Ricky Alvarez

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
MiRas.
Kontakt:

Odp: Ricky Alvarez

Post autor: MiRas. »

Seba. pisze: Z drugiej jednak strony gra na pozycji, na której nie powinien, więc po części go to usprawiedliwia.
U nas to oprócz Cesara nikt nie gra na pozycji na której powinien :P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Castellazzi
Kontakt:

Post autor: Castellazzi »

MiRas. pisze:
Seba. pisze: Z drugiej jednak strony gra na pozycji, na której nie powinien, więc po części go to usprawiedliwia.
Cesar też jest źle ustawiony :P NA bramce powinien stać Luca :-D
Obrazek
Seba

Post autor: Seba »

MiRas. pisze:
To już wiem dlaczego Chivu ostatnio biegał po całym boisku. Szukał swojej pozycji ;)
Obrazek
piotrek7

Post autor: piotrek7 »

Seba. pisze:
MiRas. pisze:
To już wiem dlaczego Chivu ostatnio biegał po całym boisku. Szukał swojej pozycji ;)
I nikt mu nie podpowiedział, że jego pozycja jest na trybunach?
Serpente

Post autor: Serpente »

Wczoraj nawet przypominał Kakę,ruchami,stylem gry,jeżeli dalej tak będzie grać będzie z niego wiele pociechy ; ))
Obrazek
lucky_alex

Post autor: lucky_alex »

Zadziwiające jest to, iż przez włoskich dziennikarzy jego gra została nisko oceniona. Oto przykłady: http://www.sportevai.it/calcio/serie-a- ... 3-pagelle/, http://www.milanotoday.it/sport/palermo ... -2011.html, http://www.spaziointer.it/2011/09/12/pa ... e-pagelle/, http://www.siciliainformazioni.com/gior ... alermo.htm.
Dziennikarska zmowa? W moim odczuciu Alvarez pozostawił po sobie dobre wrażenie, jednak zaskakuje zgodność makaroniarzy. Może w 71. minucie otrzymałem cios w głowę i ocena boiskowych wydarzeń zaczęła mi sprawiać ogromną trudność? Nie wiem... 8)
"That's not simple that's lucky_alex"
zidek

Post autor: zidek »

Tak bardzo dziwne... Jeżeli w środę pozostaniemy przy 343 to  bez wahania dałbym mu szanse od 1min. Widać że się stara, nie traci głupio piłek i potrafi dać kreatywną piłe do przodu.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Z tego zawodnika będzie sporo pociechy jeśli Gasperini nie będzie go zmuszał do gry ala skrzydłowy
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
sampam

Post autor: sampam »

Jaka zmiana opinii, niedawno Ricky znajdowal sie w ogniu krytyki.
FReeFonix

Post autor: FReeFonix »

W meczu o stawke pokazal, ze cos tam potrafi. Trzeba jednak poczekac z ocenianiem Ricky'ego.
ObrazekObrazek

"Zesraj się, a nie daj się!"
zidek

Post autor: zidek »

Tak  z oceną trzeba poczekać, ale tą dobrą zmianą zasłużył  sobie na szanse od pierwszej min. (widział bym go w miejsce Dejana, strasznie zwalnia naszą gre)
Serpente

sampam pisze: Jaka zmiana opinii, niedawno Ricky znajdowal sie w ogniu krytyki.
To nie znaczy że nie mam go chwalić po świetnym występie ;)
Obrazek
Serpente

Dopiero co go chwaliłem a za wczoraj należą mu się ostre klapsy,zamiast grać to przyszedł sobie na spacer !
Obrazek
pewny

Post autor: pewny »

koledzy czy znacie jakiegos innego piłkarza ktory tak sie porusza po boisku??
on biegac nie umie nikogo nie obrazajac :(
stracił piłke i na kilku metrach nie mógł dogonic goscia co mu piłke zabrał, bo biegł dosłownie w miejscu, on naprawde nie umie biegac a kosztował tyle kasy :(
nie przekreslam go, bo cos tam napewno potrafi, ale jesli chodzi o bieganie, to jak interesuje sie piłka na powaznie przez ponad 15 lat to nie widziałem takiego wolnego gracza, on biegnie jak by ktos mu "nasrał" za przeproszeniem w gacie :(
porazka totalna, on nam sie nie przyda wogole pod wzgledem biegania, bo ktos mu rzuci piłke na skrzydło czy na uwolnienie sam na sam i on nie bedzie w stanie gonic za nia :( nie no nie moge w to uwierzyc, juz teraz wiem czemu interesowaly sie nim inne kluby takie jak Arsenal czy manchester a nie kupili go, mysle ze zapytac Wengera czy Fergusona, dlaczego go nie wzieli to powiedza: ON BIEGAC NIE UMIE :(
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2011, 14:47 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
Obrazek
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

Ricky sprawia wrażenie jakby w laczkach biegał :D jeśli Stanko spowalnia akcje Interu to co on robi ?
;)
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2011, 18:06 przez Klinsi64, łącznie zmieniany 1 raz.
Serpente

Bo w Premier League się tylko BIEGA ! Tak nic nie ma prócz biegania,Serie A to najwolniejsza liga jeśli chodzi tempo ! chodzi o to że wczoraj to on w ogóle się nie starał nawet,po meczu z Palermo prawie uwierzyłem że mamy swojego Kakę ale wczorajszy mecz znowu każe mi tylko mieć nadzieję że tak będzie ! Z Palermo świetnie czuł piłkę,rozgrywał,podawał,potrafił ją przytrzymać rozejrzeć się o podać a wczoraj to straszna kupa !
Obrazek
yoda79

Post autor: yoda79 »

Nie oceniajmy go po kilkunastu minutach. Zagrał katastrofalnie,ale kto z Interu wczoraj grał dobrze?
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
pewny

Post autor: pewny »

zle mnie chyba zrozumieliście, ja daje mu szanse jak najbardziej, tylko nie podoba mi sie osobiscie fakt ze koleś naprawde ma bardzo słabie biegi, a ma dopiero podajże 23 lata... :/
on od poczatku czy tez SUPERPUCHAR, czy w meczu z Palermo i teraz z Turkami nie ma biegów wogole, zauwazcie to jak będziecie ogladac nastepny mecz z jego udziałem...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
Obrazek
Tkrauze

Post autor: Tkrauze »

Nie chce sie Nim onanizować jak niektórzy,ale nie zapeszając może naprawdę będzie z Niego piłkarski potwór.Dziś jakby 3 kroki szybszy,zwrotniejszy.Bardzo dobra zmiana.Powinien zmienić murarza #1 Stankovicia.Deki od kilkunastu spotkań tylko truchta i fauluje.Dziś trzeba było piłke przetrzymać iuspokajać lecz boski Dejan piłke dostał i dawaj " w pierot"

Ricky Ciekawie i nieprzeciętnie drybluje. Chciałbym Go zobaczyć ze Sneijderem. Coż to byłby za ofensywny duet !:) Jeden ściąga uwagę obrońców,przytrzymuje piłke,podaję drugiemu by ten świetnie podał za plecy...niestety a jak jest kążdy widzi.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
BoDzIo

Post autor: BoDzIo »

Zaimponował mi wczoraj i tak jak poprzednik mnie również się wydawało, że w końcu zyskał na prędkości a przede wszstkim na przyspieszeniu. Tak Dalej Ricky a z przyjemnością przyznam się do błędu!
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

jak mało kto w naszej drużynie potrafi utrzymać się przy piłce,myślę że Ranieri stopniowo będzie wprowadzał go do gry,wrzucenie Alvareza od pierwszej minuty już teraz może mu zaszkodzić,być może to jego ślimacze tempo wynikało z jakichś zaległości w przygotowaniu? oby z tego chłopaka rzeczywiście wyrósł kawał piłkarza,bo w tym momencie Inter potrzebuje kogoś takiego...
Kusy

Post autor: Kusy »

Widać że chłopak robi wielkie postępy w swojej grze, co bardzo cieszy. Chciałbym go zobaczyć od pierwszej minuty w spotkaniu z Genoa.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

No i jednak Ricardo zaczyna się powolutku (w jego kontekście to trochę dwuznacznie brzmi :P) rozkręcać. Ale widać poprawę dynamiki, jak na razie w meczu z juventusem dał poprawną zmianę, wczoraj dał dobrą zmianę, bo nie czarujmy się, ale zagrał naprawdę lepiej niż Sneijder. Problemem jego był jednak fakt, że grał bardziej prawej strony, co zmuszało go do przełożenia sobie piłki, ale myślę, że w miarę upływu czasu coś z tym się zrobi. Na pewno zmiany te dają nieco optymizmu i może wchodzić częściej i na dłużej na plac gry.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2011, 12:34 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
VVujek

Post autor: VVujek »

Trzeba mu zaufać i konsekwentnie na niego stawiać dopiero wtedy pokaże na co go stać.
W innym wypadku po prostu go stracimy.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Wydaje mi się, że Ranieri zauważył to co my tutaj i zacznie odważniej na niego stawiać. Bardzo mnie to cieszy. Myślę też, że w spotkaniach ze słabszym rywalem można by próbować jego gry obok Sneijdera.

W ogóle to spodobały mi się wczorajsze zmiany Claudio. Alvarez za Wesa, Pazzo za Zarate. Chodzi mi o to, że nie bronił wyniku od 60 minuty jak to już nie raz było.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Alvarez wczoraj ładne 2 asysty
Obrazek
piotrek7

Post autor: piotrek7 »

Przy bramce na 1-0 Motty piłkę wyraźnie trącił Pazzini, więc asysta zdecydowanie na jego konto :wink:
Serpente

Wczoraj gdyby nie koszulka Interu to pomyślałbym że to Kaka tam biega,bardzo dobrym występ i świetne zachowanie przy bramce,oby tak dalej ;)
Obrazek
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Pojedyncze przebłyski, i tak ma być.
Obrazek
Kusy

Post autor: Kusy »

więcej takich spotkań Ricky! będą z niego ludzie  :-)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
ODPOWIEDZ