Zmiany w obronie dopiero przed nami. Odejście Skriniara niestety wydaje się być nie uniknione. Kto za niego to zobaczymy.Jaszczu91 pisze: ↑10 cze 2022, 08:28 Po ostatnich doniesieniach Di Marzo odnośnie kontaktów Interu z Milenkoviciem odnoszę wrażenie, że Inter poświęci Skriniara. Za niego będą chcieli sprowadzić Milenkovicia i Bremera. Bastoni był pierwszą opcją ale stanowczo odmówił odejścia. De Vrij może przedłuży kontrakt.
Z transferów do klubu w zasadzie pewne jest przyjście Onany i Dybali z wolnych transferów. Bellanova i Asllani to uzupełnienie kadry i melodia przyszłości. Przydał by się nam jakiś konkretny pomocnik. Mkhitaryan na free z kontraktem na 2 lata wydaje się być dobrą opcją.
Najtrudniejsze z tych naszych transferów będzie pozbycie się czylyjskich darmozjadów. W Lukaku nie wierze. Władze Chelsea nie mogą być tak głupie.
Z transferów do klubu już potwierdzeni oficjalnie Onana, Asllani i Mhritaryan. Z tego ostatniego się najbardziej cieszę, bo brakowało nam ofensywnej pomocnika z jakością. Bellanova ma przechodzić testy w poniedziałek więc to tylko kwestia czasu.
Zdziwiony jestem bardzo zmianami w ataku. Nie liczyłem że uda się ściągnąć z powrotem Lukaku więc wolałem Dybale za Free. Jednak powrót Belga stał się faktem. Dybala się oddala bo niestety dwaj panowie z Chile bardzo chcą szanować swoje kontrakty.
Teraz czekam na transfery wychodzące. Trzeba pozbywać się szrotu. Niestety jest tego trochę.
 Proponuję Maksymiliana Cichockiego z Motoru Lublin. Oczywiście na raty.
 Proponuję Maksymiliana Cichockiego z Motoru Lublin. Oczywiście na raty. a patrząc na finanse że za bardzo też nie wydają to posilić się piłkarzami którym kończą się kontrakty albo mają tam rok do końca co można dać za nich jakieś krocie albo zaklepać już piłkarzy którzy by doszli wraz z początkiem lipca.
 a patrząc na finanse że za bardzo też nie wydają to posilić się piłkarzami którym kończą się kontrakty albo mają tam rok do końca co można dać za nich jakieś krocie albo zaklepać już piłkarzy którzy by doszli wraz z początkiem lipca.