Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
Maxk-ce
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Ja chciałbym Davida Ville albo Carlosa Teveza ten drugi szczególnie mi sie podoba bo przypomina grą samego Maradone:)Na obronie widziałbym Gallas'a,Cola. Pomocnik który jest teraz w dobrej formie to szwajcar Barnetta który jest talentem na skale swiatową! :)I to tyle...
>>>:::It's time to stand up and speak up!:::<<<
-
Rejkoba:)
Kuszczaka !!!!!! xD/xP
-
Woo-cash
- Kontakt:
No ale pokazales...Rejkoba:) pisze:Kuszczaka !!!!!! xD/xP
Ta wypowiedzia zablysles jak go..o w polu...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
pluto11
Ja na zastepce Verona najchetniej widzial bym Riberyego kolo jest niesamowity on bedzie gwiazda mistrzostw i nastepca wielkoego Zidana w reprezentacji Francji to co on wczoraj gral przez 15 minut w meczu z Chinami moze nie za bardzo wymagajacy przeciwnik ale dzieki niemu wygrali i cala druzyna zaczela grac lepiej. Koles jest narawde zajebisty.
-
Szycha
TEn Ribery czasem nie grał na prawym skrzydle
Jakby grał u nas tak jak jego rodak Djorkaeff to nie mam nic przeciwko by do nas zawitał...ale z 2 strony po wspomnianym Djorkaeffie żaden Francuz w Interze wielkiego futbolu nie prezentował ...Dalmat próbował, ale tylko czasami 
-
Kowal
Ten ribery to ciekawy gracz.... , ale trzeba poszukać dobrego rozgrywającego np. Aimar(ale on może troche kosztowac) , a pozatym ja bym proponowal ściągnąć Fiore VCF i tak go niechce a niekosztuje zbyt wiele,ostatni sezon w Fiorentinie miał dobry .
Dumny po zwycięstwie Wierny po porażce Pazza Inter Amala
Dumny po zwycięstwie Wierny po porażce Pazza Inter Amala

-
michal_kanzas
no własnie ale Ribery gra chyba bardziej na skrzydle , a Interowi jest potrzebny taki piłkarz który weźmie na swoje barki rozgrywanie akcji . Kiedyś juz napisałem najbardziej by mi odpowiadał Riquelme. Pokazał w meczu z WKS że jakby był w Interze napewno byłby DUŻYM wzmocnieniem[/quote]
-
KadeeK_FcI
Ale nie bedzie!!Kiedyś juz napisałem najbardziej by mi odpowiadał Riquelme. Pokazał w meczu z WKS że jakby był w Interze napewno byłby DUŻYM wzmocnieniem
Transfery typu Riquelme,Carlos,Ronaldo sa niemozliwe przynajmniej na ten sezon! Chociaz co do tego ostatniego bardzo bym chcial.
"Lui diceva che la serie A e nel nostro DNA
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato..."
.....FoRzA InTeR.....
.....FoRzA InTeR.....
-
Lolek
Jakbysmy mieli juz tego Riquelme to nei wiem jaka by musiala byc taktyka. To jest liga wloska a nie hispzanska. Ten zawodnik w ogole nie wraca, a co Cambiasso sam w srodku musialby walczyc o pily? Nie to nie mozliwe, chyba ze Mancini zdecydowalby sie na 4-4-1-1. Riquelme na ofensora i jednym napastnikiem, ale to nie dla nas my tak nie umiemy grac (mecz z Milanem).
-
Excubitor
Teveza i za Verona jakiegoś młodego Argentyńczyka (Ledesma np.),
nie jestem zwolennikiem ciągłego kupowania gwiazd
nie jestem zwolennikiem ciągłego kupowania gwiazd
-
diarfa
witam wszystkich. weim ze ta sprawa byla juz dawno ale czy fakt sprowadzenia do Interu F.Grosso jest autentyczny?? Forza Internaziomale!!!
-
KadeeK_FcI
Oto kawalek newsa o Fabio Grosso, ktorego zapewne nie przeczytales
"Transfer lewego obrońcy Palermo Fabio Grosso do mediolańskiego Interu jest już przesądzony, choć cały czas brakuje jego oficjalnego potwierdzenia ze strony naszego klubu."

"Transfer lewego obrońcy Palermo Fabio Grosso do mediolańskiego Interu jest już przesądzony, choć cały czas brakuje jego oficjalnego potwierdzenia ze strony naszego klubu."
"Lui diceva che la serie A e nel nostro DNA
.....FoRzA InTeR.....
.....FoRzA InTeR.....
-
vdt
ivan gennaro gattuso
believe in oneself

-
Lolek
Dla mnie bardziej dziwna sprawa jest transfer Torresa. Na jednej stronie pisza, ze sam Torres dogadal sie z Manu potwierdajac to w wywiadzie, ktorego zapewne nie bylo w rzeczywistosci bo na innej stronie pisza te same praktycznie slowa tylko, ze zamiast Manu jest Milan. Kogiel-mogiel normalnie 
-
jester
JA z chęcią w Interze widziałbym Teveza, Mascherano, Torresa, Gago, Riquelme, De Rossi (zaszlyszane w komentarzach na Fc Inrter.pl
).Tevez znakomicie by gral z adriano a Torres jako zmiennik dla teveza byłby znakomity, MAscherano walczyłby o miejsze z Pizarro a Gago mógłby się dużo nauczyć obserwując z ławki Cambiasso i byłby alteratywą dla De rossiego, a na obone wiąłby Gamarre.(w końcu by w jednastce sezonu w ameryce południowej)Riquelme mógłby grać jako ofensywny pomocnik zamiast Stankovica, któy porzecież słabo zaprezentował sie podczas undialu.
POZDRO :*
).Tevez znakomicie by gral z adriano a Torres jako zmiennik dla teveza byłby znakomity, MAscherano walczyłby o miejsze z Pizarro a Gago mógłby się dużo nauczyć obserwując z ławki Cambiasso i byłby alteratywą dla De rossiego, a na obone wiąłby Gamarre.(w końcu by w jednastce sezonu w ameryce południowej)Riquelme mógłby grać jako ofensywny pomocnik zamiast Stankovica, któy porzecież słabo zaprezentował sie podczas undialu.POZDRO :*
-
Woo-cash
- Kontakt:
Tak z tego co mi wiadomo to Gamarra juz gral w Interze i nic wielkiego nie pokazal... A po za tym to juz jest starszy pilkarz wiec po co nam :?metzger pisze: na obone wiąłby Gamarre.(w końcu by w jednastce sezonu w ameryce południowej)
No i co ze sie slabo pokazal ? Wazne zeby gral dobrze w klubie...metzger pisze:Riquelme mógłby grać jako ofensywny pomocnik zamiast Stankovica, któy porzecież słabo zaprezentował sie podczas undialu.
POZDRO
P.S.
A co masz do "dzieci neostrady"??
-
onlyts
Ja chętnie zobaczyłbym w składzie Interu na atak Teveza , Saviole albo Luce Toniego do pomocy Riquelme , Joaquin lub Quaresma , Simao ,a do obrony Lahm . napewno niech nie przychodzi ten spasiony grubas Ronaldo , był dobry jakiś czas temu a teraz to mu się biegać nie chce .
-
Wizard
Wczoraj 2 bramki strzelił... 8) Szczerze mowiac to bardzo dobrze wczoraj wyglądał i chyba wzioł się troche za trening. Cos mi sie wydaje, ze u nas by mogl sie odrodzic i grac naprawde dobrze. No, ale nic priorytetem jest Toni bądź Tevez dopiero w ostatecznosci Ronaldo.
-
Francesco88
Najchętniej widział bym squadzie Interu takich piłkarzy jak TONI, DE ROSSI,
-
Wizard
Ja tam De Rossiego bym juz nie chcial... Nienawidze piłkarskiego chamstwa, tak samo jak spryciarzy, ktorzy sie klada nie faulowani itp.
-
Francesco88
Ja najchętniej zobaczył bym na San Siro kogoś takiego jak Riquelme
(świetnie podaje) oraz Toniego (kró strzelców Serie A) i jakiegoś lewego pomocnika może Reyesa z Arsenalu.
(świetnie podaje) oraz Toniego (kró strzelców Serie A) i jakiegoś lewego pomocnika może Reyesa z Arsenalu.
-
EL_CHINO
Materazzi- uciekaj! (Inter- Villarreal)Wizard pisze:Ja tam De Rossiego bym juz nie chcial... Nienawidze piłkarskiego chamstwa
-
Woo-cash
- Kontakt:
heh...dobreEL_CHINO pisze:Materazzi- uciekaj! (Inter- Villarreal)Wizard pisze:Ja tam De Rossiego bym juz nie chcial... Nienawidze piłkarskiego chamstwa
-
Wizard
Materazzi juz jest w Interze wiec go nie wyrzuce:P Wlasciwie jaka jest z nim sytuacja? Zostaje czy odchodzi?
-
Woo-cash
- Kontakt:
zostaje... Nawet na IM.com jest wzmianka ze cieszy sie ze jest pilkarzem Interu wiec chyba zostanie... A nawet jakby mial odejsc do przeciez czolowe kluby serie A sa zamieszane w afere... Wiec napewno zostaje 
-
Szycha
Materazzi to Interista w 100% moim zdaniem. Na każdym kroku to pokazuje swoją postawą i zachowaniem. NIe odszedł rok temu nie odejdzie i teraz 8)
-
Maciek(superofca)
Moim (skromnym) zdaniem Matrix moze zagrac jeszcze 1 sezon, ale to juz max. Za duzo prostych bledow, no i te faule w boxie...
De Rossi cham owszem, ale Camoranesi to tez boiskowy cham, a taki Ibrahimovic to cham i prostak, #### mnie bieze jak na niego patrze.
De Rossi cham owszem, ale Camoranesi to tez boiskowy cham, a taki Ibrahimovic to cham i prostak, #### mnie bieze jak na niego patrze.
-
Orzeu
- Kontakt:
co ty pierdzielisz facet ??!! Za dużo prostych błędów ??!! Matriz jest b. dobrym stabilnym defensorem, który z pewnością u innego trenera grałby po prostu więcej (widać, że Mancio za nim nie przepada) a proste błędy przytafaiają się każdemu - popatrz ile takich błędów przytrafiało się Cordobie, Samuelowi, Zanettiemu (coraz częściej fauluje - zaczyna nienadążać ;/) i jak to porównasz to na pewno Matrix nie będzie sie wielce wyróżniał. do tego facet jest duży i zawsze w sezonie kilka brameczek pyknie, a oprócz tego jest jak to powiedział Michu prawdziwym Interistą co potwierdził m.in. wczoraj w wywiadzie w którym powiedział że jego przyszlosc zalezy od Interu.Maciek(superofca) pisze:Moim (skromnym) zdaniem Matrix moze zagrac jeszcze 1 sezon, ale to juz max. Za duzo prostych bledow, no i te faule w boxie...
a poza tym - możesz mi wymienić te błędy Matrixa ;>??

-
Lolek
I dlatego m.in. nic nie mozemy zdobyca proste błędy przytafaiają się każdemu - popatrz ile takich błędów przytrafiało się Cordobie, Samuelowi, Zanettiemu
-
Orzeu
- Kontakt:
tak kurrrrrwa przegrywamy przez obronę, która w zeszłym sezonie zawaliła prawie każdy mecz, bo mając taki wspaniały atak Jak Adri-Oba zawsze strzelaliśmy wiele goli, no ale ta obrona no nie ....Lolek pisze:I dlatego m.in. nic nie mozemy zdobyca proste błędy przytafaiają się każdemu - popatrz ile takich błędów przytrafiało się Cordobie, Samuelowi, Zanettiemu