Giuseppe Marotta
-
Re: Giuseppe Marotta
Zgadzam się, Marotta ostatnio zrobił więcej złego niż dobrego, w dodatku gość jest zapatrzony tylko we włoski rynek trenerów, nigdy w trakcie sezonu nie zwolnił żadnego szkoleniowca. Mówiło się że to wybitny dyrektor na ciężkie czasy, no jak widać nie, zawód bardzo duży zawód przez ostatni rok.
-
Doceniam jego prace, wiem że z Suning nie pracuje się najłatwiej na świecie, ale patrząc na obecny Inter, który cierpi na brak charakteru zaczynam się zastanawiać czy nie zbyt pochopnie poddano Perisicia, Sancheza i Vidala. Ci panowie byli szefami na i poza boiskiem.
-
Perisic dostał super ofertę, więc jego bym tu nie wliczał. Dodatkowo podobno kopie się po czole w Anglii.miniu86 pisze: ↑7 kwie 2023, 21:11 Doceniam jego prace, wiem że z Suning nie pracuje się najłatwiej na świecie, ale patrząc na obecny Inter, który cierpi na brak charakteru zaczynam się zastanawiać czy nie zbyt pochopnie poddano Perisicia, Sancheza i Vidala. Ci panowie byli szefami na i poza boiskiem.
-
Giroud właśnie podpisał kontrakt z Milanem na rok z pensja 3,5 mln.
Marotta podobno w przypadku awansu do LM w przyszłym sezonie już kilka tygodni temu oferował Dzeko kontrakcik 4+ 1 mln w dość latwym do spełnienia bonusie.
Biorąc pod uwagę, że Giroud łapie się na dekret to przy tych kwotach byłby +/- połowę tańszy od bośniaka.
Potem płacz, że Inter dalej notuje potężne straty i trzeba sprzedawac. Sprzedawac będzie trzeba dalej przy takim braku poszanowania pieniądza.
Przy problemach Suning byłem absolutnie przekonany, że Marotta będzie tym najmocniejszym ogniwem, które pozwoli nam bez większych problemów utrzymac się w kilku następnych sezonach w TOP4 co pozwoli klubowi utrzymywać się na powierzchni. Okazało się dokładnie odwrotnie.
Marotta podobno w przypadku awansu do LM w przyszłym sezonie już kilka tygodni temu oferował Dzeko kontrakcik 4+ 1 mln w dość latwym do spełnienia bonusie.
Biorąc pod uwagę, że Giroud łapie się na dekret to przy tych kwotach byłby +/- połowę tańszy od bośniaka.
Potem płacz, że Inter dalej notuje potężne straty i trzeba sprzedawac. Sprzedawac będzie trzeba dalej przy takim braku poszanowania pieniądza.
Przy problemach Suning byłem absolutnie przekonany, że Marotta będzie tym najmocniejszym ogniwem, które pozwoli nam bez większych problemów utrzymac się w kilku następnych sezonach w TOP4 co pozwoli klubowi utrzymywać się na powierzchni. Okazało się dokładnie odwrotnie.
-
Spokojnie, póki co nic nie wskazuje, że zagramy w LM.