Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Zlatan109

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: Zlatan109 »

Ja bym Chetnie widział dobrego rozgrywającego Fabregasa na Obranie Alexa z chelsa i Eto ze zlatanem
hutnik2

Post autor: hutnik2 »

Zlatan109 pisze: Ja bym Chetnie widział dobrego rozgrywającego Fabregasa na Obranie Alexa z chelsa i Eto ze zlatanem
No pewnie, cherlawy, kontuzjogenny, drogi jak cholera i na dodatek z Hiszpanii. Na pewno by zrobil furore w Serie A.
Ralas

Post autor: Ralas »

Ja bardzo chętnie widział bym w Interze następujących Piłkarzy:

Z napastników:
-Tevez, Eto,

Z pomocników:
-Diego, Diarra,

Z obrońców:
-Alex, Cannavaro.

Zostawił bym w Interze:
-Quaresma, Mancini, Adriano

Fabregas:??  :lol3:
Ciągle kontuzjowany, no i chce grać w Hiszpanii.
:inter: :flaga:
Raffal

Post autor: Raffal »

ja bym chcial takze Cassano w miejsce Manciniego a co do reszty jestem spokony ze Jose bedzie wiedzial co zrobic :)
Daro

Post autor: Daro »

Raffal pisze: ja bym chcial takze Cassano w miejsce Manciniego a co do reszty jestem spokony ze Jose bedzie wiedzial co zrobic :)
Z Cassano zaczynaja sie kłopoty jak nie gra w Sampie gra regularenie jest tam gwiazda bo gra naprawde dobrze ale już w Romie czy Realu mieli z nim kłopoty wszystko zaczyna sie wtedy gdy trener przestaje na niego stawiac.Nigdy nie mógł pogodzić się z rolą rezerwowego nie wiem czy jego przyjscie bedzie dobrym posunięciem.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2009, 22:05 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Nen

Post autor: Nen »

Daro1988 pisze: Z Cassano zaczynaja sie kłopoty jak nie gra w Sampie gra regularenie jest tam gwiazda bo gra naprawde dobrze ale już w Romie czy Realu mieli z nim kłopoty wszystko zaczyna sie wtedy gdy trener przestaje na niego stawiac.Nigdy nie mógł pogodzić się z rolą rezerwowego nie wiem czy jego przyjscie bedzie dobrym posunięciem.
Jeżeli będziemy grać tym nieszczęsnym 4-3-3 to Cassano nie będzie narzekał na brak gry bo na boku gra naprawdę dobrze, a jego zaleta jest, że może grać z obu stron. Charakter ma trudny ale Jose jest jeszcze gorszy :P 
God protect me
morgothbauglir

Post autor: morgothbauglir »

Ale Jose to trener, szef, no i światowej klasy specjalista. A Cassano, pomimo swojego ogromnego talentu, to piłkarz któremu niewiadomo co strzeli do głowy. Może być rewelacją, może być niewypałem większym od Quaresmy
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
SlimShady

Post autor: SlimShady »

Rzeczywiście Cassano nienawidzi jak ma siedzieć na ławie, pewnie dlatego Lippi nie chce go powoływać. Przy ustawieniu 4-4-2 z wysuniętymi skrzydłowymi Cassano by sie znakomicie nadał.
Lubie Antonio ponieważ ma coś z Tottiego, dużo pewnie mu rzeczy w Romie pokazał i obydwaj mieli trudne charaktery (w każdym razie Totti ma to za sobą, ale Antonio puki co jeszcze nie. :P)
W każdym razie nie byłby to zły pomysł z Antonio, ale wtedy trzeba liczyć się konsekwencjami jego trudnego charakteru.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

Jak dla mnie idealnym kandydatem , zarazem celem numer jeden powinien być jednak Diego.
Brazylijczyk od paru sezonów łączny jest z czołowymi Europejskimi klubami i niedługo może odejść z Werderu więc warto o niego powalczyć.
Diego mógł by pełnić rolę klasycznej ,,10'' wiadomo nie jest może mega szybki ,ale nie na tym to polega liczy się ,że umie przytrzymac piłkę ,pomyśli zanim zagra i co najważniejsze celnie rozgrywa i strzela.
Dla mnie Diego to idealne rozwiązanie skoro Jimenez jest aż tak kontuzjogenny...
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
morgothbauglir

Jimenez to i tak nie gra, więc czy kontuzjowany, czy nie-bez znaczenia

Ale zgadzam się, że Diego jest potrzebny. Znakomicie uzupełniali by się w środku pola z Cambiasso- Brazylijczyk to mistrz rozgrywania, Cambiasso idealnie rozbija ataki rywali.
hutnik2

Poszla polotka o zainteresowaniu Interu Rossim.

Co tu duzo mowic - bylbym wniebowziety. Mlody, szybki, dynamiczny, grajacy juz w LM, WŁOCH (!!).

http://www.youtube.com/watch?v=NeNIMjhdSo8
http://www.youtube.com/watch?v=TlMf1ohJdaE
http://www.youtube.com/watch?v=FQuHZB4b2iQ

Gdyby Rossi dolaczyl do Interu wybaczylbym Mou Q77 i Manciniego ;)

Wogole kierunek zeby wiecej wlochow dolaczylo do Interu bardzo mi sie podoba. Wlosi i Argentynczycy, oni powinni stanowic o sile Interu tak jak dawniej :)
interfan88

Post autor: interfan88 »

jak dla mnie dobrze do naszego stylu gry pasowałby sissoko z juve. drugi w kolejności jest m.diarra z realu.
hutnik2

Sissoko jest nie do wyjęcia z Juve.
morgothbauglir

Od Rossiego, wolałbym De Rossiego :D ale on jest nie do ruszenia, wyrasta na nowego Tottiego

Natomiast Sissoko...czy ja wiem czy byłby tak bardzo potrzebny. Są od niego lepsi
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

hutnik2 moje zdanie na temat Rossiego jest identyczne jak Twoje. Po co kupować drogiego Aguero jak jest dużo tańszy i wcale nie gorszy Rossi.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
morgothbauglir

Podony wiek, ale inne cechy. Rossi słabszy technicznie, ale szybszy, lepszy w grze głową. No a poza wszystkim terminował w Premier League, więc wie jak zachować się wśrów twardych obrońców
kjuska

Post autor: kjuska »

No i Rossi jest Włochem, których nam bardzo brakuje.
Against Modern Football
Obrazek
Nen

dodo_IM pisze: hutnik2 moje zdanie na temat Rossiego jest identyczne jak Twoje. Po co kupować drogiego Aguero jak jest dużo tańszy i wcale nie gorszy Rossi.
Ale nie znaczy, że tani. Dzisiaj jego Agent wypowiedział sie, że jeżeli ktoś chce wyrwać Rossiego z Villa to musi wyłożyć 40 baniek. Cena(jak każda) do zbicia ale Rossi to też bardzo kosztowny wydatek. Myślę, że wymiana Millito - Jimenez,Cruz,Suazo to najlepsza opcja na nasz atak, zostanie nam kasy na jakiegoś dobrego rozgrywającego, bo nawet jeżeli będziemy mierzyć w Diego, to trzeba będzie zakasować Rolników.

Millito, Zlatan, Aquafresca, Balotelli + dawać pograć naszej utalentowanej młodzieży w CI. Jeżeli CI panowie za plecami będą mieć np Dwójkę Diego, Hamsik to bramki będą się sypać.  
God protect me
morgothbauglir

40 mln to tekst, aby odstraszyć potentantów od okradania Villareal z piłkarzy. Ważniejszy jest rozgrywający i szkrzydłowy. Zrobić transfer napastnika (i to jeszcze tak młodego jak Rossi) za paredziesiąt milionów euro i potem ściągać piłkarzy z 3 szeregu, bo na innych nie będzie kasy to nie jest biznes
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

Myślę, że Morattiemu kasy nie braknie tym bardziej jak sprzeda kilku piłkarzy. Za Maxwella i Adriano parę baniek wpadnie. Po za tym myślę, że Rossi jest do wyciągnięcia za dużą mniejszą kasę. Przecież Robinho kosztował jakieś 35mln. To jest ściema z tymi 40mln i za 20 mln + Jimenez lub Adriano i Rossi jest nasz.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
morgothbauglir

Pytanie tylko czy tyle jest warty
Nen

Tylko że jak odejdzie Maxwell to trzeba będzie kupić bocznego obrońce. Mamy Santona Maicona i Zanettiego który już jest pomocnikiem oraz Chivu który znacznie lepiej gra na środku jezeli zdarzy mu się wyzdrowieć.
God protect me
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Maicon wyleciał i wyszło na wierzch, jak potrzebny jest nam Maxwell. Zanetti na obronie powinien grać mym zdaniem w takich ekstremalnych sytuacjach, jak nagła kontuzja w czasie meczu połączona z brakiem bocznych na ławce. Tym bardziej, że nie ma komu grać w pomocy. Jeśli Max odejdzie, trzeba kogoś kupić, nie tak dawno była mowa o Angelerim. Za mecz z Wenezuelą nie zebrał wprawdzie zbyt dobrych not, zwłaszcza patrząc na wynik, ale jakiegoś geniusza nie potrzebujemy, bo i tak byłby tylko rezerwowym.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Ale Angeleri jest młody a Inter napewno pomógł by mu sie rozwijac. Myśle ze u nas grałby. Może nie odrazu w pierwszej 11 ale z czasem napewno
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
hutnik2

Ja tam mysle, ze Villareal by poszedl na wymiane Q77 + 15/20 baniek. Quaresma moglby sie sprawdzic w Primiera Division, gdzie gra sie bardziej technicznie niz silowo i napastnicy ofensywni pomocnicy maja wiecej miejsca.

Od biedy mozna by nawet Jimeneza dorzucic. Q77+Jimenez+15 baniek i Villareal napewno by sie zgodzil.

Rossi to napastnik na lata... moglby byc nowym Vierim....
Daro

Post autor: Daro »

Adriano_forever pisze: Ale Angeleri jest młody a Inter napewno pomógł by mu sie rozwijac. Myśle ze u nas grałby. Może nie odrazu w pierwszej 11 ale z czasem napewno
Ja wiem czy taki młody 26 lat ale to i tak nie dużo hyba jednak nie przyjdzie do nas zbyt duża konkurencja sam stwierdził ze chce grac w Lazio tam przynajmniej bedzie miał pewne miejsce na srodku obrony.
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

Co Was napadło z tym Rossim? Jeszcze wczoraj nikt o nim nie wspominał, a tu nagle Rossi, Rossi, Rossi...
Obrazek
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Byl Diego, jest Rossi, bedzie Ronaldo.

PS. oferta 20 mln + Quaresma (+- 15 mln) + Jimenez (5 mln)... Niezle. 40 baniek za tak przecietnego grajka juz coniektorzy daja. Brawo!
Obrazek
sig by Orzeu
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Ja bym powiedział zeby postarać sie o Carlosa Vele z Arsenalu.
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
IRT

Post autor: IRT »

Rossi może i byłby dobrym zakupem, no ale jeżeli mamy w planach ściągać Acquafresce i kupować Aguero, to moim zdaniem Rossi może być co najwyżej celem drugo albo i trzeciorzędnym, jak się nie uda kupić Aguero. Po za tym te Twoje wyliczenia Pablusso są mało warte, bo skoro Quaresma i Jimenez mają nam się nie przydać to można ich użyć w transferach, bo po co mamy im płacić, skoro nie grają. Ja się Jimeneza pozbywać nie chce, Quareśmie też trzeba dać szanse, ale skoro Jose by ich nie widział - czemu nie? Tylko zysk w takim wypadku. Mimo wszystko Rossi nie jest tyle warty. Ja chce Aguero. :P
IRT. :]
Forza Inter!
ODPOWIEDZ