Jak wiadomo z newsów napisanych przez redaktora Czarodzieja, myślę że można już nazywać Malcoma PRAWIE zawodnikiem Interu, tworze ten temat juz teraz, gdyż nie moge się doczekać i nie mogłem wytrzymać dłużej. Malcom witamy na pokładzie mam nadzieje że będziesz rozkurwiał co najmniej jak Douglas Costa w juve albo i lepiej bo masz wiekszy talent niz ten paź z juventusu! kocham Inter, transfery miodzio jak na razie
Odell pisze:Jak wiadomo z newsów napisanych przez redaktora Czarodzieja, myślę że można już nazywać Malcoma PRAWIE zawodnikiem Interu, tworze ten temat juz teraz, gdyż nie moge się doczekać i nie mogłem wytrzymać dłużej. Malcom witamy na pokładzie mam nadzieje że będziesz rozkurwiał co najmniej jak Douglas Costa w juve albo i lepiej bo masz wiekszy talent niz ten paź z juventusu! kocham Inter, transfery miodzio jak na razie
Odell pisze:Jak wiadomo z newsów napisanych przez redaktora Czarodzieja, myślę że można już nazywać Malcoma PRAWIE zawodnikiem Interu, tworze ten temat juz teraz, gdyż nie moge się doczekać i nie mogłem wytrzymać dłużej. Malcom witamy na pokładzie mam nadzieje że będziesz rozkurwiał co najmniej jak Douglas Costa w juve albo i lepiej bo masz wiekszy talent niz ten paź z juventusu! kocham Inter, transfery miodzio jak na razie
Srogi mefedron w Nowym Sączu.
Poniosło chłopaka jak łódkę Starego człowieka w książce "Stary człowiek i morze".