Facebook vs konfederacja
-
Facebook vs konfederacja
co sądzicie o tym konflikcie? dla mnie zabawne, bo konfederacja uważająca się za wolnościowców płacze, bo prywatna firma usunęła sobie ich stronę, a sami głośno krzyczą, że każdy powinien zarządzać własną własnością tak, jak mu się podoba.
a druga sprawa jest taka, że dostawali oni od facebooka ostrzeżenia i dalej w to brnęli.
zapraszam do dyskusji, może ktoś swoją wypowiedzią pozwoli mi spojrzeć na tą sprawę z innej strony.
a druga sprawa jest taka, że dostawali oni od facebooka ostrzeżenia i dalej w to brnęli.
zapraszam do dyskusji, może ktoś swoją wypowiedzią pozwoli mi spojrzeć na tą sprawę z innej strony.
-
Re: Facebook vs konfederacja
Ja mam to w dupie.
-
Po pierwsze: "każdy powinien zarządzać własną własnością tak, jak mu się podoba" Tak, ale w granicach prawa. Tutaj mieliśmy do czynienia z cenzurą prewencyjną ze strony FB/Mety która jest w Polsce zakazana.
Po drugie: wyobraź sobie że chcesz wydać książkę. Wydawnictwo się zgadza. Inwestujesz czas i pieniądze. Książka trafia na półki księgarń, ale po dwóch dniach pod byle pretekstem cały nakład jest wycofany ze sprzedaży. To jest w porządku?
Inna sprawa że dla Konfy ta sprawa to woda na młyn.
Po drugie: wyobraź sobie że chcesz wydać książkę. Wydawnictwo się zgadza. Inwestujesz czas i pieniądze. Książka trafia na półki księgarń, ale po dwóch dniach pod byle pretekstem cały nakład jest wycofany ze sprzedaży. To jest w porządku?
Inna sprawa że dla Konfy ta sprawa to woda na młyn.
-
Nie karmcie pisowskiego trolla
-
Zoniek jeżeli nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz a nie prostacko wyzywaj.
-
- Kontakt:
Nie mam zdania na temat tego konkretnego konfliktu absolutnie nawet nie wiem do końca co to jest konfederacja (nie interesuje się polityka w Polsce możecie mnie nazwać ignorantem politycznym nie obchodzi mnie to) ale generalnie panuje coraz większa cenzura w internecie a Orwellowska „myślozbrodnia” staje się być czymś rzeczywistym.
-
Tylko Konfa kiedyś strasznie broniła jakiegoś faceta bo nie chciał gejowskich plakatów drukować (czy coś w tym stylu). Mówiąc, że prywatna firma powinna sama decydować kogo obsługuje, a kogo nie. Teraz jak prywatny facebook ich zbanował to płacz.Pader88 pisze: ↑7 sty 2022, 09:37 Nie mam zdania na temat tego konkretnego konfliktu absolutnie nawet nie wiem do końca co to jest konfederacja (nie interesuje się polityka w Polsce możecie mnie nazwać ignorantem politycznym nie obchodzi mnie to) ale generalnie panuje coraz większa cenzura w internecie a Orwellowska „myślozbrodnia” staje się być czymś rzeczywistym.
-
Opinia prawnika w tej kwestii, a nie Janusza z kanapy:
https://youtube.com/watch?v=1xk8_r4_MFM
https://youtube.com/watch?v=1xk8_r4_MFM
-
sam wymyśliłeś tą cenzurę prewencyjną, czy to konfederacja tak to przedstawia?forzaragazzi pisze: ↑6 sty 2022, 18:44 Tutaj mieliśmy do czynienia z cenzurą prewencyjną ze strony FB/Mety która jest w Polsce zakazana.
-
To za co poleciał profil? A że fb cenzuruje szeroko rozumianą prawice to jest fakt znany od wielu lat. I to bardzo często bez powodu.
-
w 2018 Dziambor powiedział
FB, YT, TT itp. to są prywatne firmy oferujące swoje serwery jako forum. Jeżeli ustalają, że bardziej przychylnie patrzą na poglądy lewicowe niż prawicowe to mają do tego prawo
FB, YT, TT itp. to są prywatne firmy oferujące swoje serwery jako forum. Jeżeli ustalają, że bardziej przychylnie patrzą na poglądy lewicowe niż prawicowe to mają do tego prawo
-
Więc kto mądrzejszy ucieka na telegram, a nie korzysta z tego lewackiego ścieku jakim jest Facebook.
-
Pozdrowienia dla wydziaranego morsa
-
Wujkowy ty się pilnuj, bo ja cię obserwuję, także se tam uważaj.
Pamiętaj, że niedługo wychodzę.
Pamiętaj, że niedługo wychodzę.
-
-
-
- Kontakt:
Wyborcą Konfederacji nie jestem, ale ciekawy post na ten temat napisał pan Wilk.
https://www.facebook.com/10004456356061 ... 681474547/
-
gościu nawet nie odnosiłem się do twojego wpisu, wpisz sobie w google za co i ci wyskoczy chyba ze iq 80 nie pozwala ci na to
-
Dodatkowo Wilk, z racji swojego zawodu, podszedł do sprawy od strony prawnej. A nie od strony śmierdzącego kebaba spożytego przez Janusza kanapowcaChuchu pisze: ↑9 sty 2022, 22:02 Wyborcą Konfederacji nie jestem, ale ciekawy post na ten temat napisał pan Wilk.
-
-
Jeżeli ja mam 80, to jakie jest Twoje skoro nawet zdania poprawnie napisać nie umiesz? Za co to wiem bo Konfederacja publikowała owe posty i jest to jeden wielki śmiech na sali.Piter pisze: ↑9 sty 2022, 22:29gościu nawet nie odnosiłem się do twojego wpisu, wpisz sobie w google za co i ci wyskoczy chyba ze iq 80 nie pozwala ci na to
Jednak stwierdzam, że na takiego matoła szkoda tracić czasu.
Polecam uwadze https://www.facebook.com/KonfederacjaSejm
-
-
absolutnie typowe, wysrac głupotę i sobie pójść
[/quote]
Zwróciłem uwagę, że dość spora liczbą użytkowników tej strony ma zainteresowania fekaliami. Zastanawiające.
Co do meritum, Konfederacja założyła nowy biznesowy profil z nową nazwą, innym NIPem itp.
Meta zbanowała ich po zaledwie 7h.
To jest cenzura nie tylko prewencyjna, ale też pełną gębą.
Konfederacja nic z tym tematem nie zrobi, skoro bez żadnego problemu TT i FB zablokowały wcześniej profil urzędującego prezydenta USA.
[/quote]
Zwróciłem uwagę, że dość spora liczbą użytkowników tej strony ma zainteresowania fekaliami. Zastanawiające.
Co do meritum, Konfederacja założyła nowy biznesowy profil z nową nazwą, innym NIPem itp.
Meta zbanowała ich po zaledwie 7h.
To jest cenzura nie tylko prewencyjna, ale też pełną gębą.
Konfederacja nic z tym tematem nie zrobi, skoro bez żadnego problemu TT i FB zablokowały wcześniej profil urzędującego prezydenta USA.
-
- Kontakt:
Oczywiście, że to lewacka cenzura. Trzeba mieć głowę schowaną głęboko w dupie, żeby tego nie widzieć.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
I kolejny profil zablokowany... Teraz już tylko skrajny debil nie widzi mega cenzury. Won z Polski!
-
Plewić to dziadostwo. Banda idiotów, kto na to kurwa głosuje...
-
-
Ale dla niektórych połączenie tyk kilku kropek to za wiele...