Alexis Sanchez
-
Alexis Sanchez
Nie ma na co czekać, Alexis nadchodzi więc zakładam temat o zawodniku. Ogólnie w czerwcu sobie myślałem czy nie warto byłoby po tego Alexisa ruszyć, bo to aż dziwne, żeby zawodnik tak wysokiej klasy grał tak słabo w Manchesterze.
Wielkie wyzwanie przed Conte żeby przywrócić tego piłkarza do gry na wysokim poziomie. W Turynie udało mu się odbudować Teveza, w Londynie to samo zrobił z Pedro, zobaczymy jak pójdzie z Alexisem. Sanchez w najlepszym momencie swojej kariery był absolutną gwiazdą europejskich boisk, w pewnym momencie był tuż za Messim i Ronaldo. Nie przypuszczam, że do tego wróci, bo w grudniu kończy już 31 lat, ale niech sztab wydobędzie z niego podkłady energii, niech mu się po prostu chcę grać i wtedy będzie naprawdę dobrze.
W ostatnich miesiącach Alexis wyglądał bardzo źle przede wszystkim fizycznie, przypuszczam, że to będzie nadrzędny cel pierwszych tygodni współpracy aby nad tym popracować i będziemy musieli trochę poczekać na najlepszą wersję zawodnika.
Forma transakcji świetna, pytanie tylko czy to wybór Conte czy jednak nagroda pocieszenia po fiasku z Dzeko, oby to pierwsze.
Niech mu tylko zdrowie dopisuje, bo grać tutaj po prostu powinien - tak czy siak będzie największą gwiazdą zespołu. Zawsze chciałem tego gościa w Interze, szkoda, że dopiero teraz, ale lepiej później niż wcale.
Forza Alexis!
Wielkie wyzwanie przed Conte żeby przywrócić tego piłkarza do gry na wysokim poziomie. W Turynie udało mu się odbudować Teveza, w Londynie to samo zrobił z Pedro, zobaczymy jak pójdzie z Alexisem. Sanchez w najlepszym momencie swojej kariery był absolutną gwiazdą europejskich boisk, w pewnym momencie był tuż za Messim i Ronaldo. Nie przypuszczam, że do tego wróci, bo w grudniu kończy już 31 lat, ale niech sztab wydobędzie z niego podkłady energii, niech mu się po prostu chcę grać i wtedy będzie naprawdę dobrze.
W ostatnich miesiącach Alexis wyglądał bardzo źle przede wszystkim fizycznie, przypuszczam, że to będzie nadrzędny cel pierwszych tygodni współpracy aby nad tym popracować i będziemy musieli trochę poczekać na najlepszą wersję zawodnika.
Forma transakcji świetna, pytanie tylko czy to wybór Conte czy jednak nagroda pocieszenia po fiasku z Dzeko, oby to pierwsze.
Niech mu tylko zdrowie dopisuje, bo grać tutaj po prostu powinien - tak czy siak będzie największą gwiazdą zespołu. Zawsze chciałem tego gościa w Interze, szkoda, że dopiero teraz, ale lepiej później niż wcale.
Forza Alexis!
-
Re: Alexis Sanchez
Wybraniec , wielkie wyzwanie to miałby Conte gdyby dostal teraz do ataku Rasiaka i musiałby go przywrócić 
Sanchez do 1 składu wskoczy w 4 kolejce.
Sanchez do 1 składu wskoczy w 4 kolejce.
-
Pan Sanchez jeszcze musi ustalić z panem Conte ile goli ma strzelić i może podpisywać kontrakt. Witamy
-
Widzieliscie film potwierdzajacy transfer Sancheza w United? Znalazlem przeróbkę:
https://twitter.com/Calcio24_PL/status/ ... 7869162496
https://twitter.com/Calcio24_PL/status/ ... 7869162496
-
Ormai ci siamo: Alexis Sanchez sta per diventare un nuovo giocatore dell’Inter. (Di Marzio)
Mówiłem Domin żebyś nie srał po gaciach. Po prostu wiedziałem.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... efinitivo/
Mówiłem Domin żebyś nie srał po gaciach. Po prostu wiedziałem.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... efinitivo/
-
Hmmm , brak opcji wykupu to kamyczek do ogródka Marotty. Jest to pewnego rodzaju zaskoczenie , gdyz żadne ? źródło nie podawało takiej informacji , raczej chodziło o kwestie ile procent pensji pokryje Inter oraz o właśnie kwotę wykupu . Jak Alexis odpali to cena będzie zaporowa
-
bardzo nie podoba mi się brak możliwości wykupu Sancheza
-
Sanchez to opcja tymczasowa jest to klasowy zawodnik wiec pewnie sie u nas odbuduje ale nie trzeba nikomu przypominac, ze wypozyczylismy mase szrotu i moze ktos ten szrot wykupi po sezonie i bedzie nas stac na kogos bardziej perspektywicznego niz Sanchez.
-
Przecież klauzula wykupu może być zawarta tylko wtedy gdy piłkarz ma porozumienie z klubem co do kontraktu. W zeszłym roku wypożyczaliśmy Keite, Vrsaljko i Politano z prawem wykupu i ustalaliśmy z nimi wysokość pensji (media podawały nawet, że zawodnicy dostawali 5-letnie kontrakty).
Sanchez zarabia ogromne pieniądze, ale był ostatnio bez formy i my nie jesteśmy w stanie określić ile moglibyśmy mu zaproponować, a sam piłkarz na pewno nie zgodziłby się na drastyczną obniżkę zarobków. Niech zagra dobry sezon, strzeli co najmniej 10 bramek, dolozy drugie tyle asyst to będziemy się martwić kwestią zarobków, bo na pewno nie kwotą wykupu - bo to jest pewnie z Woodwardem i agentem dogadane tylko z przyczyn prawnych nie możemy wpisać tego w umowę.
Sanchez zarabia ogromne pieniądze, ale był ostatnio bez formy i my nie jesteśmy w stanie określić ile moglibyśmy mu zaproponować, a sam piłkarz na pewno nie zgodziłby się na drastyczną obniżkę zarobków. Niech zagra dobry sezon, strzeli co najmniej 10 bramek, dolozy drugie tyle asyst to będziemy się martwić kwestią zarobków, bo na pewno nie kwotą wykupu - bo to jest pewnie z Woodwardem i agentem dogadane tylko z przyczyn prawnych nie możemy wpisać tego w umowę.
-
Ja akurat się cieszę brakiem opcji wykupu.
Sanchez jest tylko dla nas opcją tymczasową, taką na rok.
Pozdr.
Sanchez jest tylko dla nas opcją tymczasową, taką na rok.
Pozdr.
-
Witamy. Jestem przekonany, że da nam dużo radości. Świetny deal z naszej strony.
-
- Kontakt:
ALEXIS!!!!!!!!!!!!! MASAKRA JAKAŚ
Witamy
Vilkommen
Welcome
Bonjour
Goeie more
Miremengjes
እንደምን አደርክ
صباح الخير
Sabahınız xeyir
Egun on
সুপ্রভাত
Добрай раніцы
မင်္ဂလာနံနက်ခင်းပါ
Dobro jutro
Добро утро
Maayong buntag
早上好
早上好
Dobro jutro
M'mawa wabwino
God morgen
Bonan matenon
Tere hommikust
Magandang umaga
Hyvää huomenta
Bonjour
Goeie moarn
Bos días
Καλημέρα
დილა მშვიდობისა
સુપ્રભાત
Good morning
Aloha kakahiaka
בוקר טוב
शुभ प्रभात
Buenos días
zoo thaum sawv ntxov
Goedemorgen
Ụtụtụ ọma
Selamat pagi
Maidin mhaith
Góðan daginn
おはようございます
Sugeng enjang
גוט מארגן
E kaaro
ಶುಭೋದಯ
Bon dia
Қайырлы таң
អរុណសួស្តី
Куттуу таң
좋은 아침
Bonghjornu
Bonjou
Beyanî baş
ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ
Gudde Moien
Bonum mane
Labrīt
Добро утро
സുപ്രഭാതം
Selamat Pagi
Salama
Bongu
ata pai
सुप्रभात
Сайн өглөө
शुभ - प्रभात
Guten Morgen
God morgen
Բարի առավոտ
سهار مو پخير
ਸ਼ੁਭ ਸਵੇਰ
صبح بخیر
Bom Dia
Доброе утро
Buna dimineata
oa mai le ataeao
Добро јутро
Mangwanani akanaka
صبح جو سلام
Dobré ráno
Dobro jutro
Subax wanaagsan
Khotsong
Habari za asubuhi
Wilujeng énjing
සුභ උදෑසනක්
Madainn mhath
God morgon
Субҳ ба хайр
สวัสดี
காலை வணக்கம்
శుభోదయం
Günaydın
Доброго ранку
صبح بخیر
Xayrli tong
bore da
Jó reggelt
Chào buổi sáng
Buongiorno
Mholo ngalentsasa
xhosa
Witamy
Vilkommen
Welcome
Bonjour
Goeie more
Miremengjes
እንደምን አደርክ
صباح الخير
Sabahınız xeyir
Egun on
সুপ্রভাত
Добрай раніцы
မင်္ဂလာနံနက်ခင်းပါ
Dobro jutro
Добро утро
Maayong buntag
早上好
早上好
Dobro jutro
M'mawa wabwino
God morgen
Bonan matenon
Tere hommikust
Magandang umaga
Hyvää huomenta
Bonjour
Goeie moarn
Bos días
Καλημέρα
დილა მშვიდობისა
સુપ્રભાત
Good morning
Aloha kakahiaka
בוקר טוב
शुभ प्रभात
Buenos días
zoo thaum sawv ntxov
Goedemorgen
Ụtụtụ ọma
Selamat pagi
Maidin mhaith
Góðan daginn
おはようございます
Sugeng enjang
גוט מארגן
E kaaro
ಶುಭೋದಯ
Bon dia
Қайырлы таң
អរុណសួស្តី
Куттуу таң
좋은 아침
Bonghjornu
Bonjou
Beyanî baş
ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ
Gudde Moien
Bonum mane
Labrīt
Добро утро
സുപ്രഭാതം
Selamat Pagi
Salama
Bongu
ata pai
सुप्रभात
Сайн өглөө
शुभ - प्रभात
Guten Morgen
God morgen
Բարի առավոտ
سهار مو پخير
ਸ਼ੁਭ ਸਵੇਰ
صبح بخیر
Bom Dia
Доброе утро
Buna dimineata
oa mai le ataeao
Добро јутро
Mangwanani akanaka
صبح جو سلام
Dobré ráno
Dobro jutro
Subax wanaagsan
Khotsong
Habari za asubuhi
Wilujeng énjing
සුභ උදෑසනක්
Madainn mhath
God morgon
Субҳ ба хайр
สวัสดี
காலை வணக்கம்
శుభోదయం
Günaydın
Доброго ранку
صبح بخیر
Xayrli tong
bore da
Jó reggelt
Chào buổi sáng
Buongiorno
Mholo ngalentsasa
xhosa
-
Gość ma 31 lat więc po co nam ustalanie kwoty ewentualnego wykupu? Zawodnik z topu, na rok, za 5 baniek to świetna opcja.
-
In prestito secco e senza diritto, visto che Sanchez ha altri due anni di contratto con lo United a cifre mostruose (12 milioni netti a stagione) e per questo l'intesa sullo stipendio - in caso di riscatto - era ancora tutta da definire.
No i jak zwykle mam rację. Nie ma prawa wykupu bo nie bylismy w stanie ustalić kwoty wynagrodzenia po wykupie.
Jestem Punktem Odniesienia.
No i jak zwykle mam rację. Nie ma prawa wykupu bo nie bylismy w stanie ustalić kwoty wynagrodzenia po wykupie.
-
Na pewno miałeś te doniesienia od kolegi, który jest na stażu w MUWybraniec pisze: ↑28 sie 2019, 11:16 In prestito secco e senza diritto, visto che Sanchez ha altri due anni di contratto con lo United a cifre mostruose (12 milioni netti a stagione) e per questo l'intesa sullo stipendio - in caso di riscatto - era ancora tutta da definire.
-
witamy / benvenuto / łilkomen
-
Lukaku - Sanchez. To się musi udać, nikt już tego nie zatrzyma. Maszyna ruszyła.
-
No cóż - na pierwszy rzut oka nie chce mu się grać, jest zmęczony, stary i jest wrakiem.
Ale Conte go odrestauruje. Może to nie będzie Felicita, ale przynajmniej Chicago's Gril Bar.
Ale Conte go odrestauruje. Może to nie będzie Felicita, ale przynajmniej Chicago's Gril Bar.
-
Wybraniec oceń to, jak Maverik wyśledził lot Alexisa na Flightradar, bo mnie to np fascynuje
-
Maverik to dobry chłopak, pojmuje Calcio, tylko niepotrzebne naraża się Timonowi.
-
-
- Kontakt:
Szkoda, że ostatecznie bez opcji wykupu, bo jak da radę, to potem ciężkie negocjacje mogą być. Tak czy siak Alexis na pewno w tym sezonie będzie u nas wartością dodatnią. Czekamy jeszcze na pomocnika.
-
dokładnie, wcześniej coś pisali, że opcja wykupu 15 baniek, teraz jak będzie miał mega sezon, a będzie miał taki na pewno, będą chcieli znacznie więcej.
-
Chyba każdy jest obecnie przekonany, że Sanchez zmieniając deszczową Anglię na słoneczne Włochy odrodzi się pod wodzą Antoniego. Nawet ligowi rywale chąc wbić szpilkę zauważają, że po świetnym sezonie, który niewątpliwie nas czeka Alexis będzie drogi przy ewentualnym transferze definitywnym 

-
no to teraz licze ze zabiora miętusowi nr 7 i oddadza go Alexisowi a Icar dostanie jakis 69 czy cos
-
-
zglosili ale ostateczna lista zgloszenia bedzie chyba po okienku transferowym tylko nie wiem czy wtedy mozna zmieniac numery, tak czy siak chcialbym zeby go zdeptali upokorzyli napluli mu w ryj tak jak on nam naplul ruchajac sie z juve i odmawiajac gry
-
Sanchez wybrał 17. Tak jak w Udine. Wraca do starych nawyków. Chcę być jak dawniej.