Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
interfane

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: interfane »

Ale jest młody więc to transfer na wiele lat no i ma czas żeby się zmienić.
keanu

Post autor: keanu »

Ja najchętniej w barwach Interu oglądałbym Alexa z Fenerbache , Inter nie ma typowego playmakera a on jest świetny i .....................tani.
Stankovic_Maestro

Post autor: Stankovic_Maestro »

Ja chcialbym w przyszlym sezonie ogladac inter w skladzie:
Bramka - Coupet(Soares)
L.Obrona - Grosso
Ś.Obrona - Materazzi
Ś.Obrona - Cordoba(Samuel)
P.Obrona - Maicon(J.Zanetti)
L.Pomoc  - Kerlon Da Sousa(Cambiasso)
Ś.Pomoc - Stankovic
Ś.Pomoc - J.Zanetti(Vieira)
P.Pomoc - Nani(Beckham)
NP - Adriano(Crespo)
NP - Messi(Ibrahimovic)

co sądzicie o takim składzie?
Grzybek

Post autor: Grzybek »

Stankovic_Maestro pisze: P.Pomoc - Nani
Założe się że jak zobaczysz w innym meczu jakiegos innego młodego gracza który troche powywija nogami i bedzie o nim głosno to twój skład jeszce nie raz sie zmieni ..
pablos1

Post autor: pablos1 »

hmmm  mi troche ten Cordoba w ostatnich meczach nie pasuje  popełnia dużo banalnych błędów ja bym zaryzykował w obecnecj chwili na środek obrony:
materazzi-samuel(maxwell)

// Add by Admin: Post nie na temat - następnym razem będzie ostrzeżenie.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 10:43 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
...najpierw slyszysz bas potem widzisz nas...(teriyaki boyz)

LoV3 !nt3R
Bigblue-black

Post autor: Bigblue-black »

Jesli o mnie chodzi to ja widzialbym przede wszystkim rezysera gry.Kogos kto ciagnal by gre Interu do przodu.Zeby Inter tlamsil rywala.Zbyt duzo meczy ostatnio wyglada tak ze Inter sie po strzeleniu bramki broni a rywale atakuja a my drzymy do o statniej minuty o wynik.Moim zdaniem np Pablo Aimar albo Kim Kallstroem to niedoceniani na miare swoich mozliwosci zawodnicy ktorzy na tej pozycji naprawde potrafia grac
Agusia
Kontakt:

Post autor: Agusia »

Ja na San Siro najchętniej widziałabym C. Ronaldo;D, bo dobrze gra i dziwczynom byłoby milej...
Agusia
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

ależ proszę pani piłka nożna to nie sport dla kobiet ;p, dlatego Crisitianowi mówimy stanowcze NIE
Obrazek
Mka

Post autor: Mka »

C.Ronaldo może i jest dobrym piłkarzem,ale nie zna pojęcia gra zespołowa.Jego rajdy najczęściej kończą się stratą piłki,mam wrażenie że woli ją stracić niż podać koledze :/

Tak więc,jak napisał Orzeu C.Ronaldo mówimy nie.
Forza non mollare mai !

Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem
Obrazek
ERNRUD
Kontakt:

Post autor: ERNRUD »

robbie keane
ian harte
radostin kishishev
gilles yapi yapo
lucas martin castroman

Add by admin: Może by się tak jeszcze troche wysilić i coś napisać a nie tylko kilka nazwisk dla nabicia postu? Myślę, że od napisania kilku słów nic Ci się nie stanie, a nasze forum na tym zyska. Tym razem tylko upomnienie, bez ostrzeżenia.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 11:33 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Gvardia la victoria!
Ledra squadra di milano!
Fc Internazionale!
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

ja bym chcial kerlona, aguero, quaresme ljungberga albo henrego;P no i buffona
Obrazek Obrazek Obrazek
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Orzeu pisze: ależ proszę pani piłka nożna to nie sport dla kobiet ;p, dlatego Crisitianowi mówimy stanowcze NIE
Hehe zabawne ;) Sądzę, że nawet taki Cristiano by się przydał, utemperowałoby się go trochę i może byłoby z niego coś więcej niż człowiek-rajd, może by się znalazł ktoś kto szybciej by rozgrywał nasze kontrataki, choć Figo to zawsze u nas robi/ł bo teraz częściej siedzi na ławie...
CrespoInter

Post autor: CrespoInter »

Ja bym sciągął Deco!!!
Bart

Post autor: Bart »

Agusia pisze: Ja na San Siro najchętniej widziałabym C. Ronaldo;D, bo dobrze gra i dziwczynom byłoby milej...
Biorąc pod uwagę takie kategorie, najlepszym kandydatem byłby użytkownik Bart. ;)

Jak już mówiłem, nie widziałbym nikogo. No, ewentualnie Dino Marino mógłby wrócić z wypożyczenia i np. pograć sobie w Coppa Italia, bo obecnie to przy 3 typowo środkowych pomocnikach zawsze w mało ważnych meczach musi grać taki Cambiasso czy Vieira.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

A ja juz widze Messiego z nr.10 na pleckach w barwach Nerrazzuri ;-) od nastepnego sezonu. Ja wam mowie i prorokuje ze ten dzien nastapi,poniewaz wiele na to wskazuje. C.Ronaldo tez niebylby zly,czy ten chlopak ma forme czy gra padake,i tak musi go min.2 pilnowac. Predzej niz portugalczyka widzialbym Rooneya  :yes2: cham,swinia itd. :ave: pasuje idealnie do reszty ekipy  8)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Wydaje mi się że Messi mógłby się okazać drugim Recobą. Też często łapie kontuzje w Barcelonie, choć obym sie mylił jeśli do nas przyjdzie.
Sero

Post autor: Sero »

W tej chwili w zimowym oknie transferowym, zakupiłbym jednego piłkarza. Chodzi oczywiście o środkowego ofensywnego pomocnika Alessandro Rossine. Koleś bardzo dobrze radzi sobie w Torino i myślę, że przydał by się do uzupełnienia składu. Oczywiście nie miałby łatwo z Cuchu, Vieira, Dacourtem czy nawet Stankovicem, ale jeśli grałby tak jak teraz to napewno nie stoi na straconej pozycji tym bardziej, że kontuzje czy kartki które często łapie choćby Vieira nas nie ominą i przydadzą się solidni dublerzy.
jester

Post autor: jester »

ha! łysol byłby znakomity ale coś sądze że ciężko będzie wyrwać go z torino, zaccheroni mimo słabego początku jakoś powoli ustawia ekipe ze stolicy piemontu i nie sądze aby toro łatwo oddalo swych graczy szczególnie z taką przyszłością jak rossina , jak dla mnie to z tamtąd można co najwyżej wyciągnąć fiore ale tego chyba nikt nie chce. ja bym skłaniał się jeśli już do baronio, plotki o nim krążą już od dłuższego czasu, simone spuscił troche z tonu ostanio i możliwe że toro nie stawiało by jakiś wygórowanych żądanń jakaś gotówka + andreoli na wypożyczeniu i byłoby ok :D

pozatm nie chciałbym aby mancini szukał zawodnika ofensywnego a przynajmniej nie w tej chwili , taktyka dwóch defensywnych sprawda się w miare, i nie widze potrzeby jej zmian, a jak co to stanko może porozgrywać w środku ;) ale jak pisałem niechce mi się wierzyć w transfery z tego kierunku.

nie wiem sero czy widziałeś młodzika z parmy dessene, jak dla mnie to znakomicie spisuje się w tym co jak co słabym zespole, ekipa z miasta verdiego nie ma wygórowanych ambicji przeciwnie do torino i spokojnie można by było postarać się o jakiś temat z mlodym włochem. także dobrym kandydatem byłby jimenez z ternany, który co prawda nie jest typowym środkowym pomocnikiem (bardziej skrzydłowym)ale jest baaardzo interesującym kandydatem

ale i tak zapewne jedynym poważym kandydatem jest alimiron :/

p.s przepraszam za off topic :offtopic:
Io_sono_Interista

Post autor: Io_sono_Interista »

sprzedałbym kilku ...

ale nawet Inter ma klasowych piłkarzy ale nie którzy są wypaleni....

przydałby się jakiś młodzik :love:
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Io_sono_Interista pisze: sprzedałbym kilku ...

Po co sprzedawać jak dobrze grają. Popatrz na wyniki Interu w tym sezonie, które napewno nie odzwierciedlają tego że jakiś piłkarz Interu jest wypalony.
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Jarek_FCI pisze:
Io_sono_Interista pisze: sprzedałbym kilku ...

Po co sprzedawać jak dobrze grają. Popatrz na wyniki Interu w tym sezonie, które napewno nie odzwierciedlają tego że jakiś piłkarz Interu jest wypalony.
po co sprzedawać ?? Żeby z naszego klubu nie zrobił się drugi Milan, który też dziadków (dobrych, ale do czasu) zostawiał w klubie i na początku wychodziło to idealnie = zgrany, doświadczony zespół był prawie nie do pokonania, ale z wiekiem kazdy piłkarz traci swoje walory i teraz Milan jak gra każdy wie... Dlatego Inter stopniowo powinien zacząc szukać nowych piłkarzy nan iektóre pozycje (co oczywiscie robi) i stopniowo wymieniać.
Obrazek
tommy

Post autor: tommy »

Najlepiej byłoby kupić Henry-ego, a do bramki boruca :) (ostatnio dobrze broni) A zamiast sprzedawać julio cesara niech sprzedadzą toldo i tak ławe grzeje. A cesar jest młody i dobry.
No imoże być też Messi (chociaż nie lubie barcy) Tylko za dużo by było napastników to musieli by sprzedać może Recobe albo Cruza.
TOMMY
Sero

Post autor: Sero »

Dessena ? faktycznie niezły, ale jeszcze niech się ogrywa w Parmie. Naprawdę w przyszłości to może być czołowa postać kadry Italii i oczywiście można by się o niego postarać. Teraz jednak większych szans na regularną grę w Interze bym nie widział.
Kuźwa jak widzę nazwisko Beckhama na liście życzeń to aż mi się zbiera. Po kij nam pushboy ? nie lepiej rozejrzeć się za młodszym zawodnikiem głodnym wielkiej piłki ?  za rok czy dwa lata znów trzeba będzie szukać a David odejdzie za free (inna sprawa że można na nim zarobić :-D ). Jest naprawde wielu ciekawych prawoskrzydłowych, choćby rodacy Figo - Ronaldo czy Quaresma :]

Dzisiejszy news na fcinter.pl troche pod świetną plotkę dla FMmaniaków :P Messi, Henry, Buffon. W zimie potrzebujemy conajwyżej jednego zawodnika i to niekoniecznie z tej trójki.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2006, 19:33 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.
klusek

Post autor: klusek »

Sero pisze: Zresztą damy z 15 mln i za rok czy dwa lata znów trzeba będzie szukać a David odejdzie za free
Niczego za niego nie musimy dawać. Beckhamowi w czerwcu kończy się kontrakt, więc chłopak jest jak najbardziej do wyjęcia za darmo. No chyba, że przedłuży umowę - wtedy sprawa transferu zamknięta.
Sero pisze: Jest naprawde wielu ciekawych prawoskrzydłowych, choćby rodacy Figo - Ronaldo czy Quaresma :]
Nie jestem do nich za bardzo przekonany. Owszem, zarówno Ronaldo jak i Quaresme można ustawić za napastnikami, ale w pomocy... wolę kogoś, kto potrafi dobrze dośrodkować.
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

właśnie przeczytałem na fcinter.pl że podobno figo ma odejśc i to już w styczniu. to by troche komplikowało sytuacje bo latem widziałbym na jego miejscu Korleona a teraz to nie wiem moze jakiś  młodzik. Aktualnie najchętniejbym widział rosine z torino. Zawodnik na mecze w lidze włoskiej pasuje idealnie. w dodatku młody,zdolny i przedwszystkim włoch.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Kowal

Post autor: Kowal »

Szkoda Luigiego już w sztyczniu,jeśli będzie chciał odejść to jak już latem  ;-) z Rossina dobra sprawa chłopak gra dobrze w Torino i warto by go sprowadzić.Osobiście to już bym oddelegował z Interu Recobę :yes2: co po chwile kontuzja,warto by było na jego miejsce sprowadzić młodego obiecującego włocha na napad
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

A ja jestem ciekaw tylko tego czy do Interu zawita Messi bo cos o nim glosno a i Moratti ma na niego chec. Ale osobiscie jakos nie przepadam za Messim jak przejdzie do Interu to moze bedzie dobrze a jak ten transfer sie nie uda to tez nie bede za nim plakal. Tak jak wiekszosc jestem za tym aby sprowadzic na San Siro jakiegos wlocha. A w odejscie Figo juz w styczniu nie chce mi sie jakos wierzyc. Pewnie kolejna plotka.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Master Snake pisze: . A w odejscie Figo juz w styczniu nie chce mi sie jakos wierzyc. Pewnie kolejna plotka.
właśnie chyba to nie jest polotka. Tak mi sie wydaje bo o tym piszą i mówią już w Przeglądzie Sportowym i Eurosporcie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Interfun 3 pisze:właśnie chyba to nie jest polotka. Tak mi sie wydaje bo o tym piszą i mówią już w Przeglądzie Sportowym i Eurosporcie
No tez czytalem o tym ze ponoc gdzies tam do Arabi Saudyjskiej ma odejsc czy cos. Ale jesli juz tam odejdzie to mozna powiedziec ze za kasa tam pojdzie no i oczywiscie bedzie gral w pierwszym skladzie... No taka pilkarska emerytura ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze Figo odejdzie juz w styczniu. Jakby tak zrobil to mozna powiedziec ze niepotrzebnie oslabi druzyne a takto jakby odszedl latem to wtedy ktos b napewno sie znalazl na jego miejsce. Ale badzmy dobrej mysli i niech to raczej bedzie PLOTKA!
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Kalisz

Post autor: Kalisz »

widać że dla Figo kasa odbija do główki ..Osobiście myślałem że zakończy on swoją piękną karierę w naszym klubie,i będzie mu w jakimś tam stopniu pomagał nieść się ku górze,no ale gdzie lepsze pieniążki tam Luis leci  :/
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
ODPOWIEDZ