Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Slepy

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: Slepy »

Maxwell/Grosso , D'Alessandro , Malouda, Pazzini/Augero :P
Nasir

Post autor: Nasir »

apropos Cisse, to wczoraj w czasie meczu Liverpool - Newcastle komentator cos wspominal, ze Cisse nie jest zadowolony ze swojego pobytu w miescie Beatlesow i chce odejsc po sezonie. i podobno w gre wchodza 2 kluby: Marsylia i Inter. ja bym sie osobiscie bardzo cieszyl, gdyby wybral Inter
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Szycha

Post autor: Szycha »

Kiedyś już pisałem chyba nawet w tym temacie, że bardzo lubie Cisse i ładnie by mu było w naszej koszulce 8) Jednak my mamy Obe i jego się trzymajmy :o
jakops

Post autor: jakops »

w Tej cchwili chciałbym widziec w Interq bardzo!!! Aguero, Ballacka lub Riquelme!! TO są swietni zawodnicy którzy byliby swietnym wzmocnieniem dla naszego składu...Lub zastąpili by conajmniej godnie nieobecnych.tzn Martinsa, Verona po sezonie, no i w razie W Cambiasso(mysle tu o Ballacku;) ) iwec czekam na jakies ruchy włodarzy Interu bo to sa swietni piłkarze nadajacy sioe do naszego klubiku!!! czekam na nich !! hehe

Pozdro dla Tifosich Interu!! FORZA NERAZZURI!! 8)
Tylko Inter w moim sercu!!!!!!!!!

FORZA NERAZZURI!! !! !!

Pozdro for @ll :D
Nasir

Post autor: Nasir »

z jednej strony to bym chcial zeby Cisse zasilil szeregi Interu, bo to nieprzecietny pilkarz. duze umiejtnosci, ciekawe fryzury:P. ale z drugiej to on ostatnio prawie nie gra, wiec nie do konca wiadomo, w jakiej tak naprawde jest formie. swoja droga to dziwne, ze tacy pilkarze jak Cisse czy Dudek nie moga znalesc miejsca w skladzie The Reds. ale wracajac do tematu, to jestem na tak. jak by przeszedl, to mozna by sprobowac ustawienia z 3 napastnikami.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Kalisz

Post autor: Kalisz »

No napewno Cise mógłby zamieszać zamieszać troszke w składzie Interu,ale podzielając się z Nasirem ten zawodnik musi grać w Liverpoolu,a nie przesiadywać dość często na ławce rezerwowych i pokazywac się,strzelać bramki(jak na napadziora przystało) i zachwycać ludzi z Interu,którzy go oglądają :P itp. A co do ustawienia z 3 napastnikami...napewno można by było spróbowac zagrać taką taktyką ale trzeba mieć w drużynie z 5 dobrych i reprezentujący podobny styl grania napastników..Chodz jestem bardzo ciekaw jakby się prezentował napad Adi,Oba i Cise..mogłoby byc naprawde interesująco :P
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ale zaś z drugiej strony, jak będzie ciągle grać (czego mu życzę) i strzelać dużo bramek (również), to Benitezowi jeszcze odechce się sprzedawać Cisse. I inter nadal będzie poszukiwał następcy Martinsa, czyli kolejnego napastnika.
KRECIKTERROR

Post autor: KRECIKTERROR »

w skladzie Internazionale chciałbym widzieć Romana i Forlana to by było to taki trójkąt południowa amerykański Adriano(Brazil)Riquelme(Argentin) i Forlan(Urugwaj) :smile:
Jaqbinho#22

Post autor: Jaqbinho#22 »

Riqelme i Forlan graja bardzo dobrze,ale według mnie bylby problem z ustawieniem ich do składu Interu ponieważ mamy na prawym skrzydle Figo a Riqelme gra na prawej strony pomocy........Tak samo Forlan......Na ataku mamy Adriano,Martinsa,Cruza.....i jeszce na ławce Recobe :wink: Ale mozna by było pomyślec o zmianie ustawienia :wink:
Anton

Post autor: Anton »

Jaqbinho#22 pisze:Riqelme i Forlan graja bardzo dobrze,ale według mnie bylby problem z ustawieniem ich do składu Interu ponieważ mamy na prawym skrzydle Figo a Riqelme gra na prawej strony pomocy
Z tego co ja wiem to Riquelme gra w środku pomocy :P Może się myle ale bardzo w to wątpie 8) Roman to znakomity pomocnik, bardzo chciałbym go widzieć w koszulce Interu, ale z drugiej strony kolejny Argentyńczyk :roll: Mamy ich już nadto, no ale w końcu jesteśmy Internazionale :wink:
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Jaqbinho#22

Post autor: Jaqbinho#22 »

Może się pomyliłem :wink: Ale tak mam w Skarbie Kibica.....Jest ustawienie Villirreal i Riqelme jest na prawyn skrzydle....ale dobra....nieważne.Ale coś mi się wydaje że Villarreal go łatwo nie chciała by oddać.....Niestety.......Też bym go chętnie zobaczył w Interze :wink:

Pozdro.

Add by Admin:Posty poniższe zostały usunięte, gdyż nie dotyczyły tematu ! Bez takich gadek mi tutaj - jeżeli chcecie sobie coś wyjaśnić jest coś takiego jak GG czy PW
szeregowiec ryan

Post autor: szeregowiec ryan »

napastnika labo Fatiha Tekke z Trabzonu albo Kuyta
FORZA REGAZZI
Anton

Post autor: Anton »

Z młodych talentów najbardziej marzył by mi sie Soldado, ten koleś jest poprostu wspaniały. Ostatnio na RM TV często oglądam mecze Realu z tego sezonu i gdy widze, jak ten chłopak wchodzi na boisko i strzela bramke w ostatniej minucie meczu to, aż żal mi się robi, że gra w takim a nie innym klubie. Podsumowując - naprawde wielki talent :!: A z polskiej ligi to tylko Kiełbasa :P :wink:
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Syjon

Post autor: Syjon »

Ronaldinho by sie przydał. Z młodych gwiazd oczywiście Adu, ale podobno on już jest zaklepany przez Real. Wogole nowy sezon transferowy w wykonaniu Interu będzie miodzio :). Obina, Sobis, Tevez, Riquelme, Evra i paru innych graczy scudetto gwarantowane :)
Obrazek
Obrazek
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Syjon pisze:Ronaldinho by sie przydał.
Niestety niemozliwe
Z młodych gwiazd oczywiście Adu, ale podobno on już jest zaklepany przez Real.
Juz slyszalem ze on jest zaklepany przez conajmnije polowe czolowych klubow Europy :P
Wogole nowy sezon transferowy w wykonaniu Interu będzie miodzio :). Obina, Sobis, Tevez, Riquelme, Evra i paru innych graczy scudetto gwarantowane :)
Pewny jest Obina i chyba Evra... reszta to narazie spekulacje..
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Evra to też raczej spekulacja - na pewno nie pewność.
na 99% Evra i na 80% Maicon ;]
Obrazek
pluto11

Post autor: pluto11 »

Moim zdaniem Evra powinien wybrać Inter a nie Man. Utd. Nasz Inter gra w Lidze Mistrzów i jestemy na drugim miejscu w Serie A. Dobrze by było jak by przyszedł Tevez no po sezonie Maicon i Maxwell bo juz mają podpisane wstepne umowy. Po sezonie najchetniej bym widzial Riquelme za Verona, dobry był by Rosicky ale on przechodzi do At. Madrid. Na obrone mogł by byc Andreade z Depor. ale to narazie spekulacje.
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Evra bardzo by się nam przydał, by to bardzo nas wzmocniło, ale sądzę, że bardziej jest nam potrzebny napastnik. Z tego co wiem to potrzeba nam lewego obrońcy, ale jak narazie Favalli ''daje rade''. A co do napastnika to teraz nie mam pojęcia, bo już naprawde wiele padło nazwisk i jeszcze ciągle dochodzą :|
Slepy

Post autor: Slepy »

No Favalli daje rade, ale On ma prawie 33 lata. Gdzie za rok bedziesz szukal obroncy? Trzeba brac Maxwella, Evre Grosso itp póki nie grają w Realu, ManU czy Milanie :roll:
Citka

Post autor: Citka »

na miejscu Morattiego ja bym skaczyl z kupowaniem argetynczykow, brazylijczykow itd... niech wkoncu zaczna kupowac WŁOCHÓW :!: na lewa strone obrony Grosso...jesli go nie zobacze to Moratti moze szykowac trumne.... :lol: 8) :smile:
Slash

Post autor: Slash »

niestety Evra poszedl do man utd :(

moze michael ballack :P

ja bym widzial Tottiego w Interze na miejsce Verona :P
BlueInferno

Post autor: BlueInferno »

Nasz obecny skład jest całkiem nieżly, ale to jak widać nie przekłada się na wyniki :? Oto piłakrze, którzy powinni zasilić Neroazzurrich:

Patrick Evra - świetny lewy obrońca, zastąpiłby Favalli`ego, który w mojej opinii jest jednym ze słabszych piłkarzy w Interze.

Juan Roman Riquelma - Genialny środkowy pomocnik. Jak wiadomo Veron po sezonie wraca do Argentyny, więc trzeba go będzie zastąpić. Riquelme jest obecnie jednym z lepszych piłkarzy, a na dodatek jest wciąż głodny sukcesów, bo jakiś większych to on nie osiągnął. Jedyny problem jest taki, czy władze Villarreal zgodzą się puścić tego zawodnika i co sam Juan myśli o przejściu do Interu.

Olivier Kapo - Niedawno piłkarz Bianconerich, więc doświadczenie we włoskiej lidze to on ma. Obecnie gra bodajże w Monaco. Jest bardzo utalentowanym pomocnikiem; mógłby zastąpić Figo, gdy ten przejdzie na emeryturę.

Tak więc skład Interu wyglądałby tak: Julio Cesar - Evra, Cordoba, Matrix, Zanetti - Kapo, Riquelme, Pizarro, Stankovic - Adriano, Cruz... prawda, że ładnie brzmi :wink:

Forza Inter :!:
pozdro :P
Maciek (interista)

Post autor: Maciek (interista) »

BlueInferno pisze:Tak więc skład Interu wyglądałby tak: Julio Cesar - Evra, Cordoba, Matrix, Zanetti - Kapo, Riquelme, Pizarro, Stankovic - Adriano, Cruz... prawda, że ładnie brzmi
Niestety nie za bardzo:
1. Evra idzie do MU (i bardzo dobrze)
2. Matrix przy Samuelu jest poprostu cienki
3. Kapo doświadczenie może i ma, ale z umiejętnościami nieco gorzej (nawet na ławie się często nie mieścił)
4. Gra dwoma ofensywnymi pomocnikami w środku jest poprostu nierealna na serie a, tym bardziej, że jest Cambiasso
5. Gdy odejdzie Figo to i chyba Cruza już w Interze nie będzie, a pozatym mimo iż go cenie są lepsi (Martins, Recoba)
Obrazek
jacobsson78

Post autor: jacobsson78 »

A ja bym chętnie w Interze zobaczył doskonałego napastnika jakim jest Luca Toni z Fiorentiny AC
Grzybek

Post autor: Grzybek »

Ja bym widział w składzie Interu Riquelme :smile: Jego zakup jest całkiem mozliwy, wiec moze coś z tego bedzie. Byłby on swietnym zastepcą Verona :twisted: , pzdr, Forza Inter !!
Szuster

Post autor: Szuster »

ja chetnie widziałbym na San Siro Etto, wydaje mi się ze z Adriano tworzyli by niezły duet, powarznym wzmocnieniem byłby też np Ronaldihno ale jakoś mi on kompletnie do Interu nie pasuje. Ale najbardziej cieszyłbym się gdyby w Ekipie Nerrazzurich drał Frank Lampard
INTER
pluto11

Niech wkońcu ściągną jakiegoś napastnika może być Esposito albo Bojinov ale najlepszy byl by Tevez ale marne szanse. Na pomoc niech sprowadzą Ballacka ponoć Morrati chce za wszelką cene go kupic i jest skłonne wyłożyć na niego kupe kasy. Czytalem statnio ze Andres D'Alessandro chce opuscic Wfl Wolsburg i jest wyceniany na 6 mln funtów to nie wiele jak za zawodnika tej klasy a Inter napewno na niego stać no i był by on dobry za Verona.
pluto11

Dobra niech ktos mi w koncu to wytlumaczy na stronie ligawloska.ys.pl pisze ze " Po Maiconie z AS Monaco i Rafaelu Sobisie z Internacionalu Porto Alegre mediolański Inter jest bliski pozyskania kolejnego Brazylijczyka." Z czego co ja wiem to Maicon już od lipca bedzie naszym graczem a kontrakt jest podpisany. O Sobisie troche ucichlo ostatnia ale nie wiem czy go pozyskają czy nie?. No a jak słysze że Inter chce ściągnąć Fabio Aurelio no to się cieszę tylko zeby nie bylo tak jak z Evrą jest juz nasz a tu nagle zonk Man Utd. nam go z przed nosa zgarnęło. A i jeszcze jedno pytanko kilka miesiecy temu a dokładnie to nie wiem kiedy pisali na stronie ze Maxwell i Inter doszli do porozumienia i bedzie nasz juz w lipcu. Bardzo mnie to cieszy i chcial bym aby i Aurelio i Maxwell do nas dołączył bo byśmy mieli silną lewoą strone ale nie wiem czy to prawda czy tylko głupie gadanie. A i czy Obinna jest juz nasz czy jeszcze nie? Dzięki i nara
FORZA INTER
Arkir

Post autor: Arkir »

Odpowiem Ci na częśc pytań. Z tym Maxwellem to nie wiem. Obinha jest nasz, mamy połowe karty z tego co się orientuje. A co do reszty zawodników czas pokaże. A Maicon na 90% nasz jest
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

@ARKIR - właściwie to na 100 % bo nawet prezes Monaco to potwierdził
Obrazek
ODPOWIEDZ