master_snake pisze:
Krwawy_eM pisze:
A z tego można wywnioskować, iż na chwilę obecną jest lepszy od obydwu, co jest bzdurą.
I znowu się czepiasz
... czepiam się, bo lubie ;P A prawdę mówiąc... to przecież stwierdzenie, że browar Adriano jest lepszy od Drogby czy Ibrahimovicia jest chore ... ;>
pharaun pisze:
mi chodzi o całokształt adri jak pamiętam to grał mecz w mecz brameczka a ibra w 1 mecz strzeli 2 bramy i spokój na miesiąc potem strzeli ze 4 i znowu spokój co to jest 20 pare bramek na taką lige. Niecierpie C7 ale popatrzcie ile on strzelił bramek w najbardziej wymagającej lidze świata (wedłóg mnie) i do drogby to samo co do ibry lubie ich gre ich umiejętności ale wedłóg mnie adriano w formie jest lepszy od nich i możliwe że w formie jest najlepszym napadziorem swiata... moje zdanie mówcie se co tam chcecie ... weź se chłopie pooglądaj jego mecze, akcje to zobaczysz to jest 2 cristiano (chdodzi o gre (bez nurkowania:P)) ja go widze jako 1 cel transferowy teraz no pozdro 4 all
ahaaaa jeszcze jedno wezcie se na youtubie wpiszcie adriano pooglądajcie i potem cos piszcie
YouTube rulez... jego mecze mam na YouTubie oglądać tak? ... hahaha... człowieku puknij się w beret, a jak za 10 puknięciem stwierdzisz, ze pisałeś głupoty to wróć tutaj i nas o tym poinformuj. Oczywiście... wezme SE i zobacze SE jak to Adriano SE jest drugim Cristiano Ronaldo, abstrahująć od tego, ze to dwaj inni zawodnicy, grają na innych pozycjach i że Adriano więcej razy SE formy nie miał, niż SE ją kuźwa miał. [ pisze SE Twoim jezykiem byś szybciej skumał i nie musiał moich wyrazów po słownikach języka polskiego szukać, ot taki mały bonus z mej skromnej strony.]
BTW: Z Ciebie taki kibic i znawca jak ze mnie baletnica.
pharaun pisze:
master snake sam popatrz na siebie przeczytaj jeszcze rez mój post i zobacz do kogo porównałem C7 a potem pisz te swoje filozoficzne wypowiedzi ;/ pozatym z youtuba tęz mozna brac jakis przykład (gdzies usłyszałem fikcja) to co specjalnie zbierają sie na stadionie żeby zrobic umówioną akcję tylko żeby na youtubie pokazac.... pomysl czasami....
Podobnie jak Master Snake.. czytam Twoje posty x-krotnie i nawet jakbym na białym jechał to bym z nich nic nie zrozumiał.
Matrix23 pisze:
Najchętniej to bym widział siebie na San Siro:D:D
Chyba na krzesełku...
... dalsze takie bezsensowne posty będą namietnie przeze mnie ścigane.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.