Tylko ciekawe kto spadnie do nowej 1 ligi, Jaga a może Znicz? Mam nadzieję że terminarz się zmieni
Polska Ekstraklasa
-
EL_CHINO
Odp: Orange Ekstraklasa
Witamy Polonię w Ekstraklasie!
Tylko ciekawe kto spadnie do nowej 1 ligi, Jaga a może Znicz? Mam nadzieję że terminarz się zmieni
-
Jaszczu91
Znicz to juz jest w nowej 1 lidze.
w najbliższych dniach ma byc oficjanię ogłoszona fuzja Polonii i Groclinu. Ostatnio czytałem nawet ze kibice w W-wie sie buntują. Mądry prezes znalazł na to sposòb i na stronie klubu napisal ze kupił Groclin bo ten ma patent na Legię i teraz Polonia na szansę na wygranie derbów!:-)
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Globus
Polonia wygra derby i pobije swój rekord na Łazienkowskiej
500 czarnych plus 250 zgodowiczów
Bo jak się nie myle na derbach rekordzik wynosi 600 głów 
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Dzonyy
Kogo typujecie w tym sezonie na mistrza ? Wisła raczej nie pokaże tego co w poprzednim sezonie. Mi się wydaje że Lech może coś powalczyć.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Jaro
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54379 ... .html Kolejne jaja
Ciekawe do ilu drużyn będą działacze zmniejszyć ligę jak sie okaże, że tylko z 10 drużyn może mieć licencję.
A na mistrza w nadchodzącym sezonie typuje Wisłę
Może już tak mocna nie będzie jak teraz ale i tak to starczy, choć oczywiście poza Odrą
to liczę jeszcze na Lech 
A na mistrza w nadchodzącym sezonie typuje Wisłę

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
Kowal
Zgadzam się z waszymi typami,że Kolejorz może zdobyc mistrza

Jeśli śledzicie sparingi ekip z ekstraklasy,to napewno zauważyliście że Lech wygrywa większość spotkań- oby tak było w lidze
No ale wiadomo sparingi to zupełnie co innego niż liga..
mam tylko nadzieje,że ta walka o mistrza będzie bardziej wyrównana niż rok temu ( no chyba,że Lech miał by taka przewge
)
Jeśli śledzicie sparingi ekip z ekstraklasy,to napewno zauważyliście że Lech wygrywa większość spotkań- oby tak było w lidze
mam tylko nadzieje,że ta walka o mistrza będzie bardziej wyrównana niż rok temu ( no chyba,że Lech miał by taka przewge

-
Jaszczu91
Mi sie wydaje ze walka bedzie w tym roku bardzo wyrównana. Lech Wisła i Legia powalczą między sobą. Wydaje mi sie ze mistrza mimo wszystko zdobędzie Wisła. Bedzie słabsza niz w minionym sezonie ale powinna wygrać. Drugi tym razem Lech. Trzecia Legia, ale różnice punktowe powinny byc minimalne. Ciekawy jestem kto bedzie na 4 miejscu? Ta trójka jest zdecydowanie najsilniejsza ale kto bedzie za jej plecami nie mam pojęcia.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Kowal
Ja bym powiedział,że o to 4 miejsce powalczą Górnik z Groclinem(Polonią- niewiem czy dojdzie do tej fuzjii), jak zwykle ciekawa walka powinna być o utrzymanie, no ale nie ma co narazie prorokować kto mistrzem i kto spadnie- wszystko zweryfikuje murawa 

-
dzielik
ObyKowal pisze: no ale nie ma co narazie prorokować kto mistrzem i kto spadnie- wszystko zweryfikuje murawa![]()
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Corredo
Lech zawsze jest jednym z faworytów.
W tym sezonie liczę na jego końcowy tryumf. Moim zdaniem, walka o Mistrzostwo powinna być wyrównana, ale ostatecznie wygra Kolejorz. 
-
Globus
A mi się nie wydaję żeby Lech walczył ostro o mistrzostwo! Daję im maksymalnie 3 miejsce standardowo za Legią i Wisłą

-
Shady
Może mały zakład :>Globusoteles pisze: A mi się nie wydaję żeby Lech walczył ostro o mistrzostwo! Daję im maksymalnie 3 miejsce standardowo za Legią i Wisłą
-
Globus
Mam nadzieje że przybijemy go na zlocieShadY pisze:Może mały zakład :>Globusoteles pisze: A mi się nie wydaję żeby Lech walczył ostro o mistrzostwo! Daję im maksymalnie 3 miejsce standardowo za Legią i Wisłą![]()

-
Mora
- Kontakt:
Jak przeczytałem ,że Groclin zastąpi w lidze Polonia Warszawa ,to prawie padłem na glebę ze śmiechu :lol2: W naszej piłce kopanej wszystko jest możliwe
Pytanie kto zastąpi Polonię w I lidze ,jeśli fuzja dojdzie do skutku 
Na mistrza typuję Wisłę Kraków ,o drugie miejsce powalczą Lech i Legia ,spadku życzę zespołom ,które do ligi wnoszą mało (GKS Bełchatów -sorry Matico
) ,albo bardzo mało (Odra Wodzisław -sorry Jaro
).Choć pewnie i tak te zespoły sie utrzymają ,bo GKS ma dosć dobrych piłkarzy ,a Odra to chyba nigdy nie spadnie z ligi
Prędzej spadnie Legia 
Na mistrza typuję Wisłę Kraków ,o drugie miejsce powalczą Lech i Legia ,spadku życzę zespołom ,które do ligi wnoszą mało (GKS Bełchatów -sorry Matico
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Jaszczu91
Dzisiaj przeczytałem w piłce nożnej tekst ,,końca nie widac'' poświęcony polskiej lidze i jestem wstrząśnięty tym materiałem. Nie zdawałem sobie sprawy ze nasza liga to az takie bagno. Licencję przyznawane jak sie komu podoba. Groclin sprzedaje sie Poloni a w jej miejsce w I lidze nie zagra ani łks łomża ani pelikan łowicz bo nie spełniają warunków, to Polonia przeda miejsce swoim rezerwom tylko ze te zmienia nazwę WKS POLONIA. Śmiech na sali
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Dzonyy
A ja spadku życze Cracovii 
-
ferii
-
kapitaninter
Pierwsze 3 miejsca raczej zajmą Wisła,Legia i Lech,niekoniecznie w takiej kolejności......Mam nadzieje,ze czwarte wywalczy WIELKI GÓRNIK ZABRZE!!!!!!!!!Na mistrzostwo w chwili obecnej Nas nie stać,ale........za dwa,trzy lata........czas pokaże!!!!!!
-
KamilZ
U nas różne cuda się dzieją, ale nie wyobrażam sobie, żeby na podium mógł być ktoś inny od Lecha, Legii i Wisły (alfabetycznie
).
;]
-
Jaszczu91
Lech, Wisła i Legia maja największe możliwości. Kolejności nie przypadkowa. Lech według mnie dorósł do tego zeby zdobyć tytuł i bede poznaniakom kibicował. Widac ze w tym klubie idzie wszystko do przodu. Wzmacnia sie skład, rośnie stadion, sa wierni kibice i dobry sponsor. Co innego w
Legii. Jak na stolicę to stadion jest ubogi a i jeszcze problemy z kibicami. Z kolei Wisła zamiast sie wzmacniać to sie osłabia.
Legii. Jak na stolicę to stadion jest ubogi a i jeszcze problemy z kibicami. Z kolei Wisła zamiast sie wzmacniać to sie osłabia.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Shady
Raczej z włodarzami klubu, a nie kibicami.Jaszczu91 pisze: Legii. Jak na stolicę (..) a i jeszcze problemy z kibicami.
-
szuli
przepraszam, że wtrącę moje 3 słowa... ale stadion Legii to ... jakaś kpina
TAKI klub zasługuje na ładny i nowoczesny stadion, i na wyniki też zasługuje - ze swoją historią , kibicami, tradycjami a kurde czemu teych sukcesów nie ma? ano przez sponsora i włodarzy klubu, którzy no nie ukrywam NIE SPEŁNIAJĄ swojej roli w klubie
TAKI klub zasługuje na ładny i nowoczesny stadion, i na wyniki też zasługuje - ze swoją historią , kibicami, tradycjami a kurde czemu teych sukcesów nie ma? ano przez sponsora i włodarzy klubu, którzy no nie ukrywam NIE SPEŁNIAJĄ swojej roli w klubie

-
Shady
Nie do końca o to mi chodziło z tymi włodarzami :pszuli pisze: TAKI klub zasługuje na ładny i nowoczesny stadion, i na wyniki też zasługuje - ze swoją historią , kibicami, tradycjami a kurde czemu teych sukcesów nie ma? ano przez sponsora i włodarzy klubu, którzy no nie ukrywam NIE SPEŁNIAJĄ swojej roli w klubie
-
szuli
może tobie nie do końca, ale takie jest moje subiektywne zdanie na temat Legii
za to podoba mi sięLech, nie żebym się podlizywał - nigdy w życiu, ale Lech to 1 klub co zatrudnił profesjonalnych skautów w naszej lidze, modernizują klub cały, stadion - Lech się rozwija - to jest fajne ... i duuuża frekwencja - to jest genialne
za to podoba mi sięLech, nie żebym się podlizywał - nigdy w życiu, ale Lech to 1 klub co zatrudnił profesjonalnych skautów w naszej lidze, modernizują klub cały, stadion - Lech się rozwija - to jest fajne ... i duuuża frekwencja - to jest genialne

-
Dzonyy
Też uważam że Lech najlepiej się rozwija z polskich klubów
i jeszcze dodam iż ma najlepszych kibiców w Polsce... mówie to jako kibic Wisły.
-
Mora
- Kontakt:
Do atutów Lecha dodałbym jeszcze świetny marketing.Przez te wszystkie degradacje poziom sportowy raczej się nie podniesie ,ale dzięki awansowi do ekstraklasy Ślaska, Lechii i Arki będzie to ciekawy rok pod względem kibicowskim.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Globus
Raczej ma najbardziej aktywnych na dzień dzisiejszyDzonyy pisze: i jeszcze dodam iż ma najlepszych kibiców w Polsce... mówie to jako kibic Wisły.

-
Shady
"dlaczegóż to?"Globusik pisze: określenie najlepszych jakoś mi się nie podoba![]()
-
RoB
Po prostu nie pasuje tu 
-
Jaro
Obecnie są najlepsi
ale to zasługa ich marketingu, budują solidny klub, ładny stadion itp. Jestem ciekaw jakby to wyglądało gdyby przez jakieś 10 lat walczyli tylko o pozostanie w lidze bez żadnych nadziei na sukces. 27 lipca będę w Poznaniu
ciekawe czy potwierdzą moje zdanie
ODRA WODZISłAW
! 

Sig i avatar autorstwa Corredo