16. kolejka Serie A: Juventus - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
fcinter.pl

Re: 16. kolejka Serie A: Juventus - Inter

Post autor: fcinter.pl »

Do meczu jeszcze tyle czasu a tu juz takie emocje jakas masakra bedzie w sobote co
Piter

Post autor: Piter »

Mateusz_Dusinski pisze:Do meczu jeszcze tyle czasu a tu juz takie emocje jakas masakra bedzie w sobote co
nie interesuj sie
fcinter.pl

Dokladnie
KoBa

Post autor: KoBa »

Juve jest w tym momencie chyba w najlepszej formie jak na ten sezon, a na pewno jeśli chodzi o defensywę. Nie stracili bramki w meczach z Napoli i Barceloną, a to wiele mówi. Z drugiej strony - my jesteśmy w najlepszej formie w tym sezonie i zdecydowanie podniosła się nasza kreatywność i skuteczność.
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Zapowiada się bardzo ciekawy mecz i 3 pkt mogą jechać do Mediolanu, ale też mogą zostać w Turynie ciężko wytypować. Myślę, że remisu nie będzie i obyśmy to my wygrali. Cieszy mnie to, że widać jaka mamy zajebista atmosferę w szatni. Po zwycięstwo, ale remis w ciemno bym brał ;)
fcinter.pl

Po co brac remis w ciemno skoro my w tym.sezonie nie przegrywamy? Ja tam wole brac zwyciestwo w ciemno
Kusy

Post autor: Kusy »

otóż tak, zwycięstwo tylko bierzemy, dawać już sobote 20.45
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

A ja biorę remis w ciemno, lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować. Juventus nie stracił u siebie bramki z Barceloną, ograł na wyjeździe Napoli, grają na swoim stadionie - bez wątpienia to oni są faworytem. Icardi sporo bramek już strzelił Juventusowi, oby nie zawiódł w sobotę...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Lopez

Post autor: Lopez »

Ja nie biore remisu w ciemno bo stać nas spokojnie na wygranie ze złodziejami,Jedziemy tam w komplecie,mamy generała na ławce,gramy ostatnio bardzo dobrze,jesteśmy liderem i mamy obecnie lidera klasyfikacji strzelców w składzie,który w dodatku lubi im strzelać bramki.Widać po ich ostatnich czynach,że się nas boją i starają się prowokować różnymi głupimi wypowiedziami.Mam nadzieje,że te wszystkie zaczepki dadzą naszym kopa i złość.
marcinek91081

Post autor: marcinek91081 »

Czekam na ten mecz jak dzieciak na gwiazdkę :D Jesteśmy w mega gazie trzeba to koniecznie wykorzystać. Niech nasz Bóg Spall prowadzi Nas po zwycięstwo z merdami !!! Tak jak większość remis biorę w ciemno..(.porażka niczego nie przekreśli i mam nadzieję że da jeszcze większego kopa i wyciągniemy z niej wnioski) ...ale to scenariusz który jutrzejszego pięknego sobotniego wieczoru się nie spełni.

Także Panowie i Panie za 24 h siadamy i oglądamy !!!! :inter:
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Remis w ciemno? Może jakby za zwycięstwo były dwa punkty a nie trzy, ale też raczej nie. Ile pięknych wieczorów by się nigdy nie wydarzyło, gdyby tak szastać braniem remisów w ciemno. Czuję że przegramy, ale nawet przy dużo gorszych wiatrach nie odebrałbym sobie szansy na zobaczenie jak golimy Juve na ich kurniku.
maverik

Post autor: maverik »

Nie ma w kadrze Juve Buffona, Lichsteinera, Howedesa i Pjacy który trenuje z Primavera.
O ile nasz skład jest jasny, może ewentualnie wątpliwości w pomocy, tak w Juve ciężko przewidzieć skład. Mandzukić i Dybala nie są w pełni formy więc rosną szanse Costy, a także Matuidiego.
Slepy

Post autor: Slepy »

Nooo czas na mecz kolejki.

Jeżeli przywieziemy punkty z JS, to oznaczać będzie po pierwsze, że zbudował nam się zespół godny walki o podium a po drugie że będziemy mieć komfortową sytuację w tabeli po:
- Derbach,
- Romie (W)
- Napoli (W)
- Juve (W)

Każdy zespół mówiłby w tej sytuacji o walce o Scudetto - na nas zdecydowanie za wcześnie, ale czy musimy składać broń dzisiaj przed mistrzem? Nie żartujmy.

Pierwszy raz wydawać się może, że Spall ma prawo odstąpić od żelaznej jedenastki. Mam nadzieję, że nieporadny Gagliardini dziś odpocznie, bo nie widzę go biegającego w popłochu między Pjanicem, Khedirą i Matuidim. Jestem zdania, że dziś spokój i konsekwencja będą kluczowe do wywiezienia punktów z Turynu, dlatego układ w pomocy Valero-Vecino i przed nimi Brozović byłby według mnie najrozsądniejszy. Dziś będzie gorąca atmosfera i rozwścieczony Juventus, a RG lubią zatrząść się nogi. Valero na regiście da nam spokój, pewność i opanowanie - tego dziś potrzebujemy.
Ciekawe kto zagra na lewej obronie, bo jeżeli ma grać Costa, to jak pomyślę o goniącym go Santonie to robi mi się słabo.
O przód się nie martwię, Juve musiałoby wznieść się na poziom zenitalny, który prezentują w tym sezonie rzadko byśmy nic nie strzelili - cały przód mamy w świetnej formie więc któryś z trójki CIP powinien odpalić.

No nic - bez nerwów i z konsekwencją to przywieziemy punkty. To Juve musi kalkulować, bo dla nich każda strata punktów może być kluczowa w walce o tytuł - my mamy ten bufor trochę większy, więc nie mamy prawa się zagrzać.
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Slepy pisze:Ciekawe kto zagra na lewej obronie, bo jeżeli ma grać Costa, to jak pomyślę o goniącym go Santonie to robi mi się słabo..
Santon to raczej na Cuadrado będzie grał. Costa albo Mandżukić na D'Ambrosio
Slepy

Post autor: Slepy »

Jeden pies, obaj szybkie szałaputy - jakkolwiek głupio to zabrzmi, to przydałby się Nagatomo z początku sezonu.
No chyba, że Perisić dostanie wyjątkowo dużo zadań w defensywie.
fcinter.pl

Ja natomiast w dniu dzisiejszym odradzam komukolwiek umawianie się na spotkania derbowe z mankiemfci. Użytkownik ten najpierw zaprasza do siebie na oglądanie meczu po czym na kilka godzin przed wysyła smsa, że jednak musi odwołać. Dodam także, że gość swego czasu spartolił mi interesującą relację z kobietą. Nie polecam tego gościa, przynosi on pecha.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Masakra jakaś ten maniekfci mam nadzieje, że chociaż Inter wygra dziś mecz, bo jak nie to masakra jakaś, ja to już nie wiem.

PS. Podręcznikowe wyjaśnienie przez Spalla na konferencji tego karalucha z Juve co szkalował nas, Pan Spalletti to niezwykle merytoryczna osoba.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

wygramy.
fcinter.pl

Wygramy to lekko i pewnie, jestesmy w pierdolonym gazie, nic nas nie zatrzyma zrozumcie
Kusy

Post autor: Kusy »

Obijemy ich na luzie, trzy punkty należą do czarno niebieskiej strony Mediolanu! Piona i jedziemyyy :)
ZnawcaCalcio
Kontakt:

Post autor: ZnawcaCalcio »

w 2009 wszystko zaczęło się w Kijowie, tak teraz wszystko zacznie się w urynie.
mikruzzo

Post autor: mikruzzo »

Atmosfera nam sprzyja, jesteśmy w ciągłym gazie, więc nie widzę przeszkód do oklepania juve nawet na JS :szal:
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

W bramce gospodarzy (nie)Szczęsny, może wpuści jakiegoś szmatławca :-)
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
emika

Post autor: emika »

Ależ rozpierdol zrobimy. Zniszczyć uryńskich koniobijców.
Lopez

Post autor: Lopez »

Stawiam na 1-3 dla Interku
ZnawcaCalcio
Kontakt:

Post autor: ZnawcaCalcio »

Dzisiaj śniło mi się, że jeździłem z Tomkiem Hajto jednym samochodem i byliśmy dobrymi przyjaciółmi, a Roman Kołtoń bronił na bramce Barcelony. Uznaję to za dobry omen. jude 0:3 przenajświętszy Inter
fcinter.pl

Eleven na mefedronie to pewne
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Nawet na chwilę nie podniósł mi się puls, wiadome było że nie przegramy
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Miały być 3 punkty, jest tylko jeden. Słabo zagraliśmy w drugiej połowie. Jude było nieznacznie lepsze w tym meczu, jednak nie na tyle, by nas pokonać.
Odet

Post autor: Odet »

Jest remis. Jestem zadowolony.

Te "fachowce" z elevena o kant du...y potrzaskać.

Pozdr.
ODPOWIEDZ