dostałeś bana za abstrahując? napisz do pierwszego z brzegu redaktora to taki ban od razu zostanie zdjety
Skargi , prośby , zażalenia
-
- Kontakt:
Re: Skargi , prośby , zażalenia
-
Mam prośbę do redakcji portalu o zamieszczanie większej ilości newsów. Macie szeroką kadrę redaktorów i sądzę, że piszecie sporo, ale moglibyscie więcej. Mankafci np stać na dużo więcej. Redaktor naczelny też mógłby dać więcej od siebie niż tylko spijanie śmietanki z dobrze funkcjonującego serwisu.
Czasem loguje się i nie ma co komentować. Uważam, że 15 newsów dziennie to powinna być norma, aby każdy klient tutejszego portalu korzystal z niego z satysfakcja.
Czasem loguje się i nie ma co komentować. Uważam, że 15 newsów dziennie to powinna być norma, aby każdy klient tutejszego portalu korzystal z niego z satysfakcja.
-
Jakbyś się postarał w swoich komentarzach bardziej, to nie musielibyśmy pisać więcej newsów, żebyś dostawał więcej minusów.
A tak poważnie, to ostatnio się wiele rzeczy powtarza i nie za bardzo chcemy się powtarzać. Będzie więcej ciekawych informacji to będziemy wrzucać.
A tak poważnie, to ostatnio się wiele rzeczy powtarza i nie za bardzo chcemy się powtarzać. Będzie więcej ciekawych informacji to będziemy wrzucać.
-
Myślę, że to, czy kogoś stać na więcej czy też nie, to juz jego osobista sprawa - na pewno nie Twoja. 15 newsów dziennie? Bez urazy, ale nic na siłę. Jeżeli są newsy, które warto opisać, to znajdziesz je na naszej stronie. Jeżeli chcesz czytać 5 newsów dziennie o tej samej tematyce, to wejdź sobie na jedną z włoskich stron i tam na pewno zaspokoją Twoje pragnienia.Wybraniec pisze: ↑6 cze 2020, 08:30 Mam prośbę do redakcji portalu o zamieszczanie większej ilości newsów. Macie szeroką kadrę redaktorów i sądzę, że piszecie sporo, ale moglibyscie więcej. Mankafci np stać na dużo więcej. Redaktor naczelny też mógłby dać więcej od siebie niż tylko spijanie śmietanki z dobrze funkcjonującego serwisu.
P. S. To, że dobrze funkcjonuje serwis, to akurat również zasługa osoby, która potrafi w odpowiedni sposób zarządzać ludźmi, przydzielić im konkretne zadania i sprawdzać, czy aby zadania te zostały wykonane należycie. Jak się zapewne domyślasz, właśnie to jest głównym zadaniem Redaktora Naczelnego

-
Jestem w regularnym kontakcie z dominem i wiem z pierwszej ręki, że nie robi nic szanowny kolego. Nie moja sprawa.
-
-
Idąc twoim tokiem myślenia lyska to na stronie dziennie by było 3-5 newsów. Bo jak można pisać newsy z Tutto, CdS czy innych szmat. Liczą się tylko sprawdzone źródła. A te sprawdzone źródła dziennie nie jebia po 15 szt. To była i jest twoja wizja strony. Widzę ostry ból dupy że maniek zaczął sobie pisać a tobie po milionach prób Orzeu zesral się na glace. Chłopaki robią dobra robotę, weź poluzuj szelki i zajmij się czymś innym bo nudne to już się robi
-
Ale dlaczego udajesz fachowca? O ile mi wiadomo zajmujesz się naprawa fortepianow i nie masz doświadczenia w dziennikarstwie. Psychologiem też nie jesteś, więc skąd możesz wiedzieć co siedzi w mojej głowie? Proktologiem też nie jesteś, więc co możesz wiedzieć o bólu dupy? Wystarczy, że udajesz eksperta od calcio i to jest wystarczająco zabawne. Daj spokój.
-
Kondzik cię merytorycznie rozłożył na łopatki, a ty go obrażasz.
Pogódz się z tym,że nie wrócisz do redakcji.
Pogódz się z tym,że nie wrócisz do redakcji.
-
Nikogo nie obraziłem szanowny kolego.
Wrócę do redakcji. Prędzej czy później
Wrócę do redakcji. Prędzej czy później
-
A dlaczego Ty udajesz fachowca, pisząc bzdury o tym, że powinno być 15 newsów dziennie? Czy wspominając o tym, że Mańka stać na więcej? Nie jesteś nim, nie siedzisz w jego głowie, więc skąd możesz to wiedzieć? A pisząc o tym, że Redaktor Naczelny tylko spija śmietankę co chcesz udowodnić? Pogódź się wreszcie z tym, że pd czasu, kiedy nie ma Cię w redakcji, strona funkcjonuje dużo lepiej i Twoje żałosne komentarze, opowiadające o tym, że jest za mało newsów i że niektórzy za mało się starają tego nie zmienią.Wybraniec pisze: ↑7 cze 2020, 07:06 Ale dlaczego udajesz fachowca? O ile mi wiadomo zajmujesz się naprawa fortepianow i nie masz doświadczenia w dziennikarstwie. Psychologiem też nie jesteś, więc skąd możesz wiedzieć co siedzi w mojej głowie? Proktologiem też nie jesteś, więc co możesz wiedzieć o bólu dupy? Wystarczy, że udajesz eksperta od calcio i to jest wystarczająco zabawne. Daj spokój.
-
Czcigodny damianie, co mają znaczyć te elaboraty w protekcjonalnym tonie? Myślę, że Dominik potrafi się obronic i nie potrzebuje adwokata. Powiem więcej - jestem pewien, że Dominik weźmie moje słowa do serca i na pewno zrozumie moje przeslanie, a już na pewno nie jest na mnie zły.
Dominik i Bartosz są moimi przyjaciółmi, a w lipcu mamy umówione spotkanie w Warszawie. Prawdopodobienstwo, że wrócę do redakcji jest większe niz, że nie wrócę. Musisz się z tym pogodzić.
Maniekfci jest redaktorem stworzonym przeze mnie. To ja go zatrudnilem i to ja pierwszy wierze w jego rozwój. Poza tym jest moim wielkim przyjacielem i wiem na co go stać. Może zrobić dużo więcej.
Dominik i Bartosz są moimi przyjaciółmi, a w lipcu mamy umówione spotkanie w Warszawie. Prawdopodobienstwo, że wrócę do redakcji jest większe niz, że nie wrócę. Musisz się z tym pogodzić.
Maniekfci jest redaktorem stworzonym przeze mnie. To ja go zatrudnilem i to ja pierwszy wierze w jego rozwój. Poza tym jest moim wielkim przyjacielem i wiem na co go stać. Może zrobić dużo więcej.
-
Widzisz, a ja myślę, że gdyby Twoje słowa miały jakikolwiek sens - to na pewno Dominik by z nich skorzystał. Jednak biorąc pod uwagę bzdury, które wypisujesz - bo pisanie o 15 newsach dziennie oraz o tym, że ktoś mógłby się postarać bardziej - można spokojnie zaliczyć do totalnych bzdur. Wydaje mi się, że Dominik to po prostu przeczyta, i - jak to mawia dzisiejsza młodzież - 'odzobaczy'. Co do Twojego powrotu do redakcji, to jest z nim podobnie jak z koronawirusem - niby ludzie biorą to na poważnie, ale i tak wszyscy wiedzą, że już raczej nie wróci.Wybraniec pisze: ↑7 cze 2020, 09:18 Czcigodny damianie, co mają znaczyć te elaboraty w protekcjonalnym tonie? Myślę, że Dominik potrafi się obronic i nie potrzebuje adwokata. Powiem więcej - jestem pewien, że Dominik weźmie moje słowa do serca i na pewno zrozumie moje przeslanie, a już na pewno nie jest na mnie zły.
Co do tego, co 'zostało stworzone przez Ciebie' - 'stworzyć' dziecko jest bardzo łatwo, schody rozpoczynają się, kiedy trzeba je wychować. Bez urazy, ale mogłeś sobie tutaj wszystko stworzyć - jednak zdecydowałeś się zrezygnować ze swojego stanowiska i oddać je komuś innemu, kto musiał później dbać o to i pilnować, aby wszystko funkcjonowało należycie. Więc mógłbyś skończyć już te swoje gorzkie żale, ile tutaj rzeczy stworzyłeś i jak wspaniale to było zarządzane - bo to już jest przeszłość. Carpe Diem - polecam i doradzam.
P. S. Już mogłeś zostawić swój poprzedni komentarz, w którym napisałeś o tym, że tylko sobie jaja robiłeś - przynajmniej nie musiałbym się rozpisywać

-
No proszę, szanowny kolega Wnet posłuchał głosu rozsądku i zmienił ton wypowiedzi. Chociaż nadal jesteś bardzo nieuprzejmy.
A do redakcji i tak wrócę i będę twoim szefem. Pogodz się z tym.
A do redakcji i tak wrócę i będę twoim szefem. Pogodz się z tym.
-
Nie myl nieuprzejmości ze szczerością. Nieuprzejmy dopiero mogę zacząć być, aczkolwiek nie leży to w mojej naturze.
Ostatnie zdanie pozostawię bez komentarza - przyznam jednak, że mocno mnie rozbawił. Ale jeżeli to ma Ci w jakiś sposób pomóc, to oczywiście żyj w takim przekonaniu

-
-
Dzień Dobry,
Jako że wróciłem z banicji i przymierzam się do komentowania newsów umieszczanych na portalu mam prośbę do użytkownika Ljarro.
Ljarro - czy mogę CIĘ PROSIĆ o zaprzestanie minusowania każdego mojego komentarza? Uważam, że jest to nadużywanie władzy i nieuczciwe jest minusowanie każdego komentarza. Wydaje mi się nieprawdopodobne że każdy mój punkt widzenia nie jest spójny z twoim.
Spójrz, ja nie zawsze minusuje kondzika. Plusa mu nigdy nie mam, a minusy lecą jak plecie głupoty, co zdarza mu się często niestety.
Jako że wróciłem z banicji i przymierzam się do komentowania newsów umieszczanych na portalu mam prośbę do użytkownika Ljarro.
Ljarro - czy mogę CIĘ PROSIĆ o zaprzestanie minusowania każdego mojego komentarza? Uważam, że jest to nadużywanie władzy i nieuczciwe jest minusowanie każdego komentarza. Wydaje mi się nieprawdopodobne że każdy mój punkt widzenia nie jest spójny z twoim.
Spójrz, ja nie zawsze minusuje kondzika. Plusa mu nigdy nie mam, a minusy lecą jak plecie głupoty, co zdarza mu się często niestety.
-
Za notoryczne minusowanie na stronie nakładane już były bany więc warto się temu bliżej przyjrzeć.
-
Jest tylko jeden malutki problemik, nie logowałem się na stronie od miesiąca. Po prostu cała społeczność docenia twoją twórczość. Najwyższy czas żebyś spełnił "groźby" o odejściu
I drugi chłopaczek pokrzywdzony XD
I drugi chłopaczek pokrzywdzony XD
-
- Kontakt:
Ciągle piszecie o tym shoutboxie, a ja nie mam pojęcia gdzie on niby jest... Ktoś mi to wyjaśni?
-
zaloguj się na stronie. Fcinter.pl po prawej mniej więcej na środku masz mały czacik.
Najlepsze miejsce dla kibica Interu. Sami najwięksi znawcy Calcio. Zawsze merytorycznie i kulturalnie
Najlepsze miejsce dla kibica Interu. Sami najwięksi znawcy Calcio. Zawsze merytorycznie i kulturalnie
-
- Kontakt:
cenzor lapie za "jprdl" ? czy moze lopec, który najpierw sam obraża i prowokuje, używa wulgaryzmy i przy braku argumentów banuje użytkownika ? jakie to typowe u podludzi
-
- Kontakt:
-
-
-
- Kontakt:
to nie cenzor to Lopez
-
- Kontakt:
Misiu kolorowy. Już kiedyś chciałem poruszyć ten temat. Forum gdzie można powiedzieć że jest reprezentatywną częścią fci. A mimo wszystko kurwy i chuje leją się jak z pod prysznica. A sb gdzie nowi użytkownicy mają problem z lokalizacją panuje prohibicja gdzie podczas czatu na żywo nie możesz wyrazić swoich emocji w mniej lub bardziej wulgarny sposób. Gdzie za głupią pizde dostajesz bana z urzędu a na forum kazdy może rzucać chujami do woli.
-
Nie bardzo rozumiem dlaczego wulgaryzmy, które są istotna częścią języka polskiego są karane banem na portalu kibicowskim. Absolutnie zaskakujące.
-
- Kontakt:
Nie bywam na sb, ale uważam że o ile wulgaryzmy stosowane w celu obrazy innych użytkowników powinny być karane, o tyle wulgaryzmy używane w celu mocniejszego zaakcentowania wypowiedzi czy forma wyrażenia emocji podczas meczów nie powinny, nie dajmy się zwariować - to nie kółko różańcowe, tylko strona kibicowska.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...