Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
RaDeOn

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: RaDeOn »

co ty gadasz no moze troche nalapal tych czerwonych kartek.ale gra wg mnie niezle.no w sevilli lepiej mu szlo niz w realu tak samo jak robinho lepiej w gral w santos.ale i tak bym postawil na Sergio Ramosa
Anton

Post autor: Anton »

W Sevilli mu szło nie tylko lepiej ale i dużo lepiej :P Każdy wie jak piłkarze zachowują się po przejściu do Realu, tam liczą sie tylko pieniądze, może niedawno widać było to w większym stopniu ale i teraz można wskazać kilka przykładów [Beckaham]. Natomiast nam nie są potrzebni środkowi obrońcy mamy Cordobe, Samuela, Materazziego i Burdisso, dla nas priorytetem powinien być lewy obrońca np. Maxwell, Grosso i na tym powinniśmy się skupiać w zimowym oknie transferowym.
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
RaDeOn

no dobra na lewa by sie napewno ktos przydal ale jesli by sie dalo sciagnal bym do interu Sergio Ramosa
Jaqbinho#22

Post autor: Jaqbinho#22 »

Wedłóg mnie do Interu przydałby się jakiś ofensywnie grający pomocnik.Co wy na to :?: :?: O Robert Carlos też by się przydał......ale on juz raczej napewno nie wróci na San Siro :(
RaDeOn

nie potrzeba no chyba ze ronaldinho :smile: z ofensywnych pomocnikow najbardziej podoba mi sie gra(oprocz ronaldinho) juninho pernabucano. no i te jego wolniaki :P
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

RaDeOn pisze:no dobra na lewa by sie napewno ktos przydal ale jesli by sie dalo sciagnal bym do interu Sergio Ramosa
Wedłóg mnie do Interu przydałby się jakiś ofensywnie grający pomocnik.Co wy na to O Robert Carlos też by się przydał......ale on juz raczej napewno nie wróci na San Siro
Radeon pisze:nie potrzeba no chyba ze ronaldinho z ofensywnych pomocnikow najbardziej podoba mi sie gra(oprocz ronaldinho) juninho pernabucano. no i te jego wolniaki
Wspaniała konwersacja :lol: - weźcie naprawde wyluzujcie i zaczniijcie pisać sensownie !!! ooooh Roberto Carlos, oooooh Sergio Ramos - moze najlepiej zmieńmy nazwę na Real 2 co ?? Małe dzieci myślące że Real jest jakimś tam wspaniałym klubem !!! Widać tutaj, na forum Interu, politykę Realu - postawili na marketing i w Polsce co drugi 10-13 - latek stawia sobie za wzór piłkarzy realu - czy wy nie widzicie że ci pier... Galacticos toną ??!! To jest już wrak klubu a nie Real Madryt.

Sergio Ramos - w Interze pół defensywy jest o klasę lepsze od tego co prezentuje w Realu...

Roberto Carlos - po co nam ten dziadynga ?? Beppe Favalli jest lepszy od niego w destrukcji...

Juninho Pernambucano - naprawde ktoś mysli ż4e go ściągniemy ??

więc proszę - nie nabijajcie kolejnych postów, a jeśli już pragniecie się wypowiedzieć to pomyślcie trochę, a nie piszecie wszystko co wam tylko do głowy przyjdzie...
Obrazek
RaDeOn

ej orzeu to jest temat"Kogo widzieli byscie najchetniej na San Siro"i ja bym ich widzial a ty moze innych zawodnikow.i nie komentuj wszytkiego.podoba mi sie gra tych i ja bym ich chetnie tutaj widzial i to jest wylacznie moje zdanie
Orzeu
Kontakt:

hehehe - ale to nie ma sensu wypisywanie takich pikarzy, bo to nierealne, a R. Carlosa czy Juninho już kilku ludzi tu wypisywało, więc te posty nic nie wnoszą.

a tak do tematu to sądzę, że w Interze mógłby sobie poradzić ten młody turek z Borussi: Sahin bodajże...

AHA - i zobaczcie na podpis tego Radeona - CIULE NA FORUM: CITKA, ORZEU = żałosne ...
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

heh....chyba szybko skonczy swoja przygode jak bedzie taki .... :D o a tak do tematu to ciekawe czy dalo by sie sprowadzic Vincenta Kompany. Uwazam ze jak na jego mlody wiek to juz sobie wyrobil marke :D :D :D
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

No więc otrzymuje on 3 ostrzeżenia, czyli bana, za:

- obraza Citki
- obraza kolegi wyżej
- niecenzuralne słowo w podpisie...

Jechanie po kibicach tego samego klubu to już kompletna żenada, robienie ze swego forum chlewu.. żenada...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Angelo

Post autor: Angelo »

czy wy nie widzicie że ci pier... Galacticos
czy za to nie powinno być jakieś ostrzezenie? Przecież to jest swiadoma i zamierzona obraza klubu! Jestem poniekąd fanem(nie największym ale zawsze) Realu Madryt i poczułem się urażony tym stwierdeniem.
Małe dzieci myślące że Real jest jakimś tam wspaniałym klubem
No cóż małym dzieckiem bym siebie nie nazwał a uważam że Interu jeszcze dużo brakuje aby być klubem tak wspaniałym klubem jak Real.
Sahin bodajże
Czy ty wogóle wiesz co piszesz? Naśmiewasz sie z goscia który pisze o Juninho i Ramosie a wypisujesz takie bzdury!!
Orzeu
Kontakt:

Michael Angelo pisze:
czy wy nie widzicie że ci pier... Galacticos
czy za to nie powinno być jakieś ostrzezenie? Przecież to jest swiadoma i zamierzona obraza klubu! Jestem poniekąd fanem(nie największym ale zawsze) Realu Madryt i poczułem się urażony tym stwierdeniem.
Sahin bodajże
Czy ty wogóle wiesz co piszesz? Naśmiewasz sie z goscia który pisze o Juninho i Ramosie a wypisujesz takie bzdury!!
1.OBRAZA KLUBU TO BY BYŁA JAKBYM NAPISAŁ CAŁE SŁOWO, a w te 3 kropeczki każdy może sobie wpisać co chce ;).

2.Napisałem - że poradziłby sobie w Interze ;) - nie że bym go chciał. A TO NIE SĄ BZDURY BO ON NIE JEST TAKI SŁABY

3.Małe dzieci - heh = taka jest prawda = zauważ że 75% fanów Realu w Polsce to dzieci poniżej 15 lat, a ja sam Realu nie uważam za wspaniały klub = kiedyś owszem, kiedy zdobywali wszystko co było do zdobycia, ale nie teraz, gdy swojego wieloletniego kapitana wywalają na zbity pysk, co roku kupują najbardziej popularnych zawodników, a ani w lidze, ani w LM im nie idzie. Wspaniały klub się rowija, a nie cofa...

4. napisałem o tym również, że już kilka osób, może nawet kilkanaście pisało że chciało by w Interze JUNINHO I ROBERTO CARLOSA i dlatego taki post nic nie wnosi do tematu, a o ile się nie myle Sahina nikt nie wymienił.
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

ehh...dajcie spokoj panowie tez sie nie kloccie o takie rzeczy jak male dzieci :lol: :lol: :lol: ....Wigilia dzisiaj a nie bedziecie sie klocic

P.S. Wesołych Świąt dla wszystkich Forumowiczów !!
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Angelo

Post autor: Angelo »

No wiesz użytkownik Radeon ma wpisane "Cilue" więc chyba to też nie jet obraza (no chyba że zmienił podpis :wink: )Barcelona też miała słabsze sezony...ale nikt wtedy nie pisał że to koniec klubu.Dla mnie w Realu skończyła się pewna epoka, i chyba czas na duże zmiany (między innymi prezesa :twisted: )ale nie napisałbym że Real "tonie"albo jest wrakiem klubu.Pozatym nie sądze aby Ramos czy Garcia byli aż tak popularni :wink:
kilkanaście pisało że chciało by w Interze JUNINHO I ROBERTO CARLOSA i dlatego taki post nic nie wnosi do tematu
Trudno w takim temacie napisać coś ciekawego, chociaż przydałoby się niekiedy jakieś uzasadnenie i odrobina rozumu :smile: (vide Ronaldinho, Roberto Carlos).A co do Sachina to z pewnosci coś tam umie w końcu gra w Borussi ale wolałbym nie brać następnych Turków, nie mamy chyba zbyt dobrych doświadczeń z nimi. Ale zastanowiłbym za to się nad D'Alessandro, Snejderem no i może Kaką :wink:
Życze wesołych Świąt i jeszcze weselszego Sylwestra :smile:
Orzeu
Kontakt:

owszem ma tak napisane, ale wiadomo o co chodzi. a u mnie też fakt pier... to też wiadomo o co chodzi = zawsze tak pisze zeby nie bylo ze przeklinam, ale wiadomo o co chodzi wiec ostrzezenie jest uzasadnione. a początek przekleństwa i 3 kropeczki to nie tylko ja tu piszę i nie tylko ja tak piszę o innych klubach ,tylko po prostu wcześniej nikomu to nie przeszkadzało.
ja również życzę Wesołych Świąt i wesołego Sylwestra (ja będę takiego mial - nie ma niczego lepszego niż sylwek + kumple, dziewuchy i 0,85 l na łebka [słabo będzie])

Sorki za offf topa
Obrazek
nigga

Post autor: nigga »

A ja bym najchętniej zobaczył w Interze Denilsona. Mielibyśmy wreszcie kogo obsadzić na lewym skrzydle ( Solari to wg. mnie ,, śmiech na sali").
Denilson doskonale drybluje - przydałby nam się ktoś taki.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

nigga pisze:A ja bym najchętniej zobaczył w Interze Denilsona. Mielibyśmy wreszcie kogo obsadzić na lewym skrzydle ( Solari to wg. mnie ,, śmiech na sali").
Denilson doskonale drybluje - przydałby nam się ktoś taki.
Co nam po denilsonie, skoro nie potrafi zaklimatyzować się w słabszej niż Serie A lidze francuskiej, w słabszym niż Inter Bordeaux :?:
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
nigga

No właśnie o to chodzi. Liga francuska po prostu nie jest dla niego.
Może w Serie A by mu lepiej szło? A pozatym nie mamy dobrego lewego pomocnika - Denilson to wg.mnie najlepszy lewy pomocnik na świecie. Ma świetną technikę i doskonale drybluje. Taki ktoś dodał by grze INTERu ,,powera"!
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nigga pisze:Może w Serie A by mu lepiej szło? A pozatym nie mamy dobrego lewego pomocnika - Denilson to wg.mnie najlepszy lewy pomocnik na świecie. Ma świetną technikę i doskonale drybluje. Taki ktoś dodał by grze INTERu ,,powera"!
heheh jak on moze byc najlepszym lewym pomocnikiem skoro nie potrafi sie odnalesc w slabej lidze francuskiej?
nigga

Po prostu drużyna mu nie pasuje. Wolałby grać w lepszej.
Anonymous

nigga pisze:Po prostu drużyna mu nie pasuje. Wolałby grać w lepszej.
Skad Ty wiesz co on by wolal? Pozatym jak wolalby grac w lepszej dryzunie skoro nie radzi sobie w aktualnej? O Denilsonie juz od dawna zbyt wiele nie slychac... jest on zwyklym przecietniakiem.
nigga

A powiedz mi, który zawodnik nie wolał by grać w lepszej drużynie niż jest ( pomijajać transfer na ,, solidnego rezerwowego")? To chyba logiczne :lol: Pozdrawiam!
Anonymous

nigga pisze:A powiedz mi, który zawodnik nie wolał by grać w lepszej drużynie niż jest ( pomijajać transfer na ,, solidnego rezerwowego")? To chyba logiczne :lol: Pozdrawiam!
Skoro on sobie nie moze poradzic w przecietnym francuskim klubie.... to jezeli by przeszedl do lepszego klubu to TYLKO JAKO REZERWOWY...
nigga

Skąd wiesz? Może w INTERze odzyskałby dawną formę i wskoczył do pierwszej jedenastki. Nic nie jest niemożliwe. Np. taki Ebi Smolarek - w Feyenoordzie mu się nie wiodło, a jak tylko pojawił się w Borussi zaczął grać bardzo dobrze. A pozatym masz jakąś lepszą propozycję na lewego pomocnika? Jeśli tak to pochwal się nią. Chętnie poznam inną ( niż moja) opinię na ten temat.
Anonymous

nigga pisze:A pozatym masz jakąś lepszą propozycję na lewego pomocnika? Jeśli tak to pochwal się nią. Chętnie poznam inną ( niż moja) opinię na ten temat.
Nie mam innej propozycji... bo sie nad tym nie zastanawialem, a nawet jakbym ja mial, to czym tu sie chwalic? Poprostu uwazam ze Denilson to slabe rozwiazanie dla nas...

ps. fajnie by bylo jakby zagrali u nas J.Cole lub chociazby Duff... ale to niestety niemozliwe...
nigga

O tak. Oni ( szczególnie Cole) byliby dobrzy, ale niestety nie ma możliwości by ich kupić. Chelsea ani nie potrzebuje kasy, ani nie zamierza pozbywać się swoich ,, wymiataczy".
Jaqbinho#22

Anglicy troche nie pasują do Serie A :wink:
Jaqbinho#22

Fajnie by było jakby D.Cisse gral w Interze.Co o tym myślicie :?: :?:
nigga

Tak. Mógłby tworzyć świetny duet z Adriano albo Martinsem.
ODPOWIEDZ