Ja najchetniej bym zobaczyl w skladzie Manciniego z Romy, Ballacka, Teveza, albo Torresa ale male prawdopodobienstwo na ich pozyskanie, Bonere, moze byc tez Gonzalez z Palermo, no i Cisse byl by dobry na atak
Ja naj chentniej widział bym Adriano w napadzie z Henrym,a pozatym na budzie Renzinga albo Hildebranda.W pomocy Luisa Garcia,Lincolna,Rosickiego,Aimara,Kake.A na obrone Carlosa albo Kange Akale
shibby25 pisze:Ja naj chentniej widział bym Adriano w napadzie z Henrym,a pozatym na budzie Renzinga albo Hildebranda.W pomocy Luisa Garcia,Lincolna,Rosickiego,Aimara,Kake.A na obrone Carlosa albo Kange Akale
wow :mrgreen:
ale marzenia masz ...
Kaka, Aimar, Rosicky, Lincoln, Luis Garcia (który prawde powiedziawszy jest o klase gorszy od Dekiego :mrgreen: )
No Ballack by sie przydał jak Veron odejdzie...
Ale mysle ze moglibysmy o Riquelme powalczyc choc szanse nie są duże.. chociarz jak Moratti by sie zdenerwowal za wystepy Interu i zamiast wykladac olbrzymie pieniadze wydalby na jednego..
Inter stac na wysokie transfery ale dzialacze sa nieudolni..
Ja bym chiał zobaczyć jakiegoś zdolnego wychowanka Interu. Moim zdaniem tutaj tkwi problem Interu ktoś taki jak Totti w Romie, Di Canio w Lazio, Maldini w Milanie czy Del Piero w Juve. Kogoś kto byłby symbolem tej drużyny gwiazdą która za zadne skarby nie chciała by grac gdzies indziej.
Nawyraźniej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi wyskakując z tym zdaniem. Chodzi mi o wychowanka, włocha który byłby nie lubiany przez kibiców lecz uwielbiany byłby symbolem tej drużyny. Czy J. Zanetti jest symbolem??? Moim zdaniem nie. Jest kapitanem i dlugoletnim piłkarzem Interu zasługującym na szacunek. Ja czekam na piłkarza który byłby od początku i do końca z Interem a takiego zawodnika nie ma w chwili obecnej
To zależy co rozumiesz przez słowo "symbol".
Mysle ze skoro duza ilośc kibiców na przyklad Juventusu czy Milanu, myśli: Inter=Zanetti to mozemy go uznać za symbol
Jeśli Zanetti według Ciebie nie jest symbolem to kto ....Aha i tak na marginesie Del Piero nie jest takim pełnym wychowankiem Juve. To jest coś takiego jak nasz Oba. Alex w młodym wieku trafił do Juve wcześniej grał w Padovie w Serie B 8)
Ja bym chętnie widział u nas Torresa, a także Stevena Gerrarda, choć tranferu obu piłkarzy są niezbyt realne. Moglibyśmy kupić Heitingę oraz Sneijdera.
z REALnych ( ) transferów to Ronaldo (w parze z Adriano mogą stworzyć zabójczy duet) oraz Aguero z Indepediente, poza tym można by kupić jakichś EUROPEJCZYKÓW , np. Kompany z Anderlechtu, Ballack
Jak dla mnie to powinni kupic Teveza jest mlody i dobry a bedzie jeszcze lepszy i zazdroscily by go nam najlepsze kluby, na pomoc Ballack, Riquelme albo Gerrard tylko on malo prawdopodobny, na obrone przychodzi Maxwell i Maicon no i przydal by sie jeszcze Bonera. A jezeli nie Tevez na atak to moze byc Torres, Saviola, Miccolli albo Santa Cruz z Bayernu albo Pizarro tez z Bayernu dosyc mlodzi i dobrzy
Myśle, że z napastników to własnie Tevez (było coś o nim mówione, że Inter jest zainteresowany) hmm... w pomocy to dobrze by było mieć Balacka ewentualnie Van der Vaart a do obrony to np....Rio Ferdinand
Ja bym chciał widzieć jak go nazywali na Copa America 2004 Magicznego Andresa D'Allesandro... Piłkarz kompletny tylko marnował się najpier w Wolfsburgu teraz w Portsmouthie Według mnie by stworzył świetny duet pomocników z Cambiasso. Pozatym jest młody, ma świetny przegląd pola, i nienaganną technike :twisted: W ataku nadal chciałbym Cassano... jak dla mnie fajnie by było w barwach Nerazzurich zobaczyć Ronaldo 8)
Ja bym chciał, żeby ściągnęli Luisao z Benfici. To jest naprawdę zajebisty obrońca - świetnie gra głową, ciężki do przejścia. Dziś on, Moretti i Simao to 75% drużyny. Poza tym jestem pod wrażeniem Huntelaara - strzelić 30 goli w barwach słabego Heerenven i beznadziejnego Ajaxu to jest coś. On może być drugim Nistelrooyem. No i na pewno rozgrywający, bo Veron mnie wkurwia. On może zagrać 1 mecz super, a 5 słabo. Chyba Riquelme byłby najlepszy. Warto przyjrzeć się też graczom z Lyonu, oni pokazali, że są naprawdę dobrzy. Poza 3-4 transferami nie potrzeba nam nikogo więcej. TRZEBA TYLKO UMOTYWOWAĆ piłkarzy, wpoić im, że są najlepsi. Bo pod względem indywidualnych umiejętności są na pewno.
Jak dla mnie na obrone Bonera albo Luisao bo ma przyjsc Maxwell i Maicon, na pomoc Diarra i Malouda no i jeszcze Jouaqin z Betisu bo oni cienko ostatnio stoja, no i na atak najlepiej by bylo Henry ale jak przyjdzie Aguero i Tavano to tez nie bedzie zle moze tez byc Vucinic.
Ja osobiście kupił bym Aguero i to raczej szybko bo niektóre kluby z europy tez go chcą .No i świetnie było by kupić jakiegoś młodego obrońce do środka , tylko takiego który jest już dobrze ograny w lidze i najlepiej w europeiskich pucharach . Hm... Kompany - kogoś takiego nam potrzeba
Juz to kilka razy pisalem i jeszcze raz powtorze.
obrona:Bonera albo Luisao albo Kompany albo van den Borre
pomoc:Malouda, Lucho Gonzales albo Diarra, Jouaqin, Riquelme
atak:pewmie przyjdzie Ronaldo bo ponoc chce odejsc po sezonie bo na Henr i RvN szans raczej nie ma a moze i dobrze bo Ronaldo zaczal ostatnio regularnie strzelac, do tego Tavano albo Vucinic no i moze Aguero
---------- 22:17 ----------
Juz to kilka razy pisalem i jeszcze raz powtorze.
obrona:Bonera albo Luisao albo Kompany albo van den Borre
pomoc:Malouda, Lucho Gonzales albo Diarra, Jouaqin, Riquelme
atak:pewmie przyjdzie Ronaldo bo ponoc chce odejsc po sezonie bo na Henr i RvN szans raczej nie ma a moze i dobrze bo Ronaldo zaczal ostatnio regularnie strzelac, do tego Tavano albo Vucinic no i moze Aguero