Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
jax

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: jax »

Mi sie podobaja przedstawione juz propozycje: Ronaldinho, Drogba, Lamprad.. 3 geniusze futbolu. Do tego jeszcze z Chelsea moglby przybyc Terry :)
Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Geniusze ? Jedyny z nich którego bym nazwał geniuszem to Ronaldinho, Lampard i Drogba to wielcy piłkarze ale  jak dla mnie geniuszami nie są... Ja bym chciał Globusinha z Żylety Kozłów może grać na każdej pozycji a najlepiej sobie radzi jako "rozlewający" :)
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
wtksoplica

Post autor: wtksoplica »

po co kogokolwiek kupować, skoro grał i tak będzie Stanković...
Dzonyy

Po to żeby obrońcy nie musieli grać w pomocy.
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Ja mam nadzieje że wkońcu przejdzie do nas Miguel Veloso (Sporting Lizbona) może grać zarówno w pomocy jak i w obronie do tego świetnie rozgrywa piłke i jest młodym zawodnikiem a wydaje mi się że nie powinno być problemu z jego pozyskaniem :D
Obrazek
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

moim zdaniem na pozycji rozgrywającego u nas powinien grać Jimenez bo mu to naprawde dobrze wychodzi. ale w pomocy jeszcze by sie ktos przydal. ja najchetniej widzialbym u nas Amantino Mancini'ego bo jest znakomitym zawodnikiem i ma juz spore doswiadczenie w grze we Włoszech. Troche mnie denerwuje u niego to czeste symulowanie. Bez przerwy sie przewraca. Oczywiscie nie dorównuje w tym Cristiano Ronaldo bo jemu nikt nie dorówna ale czasem jest to troche irytujące. Jesli chodzi o obrone to mozna by bylo kupic jakiegos konkurenta dla Maicona. Zanetti przeciez od kilku lat gra na pozycji pomocnika i Mancini musi robic takie roszady ze jak chce zmienic Maicona to musi wstawic na boisko pomocnika a Zanettiego przesunąć do obrony. Zanetti oczywiscie jest fantastycznym obroncą ale jednak bardzo sie przydaje w ofensywie wiec lepiej by bylo jakby mógł grac tam cale mecze. Byly informacje o powaznym zainteresowaniu Konko. Jest to dobry zawodnik i bylby idealnym zmiennikiem Maicona
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Dla Maicona widział bym bardziej Barragana z Deportivo niż Konko ale każdy ma swoje zdanie ;)
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Najchętniej widziałbym w Interze Fabio Quagliarellę, Alessandro Rosinę i Marco Donadela. Trzeba w końcu kilku Włochów kupić.
RADOSLAW771

Post autor: RADOSLAW771 »

Wlasnie teraz posowalo by kupic kilku Wlochow.... wiec Quagliarella przydal by sie.  :szal:
dani7

Post autor: dani7 »

ja chcialbym Farfana z Psv, Hleba, Vdv, Ronaldinho, Eto'o, Giovinco i wielu innych, ale oczywiście nie wszystkich naraz
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 15:27 przez dani7, łącznie zmieniany 1 raz.
Kryszał

Post autor: Kryszał »

Najchętniej w Interze widziałbym Mirko Vucinica z Romy (od kilku dni jestem w niego zapatrzony  :hold:)jest fantastycznym napastnikiem który potrafi przeprowadzić akcje z połowy boiska jak i skutecznie wykańczać akcje kolegów,wymienić go za dowolnego napastnika jakiego mamy w Interze(tylko czy Roma na to pujdzie  :( ) 2. zawodnikiem jest również gracz Romy,Amantino Mancini, gości nie trzeba przedstawiać,dysponuje wyszkoleniem,świetnym podaniem,dryblingiem,strzałem i kondycją,i jest przystosowany do  włoskiej piłki. 3 piłkarz  to Kuba Błaszczykowski,który stylem gry przypomina samego Luisa  Figo,nie jest jeszcze drogi i jest polakiem, dzięki temu Inter zyskał by wielu nowych fanów w Polsce  :inter: :flaga: :inter: . Na środek pomocy wrzuciłbym kogoś z dwójki Hleb, Diego, a na obronę Kompanego z HSV i mamy gotowy skład na sezon 2009/2010.
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
Dzonyy

Vucinic teraz jest nieosiągalny. Ja go już lubiłem za czasów gry w Lecce :P poza tym kolejny napastnik nie jest nam potrzebny. Kuba Błaszczykowski ? Jeszcze do Figo go porównywać :| Jest dobry ale bez przesady.
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

na moje dobrym wzmocnieniem był by zakup Ricardo Quaresmy z FC Porto... ale wątpię żeby ten opuścił Portugalię... przydał by się również jakiś klasowy rozgrywający typu DeAlesandro.... no i napad Ibra Drogba był by zabójczy ;D I.F.C
I.F.C na zawsze!!! :)
pct

Post autor: pct »

sopel19888 pisze: przydał by się również jakiś klasowy rozgrywający typu DeAlesandro....
Zawodnik, ktory nigdy nie wybil sie w Europie i teraz nieczesto lapie sie do skladu Saragossy mialby zbawiac Inter ? Mysle, ze nie tylko mnie sie to nie widzi :)
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

dokładnie PCT... choć co bby nie mówić potencjał ma przeogromny... tylko po co nam kolejny Recoba.
Obrazek
pct

Post autor: pct »

Orzeu pisze: dokładnie PCT... choć co bby nie mówić potencjał ma przeogromny... tylko po co nam kolejny Recoba.
Fakt nieprzecietnym kopaczem jest napewno. Ale on ma juz 27 czy 28 lat skoro do tego czasu nie pokazal pelni swoich mozliwosci to juz tego nie zrobi. Moim zdaniem on zle rozpoczal przygode z Europa. Wybral Wolfsburg mimo propozycji z Ajaxu czy Osasuny, mysle, ze w Holandii, a w Hiszpanii to juz napewno moglby sie lepiej rozwinac. A tak to Wfl potem Portsmouth ... do Hiszpanii trafil za pozno.

Jesli sciagac rozgrywajacego to powtorze to jeszcze raz - Samir Nasri :)
KamilZ

Post autor: KamilZ »

Barzagli, Nasri i Cassano. Nic mi więcej nie potrzeba... ;)
;]
Nen

Post autor: Nen »

Dawno nie było w Interze spektakularnego transferu nie liczac Zlatana z tonacego Juve. Mnie sie marzą dwaj Francuzi Narsi i Benzema ... gdyby przyszli tego lata to by mi chyba ... :-P
God protect me
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Hleb! To bylby najlepszy transfer. Oto pare powodow dla ktorych najchetniej widzialbym go na San SIro.
1. Jest w dobrym wieku dla pilkarza  co oznacza ze wiele moze dac Interowi
2. Dobry technicznie i kreatywny - czyli to material na pilkarza ktorego nam brakuje
3. Jeden z najlepszych pomocnikow Europy.
4. Idealny nastepca Luisa Figo
5. Moze byc nowym liderem drugiej linii
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
BENIOOO

Post autor: BENIOOO »

Zgadzam sie Hleb to najlepszy transfer. pozatym mozna by zakupic Manciniego lub Nasri
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

KamilZ pisze: Barzagli, Nasri i Cassano. Nic mi więcej nie potrzeba... ;)
Cassano w jednej druzynie z Ibra i Adriano??? Niestety, ale z całym szacunkiem dla Roberto Manciniego nasz coach nieporadziłby sobie z tym towarzystwem:)
Inter per sempre. Inter eterno amore.
KamilZ

Hehehe no tak, ale tym trenerem niekoniecznie musi być Mancini ;). Zresztą on sam chyba coś mówił o Cassano. A skoro i tak trzeba jakiegoś Włocha sprowadzić (jakieś tam wymagania) to czemu nie jego? Na pewno w Mediolanie też są piękne kobiety ;). Poza tym nie wiadomo czy Adriano w ogóle wróci i czy Ibrahimovic nie odejdzie. Mam nadzieję, że te jego fatalne występy w tym roku to wina tylko kontuzji...
;]
air87

Post autor: air87 »

KamilZ Jesli za Ibracadabre Real bedzie chcial dac to 50M + Diarre (czyli max 20M + Diarra) To trzeba sie go pozbyc :) Wiem ze duzo daje zespolowi ale jedynym wyjsciem jego zatrzymania jest wyleczenie mu kolana, a z tego co czytam moze byc to nie wykonalne.
Sprawa Wlochow? Rossina i Barzagli. Dodatkowo mozna wciagnac do skladu kolejnego chlopaka z Primavery. Jakby nie bylo mamy jeden z najlepszych zespolow mlodziezowych we wloszech i trzeba to wykorzystac.
KamilZ

No tak, ale wtedy tracimi kolejnego ofensywnego gracza na rzecz defensora, a nie ma gwarancji, że Mancini za te pieniądze nie kupi jeszcze jakichś defensywnych zawodników :P.
;]
IbrahimovicInter

Post autor: IbrahimovicInter »

Ja najchętniej w Interze widziałbym Fernando Torresa i Cesca Fabregasa-są to kreatywni gracze i na pewno przydaliby się w Interze.
Przydałiby się też Ben-Arfa i Benzema-ten duet z Lyonu na pewno by się przydał.
Przemeo

Post autor: Przemeo »

Ja bym tu widział G.Rasiaka... xD
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Przemeo pisze: Ja bym tu widział G.Rasiaka... xD
Prędzej zobaczysz banana, aniżeli Rasiaka.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Chudini

Post autor: Chudini »

Najlepiej jakiegoś Włocha... :-D :ave: :inter:
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Już podobno mamy jednego Włocha Locatelliego ale to zdecydowanie za malo. Jesli chodzi o Wlochow to najlepszy bylby Maresca ale go juz chcielismy latem i mysle ze Inter nie jest juz nim zainteresowany
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Meti

Post autor: Meti »

Uważam, że Hleb mógłby być świetnym transferem. Fajnie wpasowałby się w nasz system gry, będąc w razie potrzeby skrzydłowym, bądź ofensywnym pomocnikiem.

Z takich moich życzeń raczej nie do spełnienia jak na razie to bardzo chciałbym widzieć Essiena jako jednego z trójki defensywnych. Bardzo podoba mi się jego styl gry.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
ODPOWIEDZ