym partnerem do dyskusji typie skoro na każdym kroku ironizujesz i piszesz w przesmiewczym tonie.
Po meczu z Milanem wkleiłem link do statystyk gdzie czarno na białym widać było wymianę punktami od kilku sezonów. Po meczu Sampdorii wkleiłem link do przebiegu meczu, który był dokładnie rok wcześniej i miał identyczny przebieg. Teraz PRZED meczem wkleiłem link do statystyk, w których każdy debil zobaczy schemat wymiany 3 za 3. Ale widać dla niektórych to wraz za mało
Żyj w błogiej nieświadomości, może to i lepiej dla Ciebie
tak czy tak, pozdro
Czy po meczu Inter-Atalanta na tych forach wszyscy zaczęli pisać, że to już ten moment, kiedy Inter zacznie sprzedawać mecze?

Nie jesteś żadnym partnerem do dyskusji typie skoro na każdym kroku ironizujesz i piszesz w przesmiewczym tonie.
Po meczu z Milanem wkleiłem link do statystyk gdzie czarno na białym widać było wymianę punktami od kilku sezonów. Po meczu Sampdorii wkleiłem link do przebiegu meczu, który był dokładnie rok wcześniej i miał identyczny przebieg. Teraz PRZED meczem wkleiłem link do statystyk, w których każdy debil zobaczy schemat wymiany 3 za 3. Ale widać dla niektórych to wraz za mało

Żyj w błogiej nieświadomości, może to i lepiej dla Ciebie

-
niewyobrażalna kompromitacja naszego klubu, bardzo ciężko się na to wszystko patrzy i lepiej byłoby żeby ten sezon skończył się jak najszybciej. znajoma sytuacja co?
-
A jak mogę "typie" nie ironizować, skoro nie masz żadnych argumentów na nic.
Wymiana punktów z Milanem? Rzeczywiście, od 1999 obie drużyny są w podobnej formie i lądują na koniec sezonu na podobnych miejscach. Werdykt: podejrzane, że raz jest remis, raz wygrywa Inter, a raz Milan. Wyobraź sobie że jak Inter zdobywał Triplettę, to z Juventusem też miał wyniki na przemian.
Więcej szkoda pisać.
Wymiana punktów z Milanem? Rzeczywiście, od 1999 obie drużyny są w podobnej formie i lądują na koniec sezonu na podobnych miejscach. Werdykt: podejrzane, że raz jest remis, raz wygrywa Inter, a raz Milan. Wyobraź sobie że jak Inter zdobywał Triplettę, to z Juventusem też miał wyniki na przemian.
Więcej szkoda pisać.
-
Jeżeli wymiana punktami, która trwa od kilku sezonów w meczach z Milanem i Genoą + dzisiejszy nietrafiony karny Candrevy to dla Ciebie nic to nie widzę dla Ciebie ratunku
z resztą nie zamierzam tu nikogo edukować. Idź postaw taśmę do buka
adios!

-
- Kontakt:
Zobaczyłem pierwsze 45 minut i odechciało mi się marnować czasu na drugą połowę. Porażka była w tym meczu była oczywista. Na Eleven panowie powiedzieli, że grają z sobą dwie najgorsze drużyny ostatnich tygodni w Serie A... teraz więc wygląda na to, że to my jesteśmy już absolutnie najgorsi.
W ustawkę meczu nie wierzę, ale gdyby tak faktycznie było, to nawet bym się nie zdziwił...
W ustawkę meczu nie wierzę, ale gdyby tak faktycznie było, to nawet bym się nie zdziwił...
-
Mecze ustawiane xD Ludzie to że nam nie idzie to nie znaczy się sprzedajemy. Karny nie trafiony, kolejny dowód? Serio jebne, jakby miał być zepsuty nietrafiłby w bramke. Jebani mają cierpliwość czekać do 97 minuty żeby Milan wyrównał.
-
Genoa trafiła na idealny zespół do przełamania fatalnej passy, jeszcze bardziej beznadziejny Inter. Szkoda w ogóle gadać o tym meczu, każdy zagrał równo żenująco.
Teorie spiskowe o ustawianiu meczów traktuję na równi z tymi, że ziemia jest płaska, samoloty rozpylają chemitralse i jaszczuroludzie z kosmosu chcą zachipować ludzkość.
Teorie spiskowe o ustawianiu meczów traktuję na równi z tymi, że ziemia jest płaska, samoloty rozpylają chemitralse i jaszczuroludzie z kosmosu chcą zachipować ludzkość.
-
nooo ale to też świadczy o tym, że my już powoli popadamy w zbiorową paranoje. te kmioty doprowadzą niejednego na skraj zdrowia psychicznego.
-
Ja nimi gardzę, po prostu obrzydzają mnie te kreatury i chce mi się wymiotować kiedy patrze na ich pyski. Bezwstydnicy bez honoru i kręgosłupa moralnego. Po meczu chilijski karakan stwierdził, że zrobią wszystko aby zwyciężyć w trzech ostatnich meczach sezonu i wywalczyć awans do Ligi Europy. Przecież to jest cyrk, jawne plucie kibicom w twarz.
-
Do tej pory myslałem, że Pioli jest przeciętnym trenerem, ale nie wiedziałem, że jest słaby na umyśle. Zmiana Palacio za Icardiego to już kurwa szczyt szczytów.
Ponadto w chwili obecnej 7 meczy bez wygranej, 3 kolejne wpierdole, 5225 meczy bez czystego konta. W chwili obecnej wygląda to tak jakby i trener i piłkarze zupełnie olali sezon bo latem szykują się czystki.
Inter nie potrafi nawet z godnością przegrać meczu tylko zawsze robi z tego jakieś makabryczne show. Gol trupa z szafy Pandeva, potem nietrafiony karny Candrevy, gdzie już po gwizdku sędziego wszyscy którzy znają Inter, wiedzieli że z tego nie będzie gola. Takie są właśnie te koszmarne serie Interu. Jak nie idzie to na całego.
I na koniec cream de la cream: 2 - No team have gained less points than #Inter (2) in the last 7 Serie A MDs. Nightmare
Ponadto w chwili obecnej 7 meczy bez wygranej, 3 kolejne wpierdole, 5225 meczy bez czystego konta. W chwili obecnej wygląda to tak jakby i trener i piłkarze zupełnie olali sezon bo latem szykują się czystki.
Inter nie potrafi nawet z godnością przegrać meczu tylko zawsze robi z tego jakieś makabryczne show. Gol trupa z szafy Pandeva, potem nietrafiony karny Candrevy, gdzie już po gwizdku sędziego wszyscy którzy znają Inter, wiedzieli że z tego nie będzie gola. Takie są właśnie te koszmarne serie Interu. Jak nie idzie to na całego.
I na koniec cream de la cream: 2 - No team have gained less points than #Inter (2) in the last 7 Serie A MDs. Nightmare
-
Gdyby trener miał jaja to żaden z zawodników który zagrał w tym meczu(pierwszy skład) nie wszedłby już na boisko w tym sezonie.
Ale po co ....nic sie nie stało, za tydzień ta sama 11.
Ale po co ....nic sie nie stało, za tydzień ta sama 11.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2017, 19:05 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Poczyniłem interesujące spostrzeżenie. Od sezonu tripletty zajmowaliśmy/prawdopodobnie zajmiemy następujące miejsca w lidze:
1
2
6
9
5
8
4
... 7
Wynika z tego chyba jasno, co jest grane. Inter kolekcjonuje miejsca od 1 do 10 i w ciągu dekady chce po jednym razie zająć wszystkie. Mam dla was dwie wiadomości, dobrą i złą. W przyszłym sezonie zajmiemy albo trzecie, albo dziesiąte miejsce.
1
2
6
9
5
8
4
... 7
Wynika z tego chyba jasno, co jest grane. Inter kolekcjonuje miejsca od 1 do 10 i w ciągu dekady chce po jednym razie zająć wszystkie. Mam dla was dwie wiadomości, dobrą i złą. W przyszłym sezonie zajmiemy albo trzecie, albo dziesiąte miejsce.
-
- Kontakt:
Amen.miniu86 pisze:Do tej pory myslałem, że Pioli jest przeciętnym trenerem, ale nie wiedziałem, że jest słaby na umyśle. Zmiana Palacio za Icardiego to już kurwa szczyt szczytów.
Swoją drogą dziś to wyglądało jakby chcieli zwolnić trenera albo sami siebie wyje*** z klubu, aż oczy krwawiły...
Z tego klubu to trzeba wszystkich chyba w*** za wyjątkiem Icardiego (którego strasznie mi szkoda, bo ani nie gra w kadrze, ani nic nie osiągnie w tym klubie), zero jakiejkolwiek chęci do gry.
Beton też super wprowadza zawodników, gromisz Atalante to nie da młodemu zagrać jak już jest po meczu, przegrywasz to wpuszcza Barbose, no debil. Kitajec w ramach zjebania ostatniego meczu znowu gra w 1 składzie.
I pytanie: jak to jest z Ederem? on jest do Nas wypożyczony z obowiązkiem wykupu teraz? czy już jest w 100% Interu? Czy wypożyczony ale nie trzeba go kupować (daj Boże) ?
-
Miałem racje, Genua zapewnia sobie dzisiaj pozostanie w lidzie.
Dyskusja apropo ustawianych spotkań całkiem zabawna. Bardzo proszę o racjonalne wytłumaczenie dlaczego Inter ma się wymieniać punktami z Genuą? Rozumiem, że proceder trwa od lat, wiec nagle po wygraniu wszystkiego Inter zdecydował, że zacznie handlować meczami bo im się to opłaca.
Dyskusja apropo ustawianych spotkań całkiem zabawna. Bardzo proszę o racjonalne wytłumaczenie dlaczego Inter ma się wymieniać punktami z Genuą? Rozumiem, że proceder trwa od lat, wiec nagle po wygraniu wszystkiego Inter zdecydował, że zacznie handlować meczami bo im się to opłaca.
-
Taka ciekawostka:
http://acmilan.pl/klub/vs/vs_genoa.php
Milan też wymienia się punktami z Genoą. Wszyscy czekają na powrót mediolańskiej siły, a tymczasem w stolicy mody już dawno jest pomysł na lepszy biznes
Całe szczęście Camorra z Neapolu nie lubi robić nielegalnych rzeczy i Napoli jest czyste i regularnie wygrywa!
http://acmilan.pl/klub/vs/vs_genoa.php
Milan też wymienia się punktami z Genoą. Wszyscy czekają na powrót mediolańskiej siły, a tymczasem w stolicy mody już dawno jest pomysł na lepszy biznes

Całe szczęście Camorra z Neapolu nie lubi robić nielegalnych rzeczy i Napoli jest czyste i regularnie wygrywa!
-
- Kontakt:
Meczu nie oglądałem, wolałem trzecią (a w zasadzie czwartą) ligę polską i w sumie nie żałuje. Te wkłady do koszulek nie mają za grosz honoru i szacunku do własnych kibiców, więc trudno żeby kibice mieli szacunek do nich.
Palacio za Icardiego, ja pierdolę...[']
Palacio za Icardiego, ja pierdolę...[']
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Myślę że kobieta po niechcianym gangbangu może poczuć się prawie tak samo źle jak kibice Interu po ostatnich dwóch meczach. Z nami jest o tyle gorzej, że czekają nas kolejne.
-
Pochwa Interu przyjmie kazde wyzwanie.Ljarro pisze:Myślę że kobieta po niechcianym gangbangu może poczuć się prawie tak samo źle jak kibice Interu po ostatnich dwóch meczach. Z nami jest o tyle gorzej, że czekają nas kolejne.
-
Nie da się pogodzić regularnego punktowania z nie załapaniem się do LE,a że sezon trzeba dokończyć tak to niestety wygląda.My kibice zawsze domagamy się wygranych,jednak tym razem kłóci się to z planami na przyszły sezon.Widzieliśmy wszyscy jak wyglądała nasza przygoda w pucharach z okrojoną kadrą,teraz byłoby podobnie.Z drugiej strony wyobraźcie sobie,że ktoś z zarządu po remisie z Torino wychodzi i mówi " sezon się dla nas skończył,LM była priorytetem,LE mamy w dupie" byłoby wielkie oburzenie.W lato Suning sypnie groszem,ściągnie z 2-3 gwiazdy,nastąpi nowe rozdanie i kto wtedy będzie pamiętał o końcowce tego sezonu?
-
- Kontakt:
Fajnie, Klinsi. To mogli chociaż dać jakąś przesłanke o tym że będą specjalnie przegrywać, coś w stylu "LE nas nie obchodzi". Kilka tysiączków by powpadało przynajmniej.
-
Pioli, ta psia końcówa, ma wystawiać Gabigola w każdym meczu do końca sezonu bo najzwyczajniej w świecie chciałbym oglądać kogoś komu zależy zamiast tego mentalnego kalectwa.
-
Pinamonti, Barbosa, Banega, Mario - powinni grać do końca sezonu.
Choćby po to żeby zobaczyć ich i ocenić troche
Choćby po to żeby zobaczyć ich i ocenić troche
-
Jak już faktycznie chcą uniknąć gry w LE, to mogliby po prostu odpaść na pierwszym etapie eliminacji, zamiast rąbać grube tysiące kibiców na kasę, kazać im znosić za opłatą takie upokorzenia jak porażka ze śmieciarzami u siebie czy kończenie sezonu za milanem. Już pomijając względy moralne, to przecież po takiej obrzydliwej końcówce sezonu mnóstwo kibiców odpuści sobie karnety na przyszły.Klinsi64 pisze:Nie da się pogodzić regularnego punktowania z nie załapaniem się do LE,a że sezon trzeba dokończyć tak to niestety wygląda.My kibice zawsze domagamy się wygranych,jednak tym razem kłóci się to z planami na przyszły sezon.Widzieliśmy wszyscy jak wyglądała nasza przygoda w pucharach z okrojoną kadrą,teraz byłoby podobnie.Z drugiej strony wyobraźcie sobie,że ktoś z zarządu po remisie z Torino wychodzi i mówi " sezon się dla nas skończył,LM była priorytetem,LE mamy w dupie" byłoby wielkie oburzenie.W lato Suning sypnie groszem,ściągnie z 2-3 gwiazdy,nastąpi nowe rozdanie i kto wtedy będzie pamiętał o końcowce tego sezonu?
-
Poza tym nie rozumiem dlaczego mieliby się nie chcieć załapać....załapać się , dać grać głebokim rezerwowym + Primaverze
Jak wyjda z grupy wtedy potraktować serio a jak nie to jest szansa dac 6 meczów rezerowym do ogrania się + wypromować kilku juniorów.
Przecież w piłce jednak chyba jeszcze trochę chodzi o wygrywanie i rywalizację.
Jak wyjda z grupy wtedy potraktować serio a jak nie to jest szansa dac 6 meczów rezerowym do ogrania się + wypromować kilku juniorów.
Przecież w piłce jednak chyba jeszcze trochę chodzi o wygrywanie i rywalizację.