Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
Nasir
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
ja to bym chcial Fernando Torresa z Athletico albo Cisse
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Citka
Idz pograj w FM/CM to moze bedziesz mial.... 
-
Slepy
Citka, przestan w koncu odnosic się do ludzi jak to Ty bys tu był Guru i władca, Torres to jego marzenie - niech tak zostanie, to nie powod do wysmiewania..
-
Citka
Ja sie tak nie odzywam :evil: Poprostu mu odpowiedzialem...a wiadomo jest ze taki transfer jest niemozliwy....odrazu najezdzasz na mnie...
-
Dexster
Citka slepy_fan ma całkowitą racje, ja np. napisałem że chciałbym widzieć Henrego i co terz się będziesz śmiał ? on chce widzec Torresa ok.
-
Szycha
No to ja też coś zapodam od siebie swoje marzenie i jest ono podobne do nasira. Bardzo podoba mi się styl gry Cisse i chętnie bym go widział u nas w barwach Interu
Ale mamy Obe i Adiego więc nie potrzebny nam on. A z tych bardziej realnych DANIELE BONERA 8) 
-
klusek
Torresa albo Cisse? bez przesady. Milan jest w stanie wylozyc prawie 30 baniek na zawodnika, to i my mozemy to zrobic.Citka pisze:a wiadomo jest ze taki transfer jest niemozliwy....
-
Richy
Od Cisse prosze sie odczepić
On jest zakochany w LFC
No chyba ze przejdzie do marsylii... A chetnie w Interze bym zobaczył Ronaldo... wkońcu tutaj były jego najlepsze lata kariery... no moze po za kontuzjami. Szkoda ze Davids sie nie odnalazł bo to ciekawa postać. Hm... Fajnie by bylo zobaczyc na San Siro Deco
i kosowskiego bhaha
-
Meti
Richy napisal
Barcy kiedy strzelil 34 gole.
Najlepsze lata to on mial jeszcze w PSV i potem ten sezon wA chetnie w Interze bym zobaczył Ronaldo... wkońcu tutaj były jego najlepsze lata kariery... no moze po za kontuzjami.
Barcy kiedy strzelil 34 gole.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Perche c'e solo l'Inter.
-
Willy34
Tak powiem pierwsyz post na tym forum :> ... Chetnie bym widział w Interze Lincolna z Schalke 04 
Forza Inter!!!
-
sinisza
- Kontakt:
tak apropo jeszcze tematu topica..... sklad juz sie nie zmieni mysle. Nikt nie przyjdzie.... odejdzie Coco, jesli go ktos zechce. Anglicy z niego zrezygnowali bo jest poprostu cienki
-
Szycha
To Andy i Kily zostają ..... :?
-
Slepy
To ja nie wiem gdzie oni będą grać... 
-
Andy
- Kontakt:
Na razie nic nie wiadomo co z ich transferami
, ale jak Moratti już powiedział teraz będą chcieli skupić się na sprzedawaniu piłkarzy
Więc ich odejście jest nieuniknione
, mamy jeszcze pozyskać napastnika (możliwe , że będzie nim Milito).
-
Slepy
Co do milito ja bym się ucieszył, młody, ambitny, skuteczny. Kogos takiego nam trzeba, jesli nasza Czarna perła - Martins ma wyjecahc na puchar narodów afryki, co wiąże sie z kilkutygodniową przerwą z SERIE A.
-
sinisza
- Kontakt:
andy niech se idzie, a kily niech zostanie bo jest w mojej druzynie fanta calcio 
-
PioFCI
Dokladnie.Milito na jokera jest wysmienity...21 bramki w Serie B...na pewno gdyby wchodzil na ogony czy gral za kontuzjowanego(wypluć) obe czy adiego to jest bardzo ograny we Wloszech i na pewno cos by ustrzelil.Wydaje mi sie ze jest to lepsza opcja niz zyc w niepewnosci i liczyc na Recobe, ktory jak kazdy wie jest fantasyczny ale zablokowany
Co do Meyde to teraz w ogole nie widze dla niego miejsca.Jest na prawej Figo,slabszy Stankovic-ale moze sie odblokuje? i jest Ze Maria,ktory jak gra to nie zawodzi.Medye jest zupelnie zagubiony.Jestem pewien, ze w Anglii by odzyl chlopak i tego mu zycze.Coco niech idzie do zespolu pokroju Cagliari,Siena czy cos zeby sobie przypomnial jak sie gra.
Martwi mnie jeszcze Cristiano Zanetti.Polubialem ostatnio goscia.Wreszcie zauwazylem pozytywne aspekty jego gry jednak bedzie zmuszony siedziec na lawie, bo z Chuchu nie ma szans. 8) Z jednej strony mam nadzieje, ze Mancio dalej bedzie stawial na Cambiasso bo ten wymiata niesamowicie, z drugiej strony zal dupe sciska ze Zanetti na lawie...bo w kazdej innej ekipie Serie A(no moze procz Jude i Milanu) gralby pierwsze skrzypce w destrukcji.
Ale podobno silna lawka swiadczy o klasie druzyny. 8) Co by nie bylo..sezon szykuje sie wysmienity
Martwi mnie jeszcze Cristiano Zanetti.Polubialem ostatnio goscia.Wreszcie zauwazylem pozytywne aspekty jego gry jednak bedzie zmuszony siedziec na lawie, bo z Chuchu nie ma szans. 8) Z jednej strony mam nadzieje, ze Mancio dalej bedzie stawial na Cambiasso bo ten wymiata niesamowicie, z drugiej strony zal dupe sciska ze Zanetti na lawie...bo w kazdej innej ekipie Serie A(no moze procz Jude i Milanu) gralby pierwsze skrzypce w destrukcji.
Ale podobno silna lawka swiadczy o klasie druzyny. 8) Co by nie bylo..sezon szykuje sie wysmienity
Inter na zawsze !!!
-
Slepy
Jest dość drogi, 9mln to już pokaźna kasa (np za 10 kupilismy samego Pizzaro) Inter propnuje 6mln, miejmy nadzieje ze wszystko się ułozy.. przecież mozemy zaopferowac jeszcze np VdM lub boskiego Coco.
Bądz co bądz bardzo kibicuje temu transferowi i mam wielka nadzieje ze dojdzie do skutku.
Bądz co bądz bardzo kibicuje temu transferowi i mam wielka nadzieje ze dojdzie do skutku.
-
toldo12
- Kontakt:
Fajnie by było mieć w swoich szeregach duet: Ronaldinho - Assuncao
Ale marzenia
Chociaż za dobrą ofertą może by się dało Assuncao wykupić 
-
Citka
Lol.....a Tobie skad przyszla taka para z glowy ?
nagrales sie w FM ? czy co ? 
-
Meti
Ja tam nie chce zeby przychodzil Milito. Kolejny Argentunczyk. Ktory to juz bedzie, osmy? Co za duzo to nie zdrowo.
A co do Kilego to ma propozycje z Galatasary.
A co do Kilego to ma propozycje z Galatasary.
Che tanto e sempre la stessa storia
Perche c'e solo l'Inter.
Perche c'e solo l'Inter.
-
pluto11
Ja najchetniej sprowadzil bym na lewą obrone Maxwella z Ajaxu, albo Evre z Monaco bo są młodzi przyszłościowi i mają talent. Na pomoc kupił bym Juaqina z Real Betis ale jest za drogi i weznie go Chesea albo Real. Na atak Cassano w Interze z Adriano da sobie rade a Roma wyprzedaje dobrych zawodników i niech sie pośpieszą bo Juve tez go chce a jak nie Cassano to może Berbatov z Leverkusen jest dobry dosyć młody i ma zajebisty talent no i ma talent. A jak nikt z nich to może Anelka z Fenerbahe jest dobry tylko lubi sie kłucić z trenerami jak Cassano ale dał by se rade przeciez grał w Realu
-
Richy
Evra to piłkarz chelsea. Pozatym "Juaqin" zapiera sie ze nie chce grać dla CFC a dla LFC. O Cassano z tego co widac malo kto ma tutaj pochlebne zdanie
Ale jak sam temat mówi chcieć można kogokolwiek.
Ja chetnie bym widział w Interze Juninho... i nie dlatego ze ostatnio sam wygrał z Realem... Stary ale jary
Jak Figo 
Ja chetnie bym widział w Interze Juninho... i nie dlatego ze ostatnio sam wygrał z Realem... Stary ale jary
-
pluto11
WIecie kogo moze Inter ściągnąć w przerwie zimowej zajebistych zawodników na których napewno stać Inter. Są to Tomas Rosicky i Dede z Bosussi Dortmund oni mają zajebiste długi a jak inter da im dobrą kase to oni ich napewno oddadzą oni potrzebują kasy a Rosicky i Dede to najlepsi pilkarze tego klubu. A w Interze przyda sie lewy obrońca a Dede to Brazylijczyk i wie jak każdy znas wie to brazylijczycy potrafią grać w piłke, a Rosicky to zajebiście utalentowany pomocnik którego warto mieć lepiej kupić go puki można bo jak pójdzie do Realu albo Barcy to nie ma co o nim mażyć. Więc niech Mancini kapnie sie ze jest dwóch zajebistych piłkarzy do kupienia i to pewni za nieduże pieniącze no czym prendzej tym lepiej. INTER NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAWO ZA WCZORAJSZY MECZ Z LECCE

-
Anonymous
Heh myslisz ze inne kluby na to nie wpadna? Napewno nie bedzie prosto ich stamtad wyciagnac... pozatym Broussia nie sprzeda ich za pol darmo tylko dlatego ze maja dlugi.... jezeli sprzedadza to za tyle ile sa warci ci zawodnicy, bo kupcy sie napewno znajda...pluto11 pisze:WIecie kogo moze Inter ściągnąć w przerwie zimowej zajebistych zawodników na których napewno stać Inter. Są to Tomas Rosicky i Dede z Bosussi Dortmund oni mają zajebiste długi a jak inter da im dobrą kase to oni ich napewno oddadzą oni potrzebują kasy a Rosicky i Dede to najlepsi pilkarze tego klubu
O ile Dede by sie przydal na lewa pomoc (za Wome i Favalliego...) to Rosicky (przynajmniej narazie) jest nam niepotrzebny... bo kto bedzie wtedy siedzial na lawce? Veron, Cambiasso, Pizarro czy Rosicky? Rosicky moglby przyjsc dopiero jakby Veron odszedl, ale to sie stanie za sezon czy dwa...pluto11 pisze:A w Interze przyda sie lewy obrońca a Dede to Brazylijczyk i wie jak każdy znas wie to brazylijczycy potrafią grać w piłke, a Rosicky to zajefajnie utalentowany pomocnik którego warto mieć lepiej kupić go puki można bo jak pójdzie do Realu albo Barcy to nie ma co o nim mażyć.
-
pluto11
No dobra ale przecież Rosicky to typowy ofensywny pomocnik a Cambiasso to przecież defensor. A tak wogóle to przydał by sie napastnik oczywiscie Adriano-Martins sa zajebisci i jest to albo bedzie jeden z najlepszych ataków na świecie, ale przydał by się ktoś jeszcze Recoba ma problemy z ciagłymi kontuzjami no Cruz jest w formie ale nie wiadomo jak dlugo no i nie jest juz pierwszej młodości a młody zdolny napastnik to zawsze coś innego w zespole. Np. Dimitar Berbatow jest mlody i dobry tylko Leverkusen może dużo za niego chcieć ale jest jeszcze Luca Toni
i Vincenzo Iaquinta z Udinese
tylko ze oni tez sa w zainteresowaniu Juve i Milanu ale któryś z nich mógł by sie przydać. Albo jakiegoś drugiego dobrego Nigeryjczyka z takim talentem jak Martins chociaż takich juz pewnie nie ma on jest jedyny w swoim rodzaju.
INTER NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INTER NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Orzeu
- Kontakt:
Boże Święty Shady weź sie nawet z takimi ludźmi nie wdawaj w konwersacje, bo i tak nigdy nie dojdziesz do konsensusu
.
Dede ma cos kolo 30-tki a po co nam tacy ??
Rosicky całkowicie niepotrzebny bo mamy graczy o podobnym o ile nie wiekszym potencjale takich jak Pizarro i Veron.
Berbatov - niewiadomo czy by sie sprawdzil w Interze. Poza tym nie ma sznas na wyrwanie go z Leverkusen.
Iaquinta - 0% szans
a Luca Toni nie po to zmieniał klub niedawno by sie znowu przeniesc.
Prawdę mówiąć to teraz juz nikogo nie potrzebujemy. no chyba ze lewego obronce. Jesli juz mialby ktos przyjsc, to tylko ktos z tej trójki: Grosso, Evra, Chivu (niemozliwe raczej). A jesli mowa o napastniku to jedyny powazny kandydat to Mirko Vucinic.
Dede ma cos kolo 30-tki a po co nam tacy ??
Rosicky całkowicie niepotrzebny bo mamy graczy o podobnym o ile nie wiekszym potencjale takich jak Pizarro i Veron.
Berbatov - niewiadomo czy by sie sprawdzil w Interze. Poza tym nie ma sznas na wyrwanie go z Leverkusen.
Iaquinta - 0% szans
a Luca Toni nie po to zmieniał klub niedawno by sie znowu przeniesc.
Prawdę mówiąć to teraz juz nikogo nie potrzebujemy. no chyba ze lewego obronce. Jesli juz mialby ktos przyjsc, to tylko ktos z tej trójki: Grosso, Evra, Chivu (niemozliwe raczej). A jesli mowa o napastniku to jedyny powazny kandydat to Mirko Vucinic.

-
Szycha
Toni i Iaquinta to poezja włoskiej piłki obecnie 8) Szkoda, że Lippi nie daje im pograć razem w reprezentacji :evil:
-
unseen
Na lewej obronie najbardziej chciałbym zobaczyć Evre. Do pomocy przydał by sie Wesley Sneijder. Do napadu na ławe może Del Piero
?

-
pluto11
Na lewą obrone może być Maxwell z Ajaxu no i na atak tez a ten Vucinic Lecce nawet nic nie pokazal w meczu z Interem no ale w ostateczności może byc. Niech sprowadzą Mokoene młody napastnik reprezentacji młodzieżowej RPA to moze być drugi Martins a w Interze napewno szybko sie rozwinie. No i nie bedzie drogo kosztował.
INTER NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INTER NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!