Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
kolus

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: kolus »

we 3 sa wyceniani na 90 milionow € a valencia i man utd na pewno by chcialy wiecej kasy :)
Nen

Post autor: Nen »

W końcu pojawił się jakiś konkretny news o Karimie Benzemie potwierdzający, że się nim Interesujemy. Oczywiście ściągnięcie go będzie niesamowicie kosztowne a stoczyć trzeba będzie batalie z ManU Barca Realem i pewnie ArabiaCity. Dla mnie to dużo lepszy pomysł niż Aguero. Benzema to ktoś kogo nam brakuje w ataku zadziorny waleczny i piekielnie szybki potrafi strzelać z każdej pozycji. Jest twardy i dobrze zbudowany co lepiej pozwoli mu się przystosować do gry w Serie A. Wg mnie najlepszy transfer jakiego można w tej chwili dokonać jeśli chodzi o linię napadu.
God protect me
groch

Post autor: groch »

Moim zdaniem bardziej do Ibry w ataku pasuje Aguero ;)
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
Tomivic

Post autor: Tomivic »

Robert Lewandowski jak przyszedl by do interu to mogl by narazie grac w U-21 a jak juz bedzie trocje starszy moze sie wyrobic
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Tomivic pisze: Robert Lewandowski jak przyszedl by do interu to mogl by narazie grac w U-21 a jak juz bedzie trocje starszy moze sie wyrobic
W sumie skoro taki Obinna czy Balotelli w podobnym do niego wieku mogą grać w seniorskim zepsole to czemu on nie? ^^
Nen

Post autor: Nen »

Nie tylko nie Lewandowski. I nawet nie chodzi mi tu o to jak gra w piłkę. Nie chcce nigdy widzieć polaka w Interze bo zrobi się nam drugi Lpool za Dudka albo Celtik czyli masa fanów gówno znających się nie tylko na Interze ale i na Serie A. Kibicom jednego człowieka mówię NIE.
God protect me
kibix

Post autor: kibix »

Nen pisze: Nie tylko nie Lewandowski. I nawet nie chodzi mi tu o to jak gra w piłkę. Nie chcce nigdy widzieć polaka w Interze bo zrobi się nam drugi Lpool za Dudka albo Celtik czyli masa fanów gówno znających się nie tylko na Interze ale i na Serie A. Kibicom jednego człowieka mówię NIE.
i to jest powód dla którego nie chciałbyś Lewandowskiego? w sumie jakby był polak to tvp transmitowałoby mecze Interu :D
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Tomivic pisze: Robert Lewandowski jak przyszedl by do interu to mogl by narazie grac w U-21 a jak juz bedzie trocje starszy moze sie wyrobic
Podstawowe pytanie: po co? Chyba żeby podawał ręczniki na treningach, albo piłki podczas meczów ... :P
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Od razu uważajcie go za TOP 3 światowych napastników. Nie mam pojęcia po co on w Interze :) Niech się chłopak rozwija w Lechu.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Fanatyczny

Post autor: Fanatyczny »

Nen pisze: W końcu pojawił się jakiś konkretny news o Karimie Benzemie potwierdzający, że się nim Interesujemy. Oczywiście ściągnięcie go będzie niesamowicie kosztowne a stoczyć trzeba będzie batalie z ManU Barca Realem i pewnie ArabiaCity. Dla mnie to dużo lepszy pomysł niż Aguero. Benzema to ktoś kogo nam brakuje w ataku zadziorny waleczny i piekielnie szybki potrafi strzelać z każdej pozycji. Jest twardy i dobrze zbudowany co lepiej pozwoli mu się przystosować do gry w Serie A. Wg mnie najlepszy transfer jakiego można w tej chwili dokonać jeśli chodzi o linię napadu.
Niby tak. Tylko ze, on wytazil chec grana w Hiszpanii. To jeszcze bardziej kapilkuje sparawy.
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
Strażnik obcasów

Post autor: Strażnik obcasów »

Ale Panowie, nie oszukujmy się. Jest mało prawdopodobne by udało mu się przebic prosto z Lecha do światowej czołówki. Nawet jeśli się bedzie znakomicie rozwijał, to po drodze MUSI zaliczyc jakis klub przejsciowy, coś co gra w mocniejszej lidze i minimum w UEFA.
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

Ja chetnie bym zobaczyl Inter z grajacymi w skladzie Andersonem, ktory sam mowil ze chetnie zagralby na Sam Siro, oraz Aguero w formacji 4-3-3
bloow

Post autor: bloow »

ja osobiscie uwazam, ze nie jest nam tak bardzo potrzebny napastnik, tylko kreator gry. ktos kto bedzie potrafil wykorzystac zdolnosci ibrahimovica i odciazyl go od przyjmowania na siebie calej presji podczas zlych wynikow.
postawil bym na kogos o umiejetnosciach zbilozonych do tych zdolnosci kaki czy messiego. mysle tu o diego albo hamsiku.

a tak w ogole to witam wszystkich forumowiczów i liczę, że bedzie nam sie dobrze dyskutowało.
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

bloow hamsik w tym momencie nie wiele by nam pomógł, uważam ze jest jeszcze za młody na Inter. Co do Diego to całkiem całkiem ale ten sezon ma stosunkowo słaby. Moim zdaniem jest szansa, że Muntari stanie się naszym rozgrywającym chodź na obecną chwilę jest jeszcze za słaby, ale już nie raz pokazał że potrafi.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Jankoś-Adi

Post autor: Jankoś-Adi »

Mi się marzy Messi i c. Ronaldo , ale to pewnie tylko marzenia
bloow

Post autor: bloow »

Muntari jest bardzo dobry, tylko brakuje mi w nim takiego ciagu na bramke, jaki ma na przyklad Stanković. Ja jednak rozwazam to przyszlosciowo, Hamsik za rok-dwa bedzie rozchwytywany, trzeba zdobyc jego podpis jak najszybciej, by znowu nie da sie tak zrobic, jak z Tiago Silva. Do kwesti Hamsika jeszcze dochodzi fakt, ze Napoli dopiero sie rozpedza. Podobno za rok dwa ma byc naszym najwiekszym rywalem do tytułu i w tym wypadku Hamsik moze zostac w klubie, a taki zawodnik jak on przydal by nam sie bardzo.

Gdyby do Interu doszli by Ronaldo i Messi, to nasz klub stracil by dusze. Ronaldo czlowiek, ktory nie zna pojecia morale i opanowanie i Messi, ktory nie wybije pilki na aut nawet wtedy gdy jego kolega z druzyny lezy na ziemi i zwija sie bolu.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, 02:48 przez bloow, łącznie zmieniany 1 raz.
Jankoś-Adi

Post autor: Jankoś-Adi »

Ale nie chciałbym żeby okazało się że znowu Moratti wyrzucił pienidze ( i to duże ) w błoto .
damian77

Post autor: damian77 »

Fabregasa ma niby odejść po  sezonie z aresalu chetnie widziałbym go w INTERZE razem w środku z Mancinim albo z Muntarim albo Benzeme sporo sie mowi o transwerze jego.W Lyonie on nic już nie zrobi a skoro chce się rozwinąć to czemu nie w INTERZE świetnie współpracował by z Ibrahimoviczem  :szal:
Ostatnio zmieniony 21 sty 2009, 17:55 przez damian77, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

A ja napisze od siebie, że mógłby trafić do nas taki pan jak Oguchi Onyewu. Środkowy obrońca, 194 cm wzrostu, 93 kg wagi, czyli warunki fizyczne "wypisz, wymaluj" Materazzi :) do tego naprawde bardzo skuteczny w odbiorze piłki, świetny w pojedynkach główkowych, gra bardzo twardo i w dodatku ma 26 lat :) Matrix ma 35 lat, Burdisso może nas opuścić więc można by było się mu bliżej przyjrzeć, bo gość talent ma :) a i zapomniałem dodać, że gra w Standardzie Liege :)
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

damian77 pisze: w INTERZE razem w środku z Mancinim (...) transwerze jego
Mancini gra na środku?! Ach, człowiek cały życie się uczy jednak...

... więc jak już mówię o nauce, to naucz się porządnie pisać słowo transF [F jak Fujara] er.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Strażnik obcasów

Chuchu pisze: A ja napisze od siebie, że mógłby trafić do nas taki pan jak Oguchi Onyewu. Środkowy obrońca, 194 cm wzrostu, 93 kg wagi, czyli warunki fizyczne "wypisz, wymaluj" Materazzi :) do tego naprawde bardzo skuteczny w odbiorze piłki, świetny w pojedynkach główkowych, gra bardzo twardo i w dodatku ma 26 lat :) Matrix ma 35 lat, Burdisso może nas opuścić więc można by było się mu bliżej przyjrzeć, bo gość talent ma :) a i zapomniałem dodać, że gra w Standardzie Liege :)
Słusznie. Gościa do główki potrzeba :). A kto tam śledzi co sie w Udinese dzieje i z Zapatą ?
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

damian77 pisze: Fabregasa ma niby odejść po  sezonie z aresalu chetnie widziałbym go w INTERZE razem w środku z Mancinim albo z Muntarim albo Benzeme sporo sie mowi o transwerze jego.W Lyonie on nic już nie zrobi a skoro chce się rozwinąć to czemu nie w INTERZE świetnie współpracował by z Ibrahimoviczem  :szal:
Mancini w środku - lewy podbródkowy.
transwer - prawy sierpowy.
Ibrahimovicz - nokaut.  :hold:
Obrazek
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

Anderson Anderson i jeszcze raz Anderson, wraz z Estebanem ciekawie rozgrywaliby pilke do naszych napastnikow a wiaze sie z tym ciekawe widowisko i mniej takicz meczy jak z Atalanta. Rdk zejdz z niego, 10latkom to sie wybacza :P
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

To już wolałbym Diego...szkoda że jakiś czas temu upadł motyw z Riquelme, bo on by się idealnie nadawał :) Kiedyś był news o zainteresowaniu Bale'm przez Mou. Młody lewy obrońca który grywa w Tottenhamie. Jego chciałbym najbardziej zobaczyć hasającego w koszulce Interu.
Obrazek
Strażnik obcasów

and1 pisze: To już wolałbym Diego...szkoda że jakiś czas temu upadł motyw z Riquelme, bo on by się idealnie nadawał :) Kiedyś był news o zainteresowaniu Bale'm przez Mou. Młody lewy obrońca który grywa w Tottenhamie. Jego chciałbym najbardziej zobaczyć hasającego w koszulce Interu.
Ja do wczoraj też. Ale widząc grę Santona byłem pod wrażeniem. Jest wkońcu talent na miare Interu. Jeszcze niech Balotelli sie ocknie i przyszłośc przed nimi :)
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Blagam, nie robcie z Santona jeszcze cudownego dziecka. Po 1 meczu juz wielu by go widzialo zamiast Maxwella w pierwszym skladzie. Bojcie sie Boga!;p Jak to sie mowi jedna jaskolka wiosny nie czyni. A majac tak doskonaly przyklad w postacu "ex-Super" Mario powinnismy byc wstrzemiezliwsi w ocenach.

Niech mlody sie nam ogrywa ladnie, ale duzo czasu uplynie zanim bedzie naprawde dojrzalym zawodnikiem.
Obrazek
sig by Orzeu
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

Masz racje Pablusso, w dodatku wielokrotnie gubił krycie. W tym aspekcie musi się poprawić. I to nie jest zależne po której stronie gra, bo obrońca powinien niezależnie od miejsca pilnować krycia.
Obrazek
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Ja bym z chęcia chciał zobaczyć Kompanego w niebiesko czarnej koszulce
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
vieri32

Post autor: vieri32 »

Elano, Diego, Aguero, Fabregas ale on jest nieosiągalny
Ibanez

Post autor: Ibanez »

A co sadzicie o Ben Arfie? Wczoraj ogladalem mecz Ajax-Marsylia i spodobal mi sie ten zawodnik. Jest mlody, dobrze drybluje i nie boi sie tego, duzo biega i potrafi stworzyc sytuacje bramkowa.
Zawodnicy tego typu by nam sie przydali, bo z ruchem na boisku to u nas slabo... Co myslicie?
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
ODPOWIEDZ