Inter 2011/2012
-
Aro2300
Odp: Inter 2009/2010
Ale watpie ze jak kupia Elano albo Deco albo Sneijdera to jeszcze Cassano kupia i odwrotnie najwyzej 1go zaodnika dostaniemy najbardziej jestem za Sneijderem ale mysle tez ze Elano tez by mogl byc dobry, a moglibysmy go kupic za 9 mln co za reprezentanta brazyli jest malo. Deco zna sie z Mou i chce grac dla interu mysle ze tez by bylo to dobre rozwiazanie, a cassano jest bd napastnikiem OFpomocnikiem i tez by sie przydal .
"Pressure? What pressure? Pressure is poor people in the world trying to feed their families. There is no pressure in football." - Jose Mourinho
-
Luk
Na Cassano wszyscy w Mediolanie czekaja. Tego sie tu nie czuje. Kazdy sondaz, to jest gdzies 75% interistow chce Cassano. Jose go lubi, Moratti go lubi, Cassano jest sam interista, a do tego sie zwolnilo miejsce dla takiego gracza po odejsciu Ibry.
Gdyby tego bylo malo, to cena za Cassano jest dosyc niska, a sama Sampdoria ma chrapke i nie odmowi kilku naszym "odrzutom".
Wszystkie klocki pasuja do siebie jak ulal, i na prawde nie ma gwiazdy na niebie, ktora by nie wskazywala, ze Cassano w tym roku do Interu zawita.
Co do pomocnika, to tu duze znaczenie bedzie miala decyzja Vieiry.
Gdyby tego bylo malo, to cena za Cassano jest dosyc niska, a sama Sampdoria ma chrapke i nie odmowi kilku naszym "odrzutom".
Wszystkie klocki pasuja do siebie jak ulal, i na prawde nie ma gwiazdy na niebie, ktora by nie wskazywala, ze Cassano w tym roku do Interu zawita.
Co do pomocnika, to tu duze znaczenie bedzie miala decyzja Vieiry.
Quote of the week:
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...
-
PioterTT
Jak masz pierdaczyc 3 po 3 to lepiej wogole nie pisz takich postow. Diego przeciez jest bramkarzem !Luker pisze: Widze, ze wielu jeszcze jest zawiedzionych Diego, ale przeciez Jose wyraznie powiedzial jakich pomocnikow chcial. Chcial jednego ala Motta, ktorego naturalnie dostal, oraz drugiego jak Stankovic, ale ktory wiecej potrafi w ataku. Diego takim pilkarzem nie jest. Druga czesc sie zgadza, ale pierwsza nie.
Ja szczeze powiem ze nie chce Vieiry, Muntari Cambiasso Zanetti i Chivu to wystarczajaca opcja defensywnych pomocnikow. Wzwlaszcza ze Ci ostatni MOGA grac na bokach obrony oczywiscie adekwatnie do ich preferencji na odpowiednich stronach + ' kivu ' na srodku. Koles jest za drogi za stary zbyt agresywny i kontuzjogenny nie mozna na niego liczyc a zbyt duzo doi nasza kase, oddalbym go nawet za darmo nie interesujac sie jaka jest dlugosc opiewajacego kontraktu.
Cassano zdecydowanie na tak i zamykamy mercato !
Ostatnio zmieniony 30 lip 2009, 01:20 przez PioterTT, łącznie zmieniany 1 raz.
-
forzaragazzi
Cassano? Nie wyobrażam go sobie w systemie 4312 jako rozgrywającego. Po prostu taki garcz musi harować przez cały mecz a Cassano nie jest typem zawodnika ktory lubi dużo biegać. 
-
kulekulek
A czy figo w tym systemie harował? Chyba nie, a miał kilkanaście asyst z tego co pamiętam.
-
IlCapitano
Widać, że dużo spotkań Sampdorii z udziałem Cassano nie widziałeś.forzaragazzi pisze: Cassano? Nie wyobrażam go sobie w systemie 4312 jako rozgrywającego. Po prostu taki garcz musi harować przez cały mecz a Cassano nie jest typem zawodnika ktory lubi dużo biegać.![]()
-
Baszczu
Chciałbym przytoczyć przykład Riquelme. On jest rozgrywającym, każda akcja przechodzi przez niego. On nie rusza wtedy z impetem tylko przyjmuje piłkę, pieści ją, spowalnia grę... ale jednym kopnięciem potrafi taką piłę posłać do napastnika, że klękajcie narody. Także dla mnie nasz rozgrywający może 80 minut stać a w 10 minut zrobić 5 akcji na miarę mistrzostwa świata.
-
Luk
O co ci chodzi czlowieku ?PioterTT pisze: Jak masz pierdaczyc 3 po 3 to lepiej wogole nie pisz takich postow. Diego przeciez jest bramkarzem !![]()
Pierdaczysz to ty, mowiac, ze ja "pierdacze". Jak nie masz pojecia co sie w klubie dzieje, to nie moja broszka. Ale najpierw troche wiedzy nabyj, wtedy bedziemy dyskutowac.
Quote of the week:
-
PioterTT
Luker pisze:O co ci chodzi czlowieku ?PioterTT pisze: Jak masz pierdaczyc 3 po 3 to lepiej wogole nie pisz takich postow. Diego przeciez jest bramkarzem !![]()
Pierdaczysz to ty, mowiac, ze ja "pierdacze". Jak nie masz pojecia co sie w klubie dzieje, to nie moja broszka. Ale najpierw troche wiedzy nabyj, wtedy bedziemy dyskutowac.
Chodzi o ta sytuacje a ty nie podales zadnego kontrargumentu tylko sie wychwalasz swoja wiedza na poziomie przynajmniej wikipiedii ? Ochlon i zacznij dyskutowac a nie lejesz wode. To nie Twoja matura ..Luker pisze: Widze, ze wielu jeszcze jest zawiedzionych Diego, ale przeciez Jose wyraznie powiedzial jakich pomocnikow chcial. Chcial jednego ala Motta, ktorego naturalnie dostal, oraz drugiego jak Stankovic, ale ktory wiecej potrafi w ataku. Diego takim pilkarzem nie jest. Druga czesc sie zgadza, ale pierwsza nie.
-
Luk
To nie ja musze "chlonac".
Co z tego co napisalem odnosnie Diego jest nieprawda ?
Co z tego co napisalem odnosnie Diego jest nieprawda ?
Quote of the week:
-
GinoPirelli77
Ja tam jestem za transferem sneijder i van der vaarta 
-
Minister
A po co nam oni obaj?Wystarczy jeden z nich i z pewnością wybrałbym tego pierwszego.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Ricardo Quaresma77
Dobrze że coś się dzieje w kwestii tego rozgrywającego.Po porażce z Hlebem nie ma co tracic czasu tylko od razu brac się za transfery. Sneijder > VdV ale jak przyjdzie ten drugi to tragedii nie bedzie. W sumie to Wesa wyrwac będzie cholernie trudno a jak się nie uda to wielkiego żalu do zarządu miec nie będe. VdV z kolei jasno się określił co do swojej przyszłości i z nim powinno byc z górki, nawet Moratti powinien poradzic sobie z tym transferem
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Minister
No nie mów chop bo nasz prezeso pokazał,że proste rzeczy mogą sprawić mu wielki problem:P Powiem tak,jeden i drugi ma sezon w plcy jednak Snejder do czasu urau grał bardzo dobrze.A co było później każdy widział.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Raffal
co wy sie tak przyczepiliscie Massimo?
Klub mimo ogromnych długów jest najdną z najbardziej aktywnych druzyn na rynku
przeprowadza wydaje sie bardzo dobre transfery a przedewszystkim przemyślane.
Porównajcie sobie Inter do Milanu a pozniej narzekajcie...
-
Orzeu
- Kontakt:
no i co że Inter ma 'ogromne długi' - to że ma ogromne długi nie znaczy, że jest biedny i nie może sobie pozwolić na zakupy... przede wszystkim liczy się płynność finansowa, a jeśli jest ona na dobrym poziomie to można sobie pozwalać na zaciąganie kredytów, wysokie zakupy itp.Raffal pisze: co wy sie tak przyczepiliscie Massimo?

-
Raffal
na finansach sie nie znam ale uwazam ze klub ktory ma tak poteżne długi powienien w czasach jakie nastały postepować bardzo uważnie na rynku.
A nalezy zwrocic uwage ze kupilismy bardzo dobrych zawodnikow naodpowiednie pozycje wiec nie rozumiem krytyki skierowanej w stronie MM.
A nalezy zwrocic uwage ze kupilismy bardzo dobrych zawodnikow naodpowiednie pozycje wiec nie rozumiem krytyki skierowanej w stronie MM.
-
Orzeu
- Kontakt:
ja tam MM nie krytykuję - jesteśmy w tym okienku na + na pewno, poza tym jeśli pozbędziemy się Vieiry i kilku innych zawodników (Vieiry przede wszystkim) i do tego kupimy rozgrywającego dobrego to wyjdzie nam to mercato można śmiało będzie uznać za udane.

-
Nen
Metraco za udane to uznać można dopiero po zakończeniu sezonu, który owo Metraco poprzedza. Mamy wiele niewiadomych w naszych zakupach Eto Motta do tego pewnie dojdzie jeszcze super niewiadoma VdV/Sneijder. Pewnym możemy być tylko Milito.
Jestem zadowolony z naszych ruchów transferowych, jednak trzeba pamiętać, że w przyszłym sezonie możemy grać jak nigdy a możemy też grać padake.
Jestem zadowolony z naszych ruchów transferowych, jednak trzeba pamiętać, że w przyszłym sezonie możemy grać jak nigdy a możemy też grać padake.
God protect me
-
Adriano_forever
Zrobiliśmy kilka ciekawych transferów. Ale jak narazie to nic nie sprzedajemy z tych piłkarzy co mielismy sprzedać i mowa tu o Vieirze Burdisso Rivasie czy Obinnie. Sprzedaliśmy Maxwella i Ibrahimovicia ktorzy niby mieli zostać. Narazie to kupilismy wiecej niz sprzedalismy zawodników. Trzeba nam rozgrywającego takiego jak Snejder czy VdV. Ale musimy też kilku sprzedać a szczegolnie to Vieire dla obniżenia zarobków
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Aro2300
Tak powinnismy Vieire Burdisso Rivasa i Obinnie sprzedac kupic Sneijdera jak nie do VdV i bedzie dobrze, a MM jest ok ;D

Ostatnio zmieniony 4 sie 2009, 05:00 przez Aro2300, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pressure? What pressure? Pressure is poor people in the world trying to feed their families. There is no pressure in football." - Jose Mourinho
-
Kamikaze
Czekam, żeby nasz zarząd zaczął coś sprzedawać bo jest ich wielu ( Vieira, Burdisso, Mancini, Obinna ) . I kupili jakiegos trequartiste osobiscie chialbym Lavezziego lub Cassano , ostatnio duzo sie mowi o Sneijderze uwazam, że jakbysmy go kupili to bylby duzy plus ;D Czytalem ze w 2010 za 0,00 euro ma przyjsc do nas Pandev ktory nie zostal nawet powolany do Chin ( jest chyba 3 pilkarzy ktorzy sa skloceni z zarządem Lazio )
http://www.sportmediaset.it/mercato/art ... shtml
http://www.sportmediaset.it/mercato/art ... shtml
-
Chuchu
- Kontakt:
Zauważcie, że teraz w końcu zobaczymy Inter Mourinho, bo to co było w zeszłym sezonie to nadal był Inter Manciniego
Skład praktycznie ten sam, nawet takie samo ustawienie
Teraz kompletnie zmieniona para napastników, przebudowana pomoc. Myślę, że w przyszłym sezonie w Europie pokażemy dużo więcej niż w w ostatnich 3 latach. Musimy jeszcze sprzedać niepotrzebnych graczy jak Vieira, Obinna, Rivas i Burdisso. Obecnie nasza kadra składa się z 26 zawodników + 4 bramkarzy. Jakbyśmy się ich pozbyli, to by było 22 + 4 bramkarzy i kadra liczy tylu zawodników ile chciał Jose. Przyjdzie jeszcze rozgrywacz (pewnie Sneijder) i Arnautovic więc 24+4 
-
Nen
Sneijder dołącza do grona rozgrywających, którzy mogli a do nas (najpewniej) nie trafili. VdV blisko HSV. Powinniśmy już wcześniej nie sępić hajsu tylko kupić tego Deco żeby się zgrywał z chłopakami a tak, kupimy go za pięć dwunasta bo już nikogo lepszego nie ma. Na upartego z nazwisk, którymi się rzekomo interesujemy ostali jeszcze Ederson i Hamsik. Nie wydaje mi się natomiast, by Jose chciał robić z Cassano czy Lavezziego trequrtiste.
Najlepiej niech już przyjdzie Deco, i miejmy to za sobą trzeba też sprzedawać wreszcie.
Najlepiej niech już przyjdzie Deco, i miejmy to za sobą trzeba też sprzedawać wreszcie.
God protect me
-
Jaszczu91
Pozyskani rozgrywającego powinno być teraz sprawą najważniejszą. Nie wyobrażam sobie że kolejny sezon będziemy grać bez ,,mózgu". Z Cassano pewnie nic mi będzie bo to Włoch a nie latynos więc dobrze by było postarać się o Deco. Oczywiście trzeba się pozbywać tych niepotrzebnych graczy jak Obinna, Rivas i Viera. Ja zostawił bym Burdisso biorąc pod uwagę fakt ile lat mają już nasi pozostali środkowi obrońcy. Najlepsze w przypadku Nikolasa było by wypożyczenie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Minister
Jaszczu co to ma znaczyć,,powinno byc teraz''?Rozgrywający jest nam potrzebny jak ,,powietrze''!!:DI to nie teraz ale to powinien być nasz pierwszy nabytek w tym sezonie!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Nie wiem ileż jeszcze można się decydować z wyborem odpowiedniego gracza na rozgrywającego Interu Mediolan.
Najpierw była mowa o Lampardzie-to już historia, a potem na przemian Deco,Riquelme,Cassano,VdV i Sneijder no ludzie kandydatów jest mnóstwo tylko oczywiście Moratti sprawia wrażenie jakby mu kasy było szkoda (?)
Najpierw była mowa o Lampardzie-to już historia, a potem na przemian Deco,Riquelme,Cassano,VdV i Sneijder no ludzie kandydatów jest mnóstwo tylko oczywiście Moratti sprawia wrażenie jakby mu kasy było szkoda (?)
Zgadzam się w stu procentach najpierw trzeba było sprowadzić jednego z wyżej wymienionych graczy ,bo czasu coraz mniej do końca Mercato ,a mecze tuż tuż.Forza_Michal pisze: Rozgrywający jest nam potrzebny jak ,,powietrze''!!:DI to nie teraz ale to powinien być nasz pierwszy nabytek w tym sezonie!
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Luk
Spokojnie, cos cie tacy nerwowi?
Jak ktos pisze, ze Morattiemu kasy szkoda, to ja proponuje zbierzcie sie w 5, 10, wyslijcie kablem po 250, 500 tysiecy Euro, jestem pewny, ze wtedy zawodnika zobaczycie juz jutro
Przeciez to zaden problem, prawda ?
Jak takiej gotowki nie macie, to prosze sie uspokoic i czekac.
Inter od paru lat jest jednym z najlepszych klubow, ktory uzyskuje najlepsze transakcje z punktu widzenia ekonomicznego. To, ze stoimy twardym stanowiskiem, nie przeplacamy ma wiecej plusow niz minusow. Jedynym znacznym minusem to to, ze zawodnicy przychodza pozno i nie maja czasu sie zgrywac. Ale cos za cos.
Jakby Deco MM kupil za 7 baniek jak to Chelsea chciala, to po 5 minutach by bylo 20 postow, co ten MM robi i jaki debil, ze za takie pieniadze go kupuje. Taka jest prawda. Wygrywamy co sezon Serie A, jestesmy najsilniejsza druzyna, i juz osoby powoli traca zmysl skromnosci. Trzeba sie cieszyc tym co mamy, a nie narzekac non stop. Wolelibyscie byc na miejscu kibicow Milanu? A moze Romy?
A Cassano i Sneijder w klubie, jest bardzo, bardzo prawdopodobne, ze zawitaja. OBAJ.
Spokojnie...
Jak ktos pisze, ze Morattiemu kasy szkoda, to ja proponuje zbierzcie sie w 5, 10, wyslijcie kablem po 250, 500 tysiecy Euro, jestem pewny, ze wtedy zawodnika zobaczycie juz jutro
Przeciez to zaden problem, prawda ?
Jak takiej gotowki nie macie, to prosze sie uspokoic i czekac.
Inter od paru lat jest jednym z najlepszych klubow, ktory uzyskuje najlepsze transakcje z punktu widzenia ekonomicznego. To, ze stoimy twardym stanowiskiem, nie przeplacamy ma wiecej plusow niz minusow. Jedynym znacznym minusem to to, ze zawodnicy przychodza pozno i nie maja czasu sie zgrywac. Ale cos za cos.
Jakby Deco MM kupil za 7 baniek jak to Chelsea chciala, to po 5 minutach by bylo 20 postow, co ten MM robi i jaki debil, ze za takie pieniadze go kupuje. Taka jest prawda. Wygrywamy co sezon Serie A, jestesmy najsilniejsza druzyna, i juz osoby powoli traca zmysl skromnosci. Trzeba sie cieszyc tym co mamy, a nie narzekac non stop. Wolelibyscie byc na miejscu kibicow Milanu? A moze Romy?
A Cassano i Sneijder w klubie, jest bardzo, bardzo prawdopodobne, ze zawitaja. OBAJ.
Spokojnie...
Quote of the week:
-
Kamikaze
Zgadzam sie z Tobą Luker. Inter troche za dlugo czeka z kupowaniem zawodnikow bo chce miec dobrych pilkarzy i za male pieniadze. Nie oszukujmy sie Moratti to nie jest Perez ani jakis szejk ;D
Przyszły nasz zawodnik bedzie mial troche czasu na rozegranie sie z zespołem.
O ile nie popełnia tego samego błędu z Rysiem i go kupia w ostatni dzien ;D
Ale spokojnie zarząd Interu zapowiada transfer odrazu po super pucharze wloch
Przyszły nasz zawodnik bedzie mial troche czasu na rozegranie sie z zespołem.
O ile nie popełnia tego samego błędu z Rysiem i go kupia w ostatni dzien ;D
Ale spokojnie zarząd Interu zapowiada transfer odrazu po super pucharze wloch
-
Chuchu
- Kontakt:
Mourinho powiedział wyraźne, że chce środkowego obrońcę, środkowego pomocnika, ofensywnego pomocnika i napastnika. Dostał Lucio, Thiago Mottę, Milito, ale, że odszedł Ibra to przyszedł jeszcze jeden napastnik Eto'o. Do pełni szczęścia naszego trenejro został tylko rozgrywacz. Miejmy nadzieję, że przyjdzie Sneijder ewentualnie Van der Vaart. Od biedy może być Deco ale to rozwiązanie na bardzo krótką metę