Ulubiony film
-
Magister
Odp: Ulubiony film
Ja gustuje w horrorach, a najbardziej ulubionym moim jest Egzorcysta(wersja Reżyserska oczywiscie, a nie TV), ja wiem, ktoś powie przeciez ten film ma już 36 lat. Ale co jednak klasyka, to klasyka, a ze wspołczesnych podobał mi się film pt Nienarodzony. Jak ktos nie widział, polecam ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
forzaragazzi
Jakbyś stracił na przykład palca to wtedy byś zaczął rozumiećD@rtH W!nD pisze: Jak dla mnie "Helikopter w Ogniu"... po tym filmie człowiek zaczyna choć trochę rozumieć czym jest wojna...
-
pabloos6
- Kontakt:
Dziś w tvp będą moje dwa ulubione filmy "Żądło" George'a Roya, a później "Wielki Szu" - dla mnie film o bardzo głębokiej treści, z gatunku tych który nigdy mi się nie znudzi.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, 15:39 przez pabloos6, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Nen
Miałem ten film na dysku, ale jakoś nie brało mnie na jego oglądanie. Po przeczytaniu Twojego posta zdecydowałem się jednak oglądnąć i faktycznie warto bo film jest niesamowicie poruszający. Polecam wszystkim!Kropasz pisze: Przed chwilą obejrzałem Gran Torino. Jedyne co mogę w tej chwili powiedzieć to: jeden z najlepszych filmów, jakie w życiu widziałem. Naprawdę. A rola Clinta Eastwooda to wg mnie mistrzostwo. Ten film po prostu robi swoje - wywołuje emocje: od rozbawienia do wzruszenia. Ode mnie pełne 10/10.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, 16:54 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
Tjujka
Ja bym polecił film Hostel, świetny nagły zwrot akcji jak dla mnie mistrzostwo świata.
-
Baszczu
Jakkolwiek przykro i głupio to nie zabrzmi... oglądałem po raz pierwszy Zieloną Milę. Muszę przyznać, że film wywarł na mnie kolosalne wrażenie, trzymał w napięciu... sam złapałem się na tym, że siedziałem przejęty z otwartą gębą. Mistrzostwo Świata za ten film. Stawiam go na równi ze "Skazanym na Shawshank". Mimo, że moje doświadczenie w oglądaniu filmów mam mizerne, Zielona Mila to moim zdaniem jeden z lepszych filmów jaki kiedykolwiek powstał...
-
Bart
Ja też bardzo wysoko te dwa filmy sobie cenię. Co jeszcze mi w tej chwili do głowy przychodzi to Łowca Jeleni i Monachium.Baszczu pisze: Jakkolwiek przykro i głupio to nie zabrzmi... oglądałem po raz pierwszy Zieloną Milę. Muszę przyznać, że film wywarł na mnie kolosalne wrażenie, trzymał w napięciu... sam złapałem się na tym, że siedziałem przejęty z otwartą gębą. Mistrzostwo Świata za ten film. Stawiam go na równi ze "Skazanym na Shawshank". Mimo, że moje doświadczenie w oglądaniu filmów mam mizerne, Zielona Mila to moim zdaniem jeden z lepszych filmów jaki kiedykolwiek powstał...
-
Pablusso
A ja pragnalbym dodadac do tej skladanki Forresta Gumpa, Chłopcow z ferajny i O jeden most za dalekoBart pisze:Ja też bardzo wysoko te dwa filmy sobie cenię. Co jeszcze mi w tej chwili do głowy przychodzi to Łowca Jeleni i Monachium.Baszczu pisze: Jakkolwiek przykro i głupio to nie zabrzmi... oglądałem po raz pierwszy Zieloną Milę. Muszę przyznać, że film wywarł na mnie kolosalne wrażenie, trzymał w napięciu... sam złapałem się na tym, że siedziałem przejęty z otwartą gębą. Mistrzostwo Świata za ten film. Stawiam go na równi ze "Skazanym na Shawshank". Mimo, że moje doświadczenie w oglądaniu filmów mam mizerne, Zielona Mila to moim zdaniem jeden z lepszych filmów jaki kiedykolwiek powstał...

sig by Orzeu
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
To ja dorzuce...Blade'a, Tajemnice Los Angeles, W sieci pająka i Nico ;D
zapomniałbym dodać...najlepszy film..jaki widziałem w ostatnim czasie...Batman - Mroczny Rycerz...il genio!
zapomniałbym dodać...najlepszy film..jaki widziałem w ostatnim czasie...Batman - Mroczny Rycerz...il genio!
Ostatnio zmieniony 6 lip 2009, 00:17 przez Radzisz_IM, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
lopata1102
The Godfather(I, II, III) Coach Carter i GridIron Gang
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
-
Pablusso
Zniszczyles tak wspaniale zapowiadajaca sie skladankeRadzisz_IM pisze: To ja dorzuce...Blade'a, Tajemnice Los Angeles, W sieci pająka i Nico ;D

sig by Orzeu
-
Nen
No co Ty chcesz od Blade? Mi się bardzo podobał, nie każdy film musi mieć puenty filozoficzne, czasami dobry jest film, przy którym człowiek może się zrelaksowaćPablusso pisze:
Zniszczyles tak wspaniale zapowiadajaca sie skladankeBlade? Nico? No blagammm
![]()
God protect me
-
izydor
Z zagranicznych - Dawno temu w Ameryce, Żądło, Las Vegas Parano. Z polskich - Człowiek z marmuru, Vabank (2 też daje rade).
-
Bulinho
Pulp fiction/Matrix/Władca Pierścieni/Helikopter w Ogniu wszystkie filmy Van Damma
,Sylwestra
,Arnolda
i Steavena
są epickie pod każdym względem wiec nawet jak graja w kupie to ich rola ubarwia wszystko napewno 4 pokoje rodrigueza i tarantino scena z zakładem epik
noo i hmmm dużo tego jest legendarnych jak ojciec chrzestny zapach kobiety itd itd nie wymieniam bo to chyba kazdy ceni 
Ostatnio zmieniony 6 lip 2009, 12:01 przez Bulinho, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Chuchu
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem film "Czynnik Kontroli". Świetny pomysł, wszystko super wyglądało ale ostatnie 20-30 minut zostało totalnie schrzanione przez co zamiast bardzo dobrego filmu stworzony został średni film 
-
Jedrula
- Kontakt:
a ja jestem fanem polskich komedii a przede wszystkim "Chłopaki nie płaczą" 
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Kusy
jak jesteś taki fan , oglądałeś "poniedziałek" , "wtorek" ?
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
SlimShady
Ostanio zacząłem oglądać troche Europejskiego Kina i mogę stwierdzić jeśli chodzi o pomysł na film biją na głowę te produkcje z USA. Przedewszystkim niemiecki "Eksperyment" i "Fala" zapadły mi w pamięć, także Guy Ritche (angielski Tarantino) z filmami "Przekręt" i "Porachunki" robi swoje i te teksty, masakra !!, ,,,,, no i nie moge zapomnieć o legendarnych "Transporting" i "Human Traffic", też filmy rozbrajające.
Ostanio byłem w kinie na nowej produkcji z udziałem Sacha Baron Cohen (Ali G i Borat) pod tytułem "Bruno", ubaw po pachy, polecam jak ktoś chce się do kina wybrać, bo od piątku (10 lipca) premiera i nieźle się uśmiać, już dawno tak dobrej komedii nie widziałem, Sacha wymiata !!!!.
Ostanio byłem w kinie na nowej produkcji z udziałem Sacha Baron Cohen (Ali G i Borat) pod tytułem "Bruno", ubaw po pachy, polecam jak ktoś chce się do kina wybrać, bo od piątku (10 lipca) premiera i nieźle się uśmiać, już dawno tak dobrej komedii nie widziałem, Sacha wymiata !!!!.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009, 07:49 przez SlimShady, łącznie zmieniany 1 raz.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
fanatiC*INTER
ja polecam polskie komedie
chlopaki nie placza
francuzki numer
i zagraniczene [ali g in da hause] i europit
chlopaki nie placza
francuzki numer
i zagraniczene [ali g in da hause] i europit
-
Ljarro
Pomijam fakt przekręcenia nazwiska. Porachunki to film słaby i nie dorasta Przekrętowi do pięt. Mógłby już coś nowego wymyślić niż powielać stare pomysły.także Guy Ritche (angielski Tarantino) z filmami "Przekręt" i "Porachunki" robi swoje i te teksty,
że co?no i nie moge zapomnieć o legendarnych "Transporting"
-
pawcyk27
Francuski numer,Dzień Świra,Job:P
-
RdK.
- Kontakt:
Ja ostatnio byłem w kinie na "U Pana Boga Za Miedzą" - szedłem na to z przymusu, ale jak się okazało nie było źle, naprawdę dobra, polska komedia 

-
Globus
Oglądałem 2 pierwsze części i już się nie mogę doczekać aż "U Pana Boga Za Miedzą" będzie u mnie na twardzielu 
Oglądałem ostatnio Walkirię i jestem całkowicie zawiedziony... jednak Niemcy i USA powinny dać sobie spokój z robieniem filmów o II WŚ
Oglądałem ostatnio Walkirię i jestem całkowicie zawiedziony... jednak Niemcy i USA powinny dać sobie spokój z robieniem filmów o II WŚ
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Jedrula
- Kontakt:
ogladalem "wtorek" poniedzialku nie widzialem bo mi odradzilikusy1986 pisze: jak jesteś taki fan , oglądałeś "poniedziałek" , "wtorek" ?
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Chuchu
- Kontakt:
Ja się dziwię, że jeszcze nikt nie wspomniał o filmie "Zapach Kobiety". Gra Pacino niesamowita 
Poza tym chyba nieomawiany jeszcze film "Dwanaście Małp" wyprowadził mnie z błędu, że Pitt to przeciętny aktor bo wariata zagrał znakomicie
Poza tym chyba nieomawiany jeszcze film "Dwanaście Małp" wyprowadził mnie z błędu, że Pitt to przeciętny aktor bo wariata zagrał znakomicie
-
Bodzek
To jestem zdziwiony, że mogłeś uważać Pitta za przeciętnego aktora. Zobacz, że każda rola którą gra jest zróżnicowana i pokazuje pełnię jego umiejętności. Co do filmów, to ostatnio widziałem film "Oszukana". Świetna rola Angeliny Jolie i naprawdę dobry dramat. PolecamChuchu pisze: Poza tym chyba nieomawiany jeszcze film "Dwanaście Małp" wyprowadził mnie z błędu, że Pitt to przeciętny aktor bo wariata zagrał znakomicie![]()

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Chuchu
- Kontakt:
Wiesz mi się takie twierdzenie wbiło do głowy po obejrzeniu filmu "Pan i Pani Smith", który był denny a gra aktorska mi się nie podobała 
-
Freelanser
Oglądałem ostatnio:
- Ciekawy przypadek Benjamina Buttona [9/10] - świetny film, Pitt gra znakomicie
- Transformers 2 [7/10] - efekty specjalne miażdzą, ale słaba fabuła
- Kac Vegas/The Hangover [9.5/10] - zajebista komedia, polecam
- X-Men Origins [7/10] - zawiodłem się
- Anioły i demony [6/10] - j/w
- HP i Half-blood prince [7/10] - dużo błędów w porównaniu z książką, miejscami komedia
- Ciekawy przypadek Benjamina Buttona [9/10] - świetny film, Pitt gra znakomicie
- Transformers 2 [7/10] - efekty specjalne miażdzą, ale słaba fabuła
- Kac Vegas/The Hangover [9.5/10] - zajebista komedia, polecam
- X-Men Origins [7/10] - zawiodłem się
- Anioły i demony [6/10] - j/w
- HP i Half-blood prince [7/10] - dużo błędów w porównaniu z książką, miejscami komedia

-
Chuchu
- Kontakt:
Obejrzałem wczoraj "Blair Witch 2: Księga Cieni". Tak jak pierwsza część BARDZO mi się podobała tak druga mi się bardzo nie podobała
Jednak temat wiedźmy Blair kręcony sposobem klasycznym nie jest zbyt dobry. W postaci amatorskich nagrań głównych bohaterów (jak miało to miejsce w pierwszej części) wyglądało to fantastycznie. Podobno ma być kręcona trzecia część i mam nadzieję, że twórcy nie spieprzą tego jak zrobili to z "Księgą Cieni" 
-
RdK.
- Kontakt: