dzielik pisze:JA nic nie mówie ale miał być ulubiony ZAWODNIK (jeden) interu. Ale nic No i uważam tak samo jak ktos tam wczesniej - ze nie powinnismy kupowac starych zawodników (takich jak Stankowić) tylko inwestowac w młodzierz. MOratti inwestuje w jeden rok. Kupuje dobrych traci kupe forsy oni koncza kariere albo juz sie nie nadaja to kupie kolejnego "doswiadczonego" No coz...
26 lat to reczywiście stary zawodnik (hahahaha, toś mnie rozśmieszył) :evil:
ej.. ale ja chyba wiem o ktorego zawodnika mu chodzi... ze niby jest stary... ale on chyba niewie ,ze Inter go nie kupil, bo przyszedl za darmo.. ale wybaczmu mu te niewiedze
a ja zrobie laske i sie nie obraze
pipeusz pisze:najlepszy niewatpliwie jest zawodnik z numerem 11 czyli sinisa mihjjlovic
masz az 5 postow , ale zaczynam cie lubic
Add by admin: Jest taka opcja EDIT!!! Nie bede za kazdym razem poprawiał
Oczywiscie najlepszym graczem Interu i moim ulubionym jest Javier Zanetti . Poniewaz przez tyle lat znajduje sie w formie i pomimo zainteresowanie w postaci klubów z czołowki innych lig takich jak Real czy Chelsea cały czas gra u nas.I za to naleza mu sie brawa.
najlepsiejszy piłkarz Interu to oczywiście Recoba
tylko kiedy wreszcie Mancini da mu szanse gry całego meczu...
jeszcze ta kontuzja...wrrrrrr
ale mam nadzieje ze jeszcze w tym sezonie Alvaro pokaze na co go stac
a byscie slyszeli jacy kibice Interu sa chetni zeby Ronaldo wrocil...hahahaha
dajcie spokoj.
Curva Nord spiewajaca glosno i wyraznie :
Non vogliamo Ronaldo
Ronaldo vaffanculo
to chyba swiadczy samo o sobie.
A zreszta.... uciekl z Interu z tego co wiem. Rozmawial o kontrakcie potajemnie rozmawial z Realem.
sinisza pisze:a byscie slyszeli jacy kibice Interu sa chetni zeby Ronaldo wrocil...hahahaha
dajcie spokoj.
Curva Nord spiewajaca glosno i wyraznie :
Non vogliamo Ronaldo
Ronaldo vaffanculo
to chyba swiadczy samo o sobie.
A zreszta.... uciekl z Interu z tego co wiem. Rozmawial o kontrakcie potajemnie rozmawial z Realem.
Moim zdaniem koledzy z Curva Nord ładnie śpiewają był nawet piękny transparent Tym razem wywieszony "apel" mówił: "Ronaldo, nie chcemy cię w Mediolanie, nawet jako turystę".
Wiadomo, że Adriano :twisted: To chyba najlepszy lewonożny piłkarz. Ma świetną tehnikę, posiada doskonałe warunki fizyczne, no i atomowe uderzenie. 8) 8) Jest po prostu The Best no i gra w Internazionale
TYLKO MARTINS!!
bedzie z niego gwiazdor!!
szybki jak piorun, zwinny jak małpiszon i
aa i jeszcze jest młody jak prostytutki z ukrainy hehe ale palnąłem
Ciekawe ile wtedy dostaniemy za niego od Czelsi oczywiście przyłanczam sie do opini że to już teraz nasz najlepszy piłkarz... i jednak jego przykład świadczy, ze nalezy postawić na Dellafiore, Meggioriniego, Marino, Pandeva, Beatiego itd.
Moim nieskromnym zdaniem, najlepszym graczem INTER-u jest Alvaro Recoba... chłopak ma styl, jeszcze o nim usłyszycie... :twisted:
Moze i uslyszymy, ale nie w Interze
Niewiem czemu ale widziałbym go albo w Barcelonie albo w Arsenalu poprostu swoim stylem pasuje mi do tych 2 drużyn u nas niestety "wielcy technicy" nic sobie nie porobią bo serieA to twarda liga
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny