Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Fanatyczny

Odp: Inter 2008/2009

Post autor: Fanatyczny »

PepeBergomi pisze: A co myslicie o João Moutinho??, w sumie mi stylem gry przypomina Fabregasa-moze warto mu sie przyjrzec blizej. Ewentualnie Sportingowi mozna wcisnac Ryśka w rozliczeniu :D
Swietny pilkarz. Bardzo duzo mysli na boisku a jak nam wiadomo na Wloskiej ziemi to wielki atut. Mysle, ze pod okiem swojego rodaka Mourinho rozwinalby jeszcze bardziej. Jak najbardziej za, mysle ze takich pilkarzy szukamy.
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
Biały

Post autor: Biały »

też uważam, że Moutinho to byłoby ciekawe rozwiązanie. Z tego co kojarze od dwóch lat próbuje sprowadzić go Everton ,ale bez skutku. Gdyby nasi zaproponowali wymianę za Quaresme, to raczej doszłoby do transferu. Tylko, że jak narazie "doniesienia transferowa" milczą na temat Moutinho :)
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco

M. ;**

http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y  "Bassiamo i toni" ;D
Wojtek

Post autor: Wojtek »

Nie wiem kogo sprowadzą ale mogli by zrobić jakiś gruby transfer żeby zawojować w lidze mistrzów .
Moim zdaniem Sneijder byłby dobrym rozwiązaniem i Robben :D
Do ataku Eto'o , Aguero , Tevez któryś z tej 3-ki .
I wzmocniłbym środek obrony ponieważ szału nie ma .

I mogli by stawiać więcej na młodzież !!!!! Barcelonie się to opłaciło :D 
morgothbauglir

Post autor: morgothbauglir »

Obawiam się, że Robben jest trochę zbyt szklany. Skoro biega połamany w Primera Division to co będzie w Serie A?
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
Biały

Też mi się wydaje, że Robben częściej siedziałby w gabinetach lekarskich niż biegał po boisku. Poza tym ,jesli Mourinho ma zamiar kontynuować grę z rombem w środku pola, to raczej Robben byłby zupełnie nie przydatny w takiej taktyce. Chyba, że znowu spróbuje z 4-3-3. Wtedy to co innego;p
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco

M. ;**

Алексей

Post autor: Алексей »

Należy kupić Davida Villa
Obrazek
Obrazek
morgothbauglir

Алексей pisze: Należy kupić Davida Villa
A napiszesz chociaż dlaczego? Może jeden argument dlaczego David Villa a nie Didier Drogba, Antonio Cassano, Diego Milito, Sergio Aguero czy Lukas Podolski?
Алексей

Dlaczego potrzebujemy Milito,Drogba? Są to stare. Cassano - Zły znak.
Lukas Podolski już przekazane Cologne.
Przepraszamy za złą Polski ....
Obrazek
Obrazek
GULI

Post autor: GULI »

Алексей pisze: Dlaczego potrzebujemy Milito,Drogba? Są to stare. Cassano - Zły znak.
spoko kazdy sie sczai o co chodzi:)
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Алексей pisze: Dlaczego potrzebujemy Milito,Drogba? Są to stare. Cassano - Zły znak.
Da da  ;)
God protect me
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Stara się chłopak, no co :P

David Villa to król strzelców EURO 2008. Powinno starczyć za rekomendację. Ale mimo, że bym go bardzo chętnie widział z 7 na niebiesko-czarnej koszulce, nierealne  :|
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Baszczu pisze: Stara się chłopak, no co :P

David Villa to król strzelców EURO 2008. Powinno starczyć za rekomendację. Ale mimo, że bym go bardzo chętnie widział z 7 na niebiesko-czarnej koszulce, nierealne  :|
Milan Baros też był królem strzelców Mistrzostw Europy a napastnikiem jest raczej średnim.
Biały

porównanie Villi do Barosa nie jest chyba zbyt trafione;p Villa od kilku sezonów jest czołowym strzelcem jednej z najsilniejszych lig świata i to jest najlepsza rekomendacja :)

M. ;**

Wojtek

Post autor: Wojtek »

Villa zawsze dużo bramek strzelał a problemu ze sprowadzeniem go też by nie było ponieważ Valencia tonie w długach i będzie musiała sprzedać kluczowych zawodników
David Silva też by był wzmocnieniem jest to kreatywnym graczem i może grać na każdej stronie w pomocy :D
I jeszcze długo pogra tak samo jak Villa a nie te dziadki jak Drogba czy Milito miejmy nadzieje ze ich nie ściągną
bo staniemy sie jak Milan czyli dom spokojnej starości  :lol2:
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Jak widzę te nawoływania o Ville, Silve i inne pokemony to mnie trafia. Dobrze, że Diego już podobno w Juventusie to błagań o niego nie muszę przynajmniej czytać  :roll: chyba mam deja vu...
Gaulo90

Post autor: Gaulo90 »

Atak: Drogba/Villa (ze wskazaniem na Ville)
Pomoc: Fabregas/Essien/Silva/Melo
Obrona: Marcelo
Алексей

Najlepszym rozwiązaniem, moim zdaniem:

Strikers: Villa\Aguero
Midfielders: Robben\ Silva\ Sneijder\ Van Der Vaart\ De Rossi
Obrońcy: Sergio Ramos

:inter:
Obrazek
Obrazek
IRT

Post autor: IRT »

Gaulo90 pisze: Obrona: Marcelo
A po co nam boczny obrońca? O wiele bardziej przydatny byłby środkowy.
Алексей pisze: Sergio Ramos
No właśnie dlaczego, skoro mamy lepszego Maicona na prawej obronie, a na lewej młodego Santona i Maxwella.
IRT. :]
Forza Inter!
Алексей

Ramos czy można grać zarówno centralnej i na prawym boku.
Obrazek
Obrazek
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

No własnie Ramos możę grać na środku i na boku ale teki ktoś jak Ramos  to by sie przydał w każdej drużynie Europejskiej
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Gaulo90

Post autor: Gaulo90 »

Aguero tez jest w sumie dobrym rozwiazaniem .
IlCapitano

Gaulo90 pisze: Aguero tez jest w sumie dobrym rozwiazaniem .
Na pewno nie dla Interu. Jak Quaresma się odbijał od obrońców to było to nawet śmieszne, ale wydawać kolejny raz fortunę na krasnala to nie byłoby nikomu do śmiechu  :-D
morgothbauglir

Gaulo90 pisze: Aguero tez jest w sumie dobrym rozwiazaniem .
w sumie to lepszym rozwiązaniem będzie jak zostanie w Hiszpani i tam się będzie popisywał. Ani my nie zapłacimy kosmicznej marży, ani on się nie zmarnuje przez kontuzje i twardą grę.
Nen

Pojawił się news, że Drobge widziano z naszymi. Jeżeli to prawda to chyba żegnamy Zlatana bo nie wierze żeby tak szybko działano w kwestii sprowadzenia napastników gdyby Ibra miał zostać. Atak Drogba-Millito jeżeli za nimi wstawić dwóch dobrych pomocników (za kasę po Zlatanie można by ściągnąć nawet tego Fabregasa, choć przeraża mnie troszkę jego pochodzenie:P)  no i Snejder to może się udać. Do tego jeszcze jeden defensywny bo pewnie Muntari pójdzie do Londynu Myślę tu o Melo ale marzy mi się De Rossi. Z tym składem mamy dwa sezony czasu na wygranie LM bo potem Mou idzie do ManU i i tak trzeba będzie budować od nowa cały system.

Więc wiek piłkarzy nie ma chyba aż takiego znaczenia, to będzie sprint a nie maraton. Jak wygramy LM to Aguero sam będzie chciał do nas przyjść.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 12:09 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
morgothbauglir

A może wcale nie mamy zamiaru opychać Ibry, tylko sprzedamy 2-3 obrońców (Rivas, Burdisso itp.) i Quaresmę? Wtedy praktycznie nic byśmy nie stracili (Portugalczyka pożegnam bez żalu) a mielibyśmy świetny duet z przodu.
Nen

morgothbauglir pisze: A może wcale nie mamy zamiaru opychać Ibry, tylko sprzedamy 2-3 obrońców (Rivas, Burdisso itp.) i Quaresmę? Wtedy praktycznie nic byśmy nie stracili (Portugalczyka pożegnam bez żalu) a mielibyśmy świetny duet z przodu.
Jestem święcie przekonany, że nie mamy zamiaru ale wola piłkarza jest kluczem do tego. Jeżeli Ibra chce odejść to odejdzie.
God protect me
morgothbauglir

Wydaje mi się, że te plotki o złym samopoczuciu Ibry w Mediolanie są mocno przesadzone. Płacą mu ładnie, mistrzostowo na talerzu, króla strzelców też raczej wywalczy...a w Madrycie, do którego każdy go wysyła:
:arrow: mniejsze szanse na jakikolwiek sukces, bo siła Barcelony nie runie z dnia na dzień
:arrow: nie wiem ile mu zapłacą, ale pewnie nie 11 mln euro
:arrow: Konkurencja do tytułu najlepszego strzelca większa, a takie zwody, jakie pokazuje nikogo nie będą ruszać
:arrow: W lidze włoskiej gra już długo, zna ją dobrze, a Hiszpani może być niewypałem
Nen

morgothbauglir pisze: Wydaje mi się, że te plotki o złym samopoczuciu Ibry w Mediolanie są mocno przesadzone. Płacą mu ładnie, mistrzostowo na talerzu, króla strzelców też raczej wywalczy...a w Madrycie, do którego każdy go wysyła:
:arrow: mniejsze szanse na jakikolwiek sukces, bo siła Barcelony nie runie z dnia na dzień
:arrow: nie wiem ile mu zapłacą, ale pewnie nie 11 mln euro
:arrow: Konkurencja do tytułu najlepszego strzelca większa, a takie zwody, jakie pokazuje nikogo nie będą ruszać
:arrow: W lidze włoskiej gra już długo, zna ją dobrze, a Hiszpani może być niewypałem
A kto powiedział, że do Realu odejdzie, właśnie raczej pójdzie do Barcy a pyta się jeszcze ManU.
God protect me
IlCapitano

Nen pisze: Pojawił się news, że Drobge widziano z naszymi. Jeżeli to prawda to chyba żegnamy Zlatana bo nie wierze żeby tak szybko działano w kwestii sprowadzenia napastników gdyby Ibra miał zostać. Atak Drogba-Millito jeżeli za nimi wstawić dwóch dobrych pomocników (za kasę po Zlatanie można by ściągnąć nawet tego Fabregasa, choć przeraża mnie troszkę jego pochodzenie:P)  no i Snejder to może się udać. Do tego jeszcze jeden defensywny bo pewnie Muntari pójdzie do Londynu Myślę tu o Melo ale marzy mi się De Rossi. Z tym składem mamy dwa sezony czasu na wygranie LM bo potem Mou idzie do ManU i i tak trzeba będzie budować od nowa cały system.

Więc wiek piłkarzy nie ma chyba aż takiego znaczenia, to będzie sprint a nie maraton. Jak wygramy LM to Aguero sam będzie chciał do nas przyjść.
Kurde chyba rzeczywiście Zlatan się sposobi do odejścia... ale w tym wypadku atak Drogba - Milito przy naszej pomocy to absurd. Jeśli Ibra odejdzie to sa kasę z jego transferu mamy Milito, Cassano i jeszcze starczy na dwóch kreatywnych pomocników. Jeśli Ibra odejdzie to na atak tylko Cassano i Milito. Technik + strzelba, to jest to  ;-)
morgothbauglir

Nen pisze: A kto powiedział, że do Realu odejdzie, właśnie raczej pójdzie do Barcy a pyta się jeszcze ManU.
Pewnie zapytałaby się i Wisła Kraków :) . Dla Szweda Barcelona jest trochę za bardzo ideologiczna. Jeśli zacznie imprezować, a nie będzie najlepszym piłkarzem klubu to może być z nim cienko. Poza tym gdzie w atak Barcelony wepchnąć jeszcze Ibrę? Chyba że Henry odchodzi. A Manchester...jakby wygrał LM to może Glazer sypnąłby kasą.
ODPOWIEDZ