Mówiłem won pod stół frajerze
Najbardziej skompromitowany uzytkownik, forum, wyjaśniony przez wielu już bardzo dawno temu, chorągiewa, troll i lamus próbuje coś tu świrować
 won do pitera pod stół
 won do pitera pod stółMówiłem won pod stół frajerze
Najbardziej skompromitowany uzytkownik, forum, wyjaśniony przez wielu już bardzo dawno temu, chorągiewa, troll i lamus próbuje coś tu świrować
 won do pitera pod stół
 won do pitera pod stół13 typów i tylko jeden trafiony, ten po najmniejszym kursie, śmiechu warte.
 nie zbiedniałem
 nie zbiedniałem 
Piter pisze: ↑17 maja 2013, 13:19 ja postawiłem dziś 15 meczy
Chelsea - Everton 1
Liverpool - QPR 1
M. City - Norwich 1
Spurs - Sunder. 1
WBA - M. Utd 2
Bor. M. - Bayern M 2
Pescara - Viola 2
Barcelona - Valladolid 1
PSG - Brest 1
Real M. - Atl. M. 1
Benfica - Moreirense 1
Galata - Trabzonspor 1
Inter - Udine 1
Deportivo - Espanyol 2
Newcastle - Arsenal 2
Dałem 3 mecze z czego dwa mogą nie wejść, Inter Espanyol i Arsenal, wartość kuponu 9, max wygrana 4243, min wygrana 733. Możecie mi życzyć powodzenia, Forza Inter !
ty obsrańcu mały to wszystko na co cie stać w tym wątku, wszystkie twoje typy
 siedź pod tym stołem lamusie i sie nie wychylaj hahaha
 siedź pod tym stołem lamusie i sie nie wychylaj hahaha

No ja to z randamą gram od kilku lat i stawki są w tysiącach a zyski ogromne co mogę za drobną opłatą udowodnić wklejając kupony, ale dla jaj zagrałem te typy od zońka 100zł/typ i jestem tylko w plecy. Nie dość, że to ściema to jeszcze zawracanie dupy po prostu, mam nadzieję, że administracja coś z tym zrobi bo to zwykły naciągacz i oszust.

Nie ma takiej możliwości. Klasyczny lamaniec. Połamany jak klawiatura generalozonka po ataku furii.
 szczególnie z West Hamem
 szczególnie z West Hamem 

A ja chętnie zaryzykuję, tylko nie wszystko ogarniam. Czyli Totki zaliczą w listopadzie jakąś kompro porażkę?? czy będzie tak, że do przerwy prowadzą, żeby potem przegrać?
Tottenham zrobi klasyczynego łamaka. Nie wiem czego tu nie rozumiesz.
Można live (mniejszy kurs i ryzyko) i można pre (zdecydowanie większy kurs i większe ryzyko). Dla zabawy możesz obserwować live i ewentualnie wejść w przerwie jak zobaczysz, że np uderdog wygrywa lub bramka padła po samobóju, albo w pierwszych 10 minutach meczu lub na sam koniec połowy. Wszystkie daty Totkow, które podałem wyżej dotyczą łamańcow czyli, że pierwszą połowę wygrali/przegrali by cały mecz przegrać/wygrać. Przed nimi 4 mecze w listopadzie w tym z West Hamem, z którym łamali 2x w tym raz właśnie w listopadzie. Jak wspomniałem minusem może być to, że łamali już w październiku i wrześniu.
no jak wpadło trochę kasy to polecam typy od Wybrańca gdzie ja wczoraj przy dużej stawce i dobrym AKO wyjąłem na czysto ponad 8 stówek, a jakbyś nie miał kasy to wtedy grasz łamaczki od zońka za 2zł nie więcej bo i tak nie wejdą
Dzięki za info, też chętnie zobaczę te typy Wybrańca.