13. kolejka Serie A: Hellas Verona - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
ODPOWIEDZ
Speaker

13. kolejka Serie A: Hellas Verona - Inter

Post autor: Speaker »

Witam.

Marzy mi się w końcu mecz na poziomie, na który stać naszych zawodników, coś miłego dla oka i wór z bramkami rozplątany. Tutaj na Hellasie potrafimy rozładować swoje emocje ( choćby w ostatnich latach przypominam sobie piękną bramkę Hakana czy wynik 6-0).
Ten sezon jest ogólnie dość dobry, nie ma co narzekać bo wynikowo jest fajnie , choć nie idealnie ale jest git, jesteśmy w grze i to się liczy. Z punktu widzenia kibica , to jednak spory niedosyt. Gramy bardzo ekonomicznie mam wrażenie. Hmm ...być może to dobra taktyka. Bo pamiętajmy - niedługo KMŚ, coś absolutnie nowego i też budzącego ciekawość , no ale ostatnio patrzę tak na Motor Lublin , jak ciekawą i otwartą piłkę tam grają i ehh. - no chciałoby się aby Inter tak się otworzył i trochę sobie postrzelał... bo goli to akurat i tak w tym sezonie tracimy multum. Także no proszę o pokaz dobrej ofensywnej piłki troszkę! Forza Inter!!
Mora
Kontakt:

Re: 13. kolejka Serie A: Hellas Verona - Inter

Post autor: Mora »

Speaker pisze: 22 lis 2024, 12:24 ostatnio patrzę tak na Motor Lublin , jak ciekawą i otwartą piłkę tam grają i ehh. - no chciałoby się aby Inter tak się otworzył i trochę sobie postrzelał...
Ludzie chcą, żeby Inter grał jak Motor...No nie powiem, wzruszyłem się.

Obrazek
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Speaker

Re: 13. kolejka Serie A: Hellas Verona - Inter

Post autor: Speaker »

Mora pisze: 23 lis 2024, 15:43
Speaker pisze: 22 lis 2024, 12:24 ostatnio patrzę tak na Motor Lublin , jak ciekawą i otwartą piłkę tam grają i ehh. - no chciałoby się aby Inter tak się otworzył i trochę sobie postrzelał...
Ludzie chcą, żeby Inter grał jak Motor...No nie powiem, wzruszyłem się.

Obrazek
Hehe , ale widzisz kochany - ja mówię i mam! :) 45 min , a my już 5 brameczek cyk. :D :szal:

A Motor? Hmm..no cóż kolejny mecz pod rząd wygrany wczoraj. ;)
ODPOWIEDZ