Tu wspominamy zmarłych
-
Milanka
Odp: Tu wspominamy zmarłych
http://www.youtube.com/watch?v=ciNGtiel ... annel_page
wg mnie, Jego najpiękniejsza piosenka... wręcz genialna.
wg mnie, Jego najpiękniejsza piosenka... wręcz genialna.
MILAN, MILAN solo con te
-
Globus
http://www.youtube.com/watch?v=nkzaVKAG ... r_embedded
Całkiem ciekawy filmik który powstał przed śmiercią MJ
Całkiem ciekawy filmik który powstał przed śmiercią MJ
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
ferii
Proszę o modlitwę.............. [*]
Nie było mnie na tej stronie przez tydzień bo spotkała mnie i moją Rodzinę wielka tragedia !
Miałem wypadek samochodowy z moim Bratem ;
Rafał F., 22-letni student Politechniki Rzeszowskiej, zginął w poniedziałek w tragicznym wypadku. Kierowca miejskiego autobusu poczuł tylko lekkie uderzenie w tył pojazdu. Gdy wysiadł, jego oczom ukazał się wstrząsający widok...
Opel omega, który uderzył w autobus, miał doszczętnie zgnieciony lewy bok. W środku zakleszczony był ciężko ranny, nieprzytomny kierowca. Dramat rozegrał się w poniedziałek około godz. 19.50.
- Jechałem autobusem linii numer sześć - opowiada kierowca MPK. - Ruszyłem z przystanku przy placu Wolności i jechałem prawym pasem. Gdy zacząłem skręcać w prawo, w ulicę Targową, usłyszałem pisk opon, a potem poczułem lekki wstrząs. Zatrzymałem autobus.
czytaj dalej
Ktoś wezwał pogotowie i straż. Ratownicy przyjechali błyskawicznie. Rozcięli zgnieciony lewy bok opla i wyjęli nieprzytomnego kierowcę. Karetka zabrała go do szpitala. Drugą karetką pojechał 18-letni pasażer opla. Jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Lekarze wiele godzin walczyli o życie młodego kierowcy. Obrażenia okazały się jednak zbyt poważne. Rafał F. zmarł we wtorek nad ranem.
Anatomia tragedii
Szczegółowy przebieg wypadku ustali policja. Wiadomo, że autobus nie zmieniał pasa ruchu. Z przystanku jechał prosto skrajnym prawym pasem i zaczął skręcać w prawo. Na środku al. Piłsudskiego, około 20 metrów przed skrzyżowaniem, zaczynają się ślady poślizgu, w który wpadł opel.
Samochód jechał skrajnym lewym pasem od strony pomnika w kierunku mostu. Na wysokości wylotu ul. Batorego kierowca wykonał manewr, który spowodował czterokołowy niekontrolowany poślizg. Opel zaczął się obracać w prawo, przejechał środkowy pas, a następnie uderzył w tylny róg skręcającego autobusu.
- Na podstawie zebranych śladów i oględzin pojazdów, policjanci i biegły z zakresu ruchu drogowego będą ustalać okoliczności i przyczyny wypadku - informuje podinsp. Zbigniew Kocój, oficer prasowy rzeszowskiej policji. - Kierowca autobusu i pasażer omegi w chwili wypadku byli trzeźwi. Kierowcy opla pobrano krew do badań.
Ja byłem pasażerem a mój Brat niestety nie żyje. Kochał futbol tak jak my i Proszę Was o modlitwę za Niego i o siłę dla mojej rodziny !!
Rafał niech trenuje w niebie kopanie, bo gdy się spotkamy czeka Go wielki mecz !! [*]
Miałem wypadek samochodowy z moim Bratem ;
Rafał F., 22-letni student Politechniki Rzeszowskiej, zginął w poniedziałek w tragicznym wypadku. Kierowca miejskiego autobusu poczuł tylko lekkie uderzenie w tył pojazdu. Gdy wysiadł, jego oczom ukazał się wstrząsający widok...
Opel omega, który uderzył w autobus, miał doszczętnie zgnieciony lewy bok. W środku zakleszczony był ciężko ranny, nieprzytomny kierowca. Dramat rozegrał się w poniedziałek około godz. 19.50.
- Jechałem autobusem linii numer sześć - opowiada kierowca MPK. - Ruszyłem z przystanku przy placu Wolności i jechałem prawym pasem. Gdy zacząłem skręcać w prawo, w ulicę Targową, usłyszałem pisk opon, a potem poczułem lekki wstrząs. Zatrzymałem autobus.
czytaj dalej
Ktoś wezwał pogotowie i straż. Ratownicy przyjechali błyskawicznie. Rozcięli zgnieciony lewy bok opla i wyjęli nieprzytomnego kierowcę. Karetka zabrała go do szpitala. Drugą karetką pojechał 18-letni pasażer opla. Jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Lekarze wiele godzin walczyli o życie młodego kierowcy. Obrażenia okazały się jednak zbyt poważne. Rafał F. zmarł we wtorek nad ranem.
Anatomia tragedii
Szczegółowy przebieg wypadku ustali policja. Wiadomo, że autobus nie zmieniał pasa ruchu. Z przystanku jechał prosto skrajnym prawym pasem i zaczął skręcać w prawo. Na środku al. Piłsudskiego, około 20 metrów przed skrzyżowaniem, zaczynają się ślady poślizgu, w który wpadł opel.
Samochód jechał skrajnym lewym pasem od strony pomnika w kierunku mostu. Na wysokości wylotu ul. Batorego kierowca wykonał manewr, który spowodował czterokołowy niekontrolowany poślizg. Opel zaczął się obracać w prawo, przejechał środkowy pas, a następnie uderzył w tylny róg skręcającego autobusu.
- Na podstawie zebranych śladów i oględzin pojazdów, policjanci i biegły z zakresu ruchu drogowego będą ustalać okoliczności i przyczyny wypadku - informuje podinsp. Zbigniew Kocój, oficer prasowy rzeszowskiej policji. - Kierowca autobusu i pasażer omegi w chwili wypadku byli trzeźwi. Kierowcy opla pobrano krew do badań.
Ja byłem pasażerem a mój Brat niestety nie żyje. Kochał futbol tak jak my i Proszę Was o modlitwę za Niego i o siłę dla mojej rodziny !!
Rafał niech trenuje w niebie kopanie, bo gdy się spotkamy czeka Go wielki mecz !! [*]
Ostatnio zmieniony 4 lip 2009, 21:20 przez ferii, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Odp: Proszę o modliwtę.............. [*]
Szczere kondolencje i wyrazy głębokiego współczucia
[*]
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
-
Baszczu
Potworne, jak kruche jest życie człowieka. W tym całym nieszczęściu miałeś masę szczęścia, że uszedłeś z życiem. Ciężko mówić coś pocieszającego w takich sytuacjach. To po prostu okropna tragedia, bez wytłumaczenia, mogła się stać każdemu, a przytrafiła się właśnie Tobie. Mogę Cię zapewnić, że jako wierzący i praktykujący chrześcijanin pomodlę się za Rafała tak dziś wieczorem jak i jutro na Mszy Św.
Spoczywaj w pokoju Rafale, przegrałeś mecz o życie, ale wierzę, że wygrałeś wielką nagrodę w niebie.
Spoczywaj w pokoju Rafale, przegrałeś mecz o życie, ale wierzę, że wygrałeś wielką nagrodę w niebie.
-
Mate1908
Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej Twojej rodziny. Wiem że to tylko słowa... Tak naprawdę chyba nikt kto nie doświadczył w swoim życiu takiej tragedii nie wie co teraz czujesz. Zapewne jest Ci bardzo ciężko. Ale trzymaj sie. Myślę że teraz Twój brat patrzy się z nieba i czuwa nad wami. To mogło spotkać każdego z nas.
Jak to napisał Jan Twardowski: "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" [*]
Jak to napisał Jan Twardowski: "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" [*]
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
-
Pinturicchio
Odp: Proszę o modlitwę.............. [*]
To mogło spotkać każdego z nas...
Szczere kondolencje
Mimo, że Go nie znam to powiem: Żegnaj Rafal [*]
-
IlCapitano
Nigdy nie mogłem pojąć dlaczego ludzie muszą odejść w tak młodym wieku... nigdy tego nie zrozumiem...
Ferii trzymaj się, spotkasz brata w tym drugim, lepszym świecie.
Ferii trzymaj się, spotkasz brata w tym drugim, lepszym świecie.
-
MiRas.
- Kontakt:
Niewiele można powiedzieć/napisać w takiej chwili... Niestety tragedie są wliczone w nasze codzienne życie i mogą nas spotkać w każdej chwili, takie już nasze życia. Cholernie człowiekowi ciężko wtedy, kiedy śmierć dopada tych, którzy mają przed sobą całe życie, kiedy osoba nie zasługiwała na takie coś... życie i świat tutaj na Ziemi nie były, nie są i nie będą sprawiedliwe w tej kwestii, ale co będzie później, na samym końcu... miejmy nadzieję, że będzie (a dla Niego już jest) lepiej, nieporównywalnie lepiej i sprawiedliwiej niż jest teraz na Świecie.
Szczere wyrazy współczucia, wiem, ze dla Ciebie są to teraz ciężkie chwili, ale pamiętaj, że mózg ludzki jest tak skonstruowany, że pamięta tylko te rzeczy, z którymi da sobie radę...
Szczere wyrazy współczucia, wiem, ze dla Ciebie są to teraz ciężkie chwili, ale pamiętaj, że mózg ludzki jest tak skonstruowany, że pamięta tylko te rzeczy, z którymi da sobie radę...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Minister
Spoczywaj w SPOKOJU!!
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"!!!
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"!!!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
Pazzesco
Ciężko cokolwiek napisać w takiej chwilii...ogromne wyrazy współczucia zarówno dla Ciebie jak i dla całej rodziny... trzymaj się ferii !

-
Karpik
Nie wiem co powiedzieć, choć sam w podobnej sytuacji się znajdowałem. Wiem co teraz czujesz , to potwórny ból, gdy umiera ktoś bliski, ale trzeba sobie z tym jakoś radzić, podnieść głowę. WIem, że to tylko słowa wsparcia... Trzymaj sie ferii!

By Kropasz
-
Haj
ehhh.. Trzymaj się Ferii! Najszczersze kondolencje..
Jesteśmy Hardkorami!
-
zidek
Spoczywaj w SPOKOJU!!
-
Bugs
Niech dusza Rafała spoczywa w pokoju. Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej Rodziny. Trzymaj się ferii !
-
ForzaeDi
Wielka tragedia przydarzyła się Tobie oraz całej Twojej rodzinie. Najszczersze wyrazy współczucia. Jestem z Tobą kolego, trzymaj się ...
[ * ] RAFAŁ
[ * ] RAFAŁ
-
Globus
Trzymaj się jakoś bracie...

-
pabloos6
- Kontakt:
Wierze, prawdziwe życie jest po tamtej stronie, tu to tylko poczekalnia i przygotowanie się to tego co tam, w końcu Jezus nam to obiecał. Masz moje wsparcie w modlitwie. Niech Twój brat spoczywa w pokoju.

-
kcpwwa
Sila jest w Tobie, uwierz w nia i z niej korzystaj,zeby brnac przez zycie z podniesiona glowa. Jestem z Toba, najszczersze wyrazy wspolczucia.
[*]
[*]
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
mati01000
spoczywaj w spokoju[*]
-
Tigertm
kolejny dramat [*]
nie kupujcie RWD jak nie umiecie tego oganac
nie kupujcie RWD jak nie umiecie tego oganac

Forza Inter!
-
Nen
Musisz być mocny i nie załamywać się, by Twój brat patrząc na Ciebie był z Ciebie dumny. Jesteśmy z Tobą.
God protect me
-
Cinek
spoczywaj w pokoju [*] ... a dla Ciebie szczere wyrazy współczucia ... trzymaj się
-
Globus
Że co?Tigertm pisze: nie kupujcie RWD jak nie umiecie tego oganac

-
dodo_IM
Najszczersze wyrazy współczucia. Musisz być silny i żyć dalej bo czasu nie da się cofnąć. Jestem katolikiem i wierzę, że Twój brat jest teraz szczęśliwy i będzie cierpliwe na Ciebie czekał. Ludzie giną w wypadkach codziennie i musimy z tym żyć. Życie na Ziemi jest tylko przygotowaniem do wiecznego życia. Pomodlę się za Twojego brata dzisiaj.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
SlimShady
Moje Najszczersze Wyrazy Współczucia. 
Trzymaj się Stary.
Trzymaj się Stary.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
Ricardo Quaresma77
Najszczersze kondolencje ferii
Mam nadzieję że Twój brat jest szczęśliwy po drugiej stronie..
Spoczywaj w pokoju Rafał [ * ]
Mam nadzieję że Twój brat jest szczęśliwy po drugiej stronie..
Spoczywaj w pokoju Rafał [ * ]
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
dani7
Współczucie Ferii
Spoczywaj w pokoju Rafał.
Ostatnio zmieniony 5 lip 2009, 13:27 przez dani7, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
Własnie skończyłem Modlitwe za Rafała...
Moje kondolencje Bracie!
Rafał jest już na tym lepszym Świecie...i sądze że w tej chwili się uśmiecha..
Trwajcie Mocni!
Moje kondolencje Bracie!
Rafał jest już na tym lepszym Świecie...i sądze że w tej chwili się uśmiecha..
Trwajcie Mocni!
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
sopel19888
samochód z tylnim napedem,jak wpadniesz w poslizg a nie wiesz co zrobic tak sie wlasnie konczy ;/Globus pisze:Że co?Tigertm pisze: nie kupujcie RWD jak nie umiecie tego oganac
R.I.P Rafał
Trzymaj sie ferii
I.F.C na zawsze!!!