Nen pisze:
Tę odpowiedź zadedykuje Mirasowi : Quaresme! bo jest super szybki super zwinny super ma technike i strzał
przez Was, już mi się 20 Kłarezmów na jedną nockę śni ;P
By nie było OT : A tatuaż...w sumie mi to obojętne, ale wybiorę poniżej łokcia Fajnie wyglądają jakieś chińskie, tajemnicze znaki wytatuowane w tym miejscu
Laptop: Toshiba czy Fujitsu-Siemens
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."
Obaj mnie wkurzaja jak na nich patrze ale niech bedzie Webb bo ten drugi mnie denerwuje juz od 7 lat a Webb dopiero od czwartku
Rok bez szamponu czy rok bez mydła ?
Sig by Kropasz Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Ibrahimović ,bo jest zawodnikiem Interu ,a za 2 gole w ostatnim meczu z Parmą będę mu wdzięczny do końca życia
Inter ,który zdobył Puchar UEFA w 1998 roku ,czy obecny Inter
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Obecny Inter bo ten bardziej znam niz tamten pamietam
Deco czy Lampard - kto moglby byc lepszym transferem?
Sig by Kropasz Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
pilka.pl, Piłkę Nożną to ja już wolę sobie w kiosku kupić, poza tym mnóstwo piszą o OE, a za mało o najlepszych ligach Europy, a liga polska mnie praktycznie ani troszkę nie obchodzi.
Protestantyzm czy prawosławie?
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
3 RP, chociażby z powodu braku wojen, ale powodów jest mnóstwo.
Świat według Kiepskich czy Przyjaciele?
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Świat według Kiepskich, bo jest wg mnie śmieszniejszy, a pozatym uwielbiam Ferdka Kiepskiego
Heroes IV czy Heroes III??
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Heroes III, jest potrzebna jakaś argumentacja? Lepszy od czwórki prawie we wszystkim, z całej serii ledwie piątkę można do trójki przyrównywać, ale i tak myślę, że miałaby nikłe szanse na zwycięstwo.
Jak już jesteśmy przy grach...
Mafia czy Grand Theft Auto, część dowolna?
Komedie, bo przy nich mam dobry nastrój, w przeciwieństwie do horrorów. Zwłaszcza te dzisiejsze pseudohorrory - po prostu jeden wielki crap. Powinni zrobić oddzielny gatunek na takie tanie gówno jak Piła czy Hostel, bo nazywanie ich horrorami hańbi niektóre znakomite filmy, a ich reżyserów, zwłaszcza pana Rotha, przymusowo leczyć,
Teraz pojadę...
Ljarro czy MiRas?