Stefano Sensi
-
Re: Stefano Sensi
Pare baniek kontraktu na sezon to free?
-
Jak sie chcesz dopieprzyć o byle gówno to nie ma problemu. Jeśli nie rozumiesz że za free w kontekście kupowania kolejnego pomocnika to wtedy zrozumiesz że za free bo niestety pensje pobiera każdy zawodnik czy sie tobie to lubi czy nie. Oczywiście zostawienie Sensiego to z przymrużeniem oka natomiast chodzi o Scamacce.
Kontuzja
d.
Opuszczone mecze
22/23 Knee-OP 82 dni 12West Ham United
22/23 Uraz łąkotki 17 dni 5West Ham United
22/23 Knee injury 30 dni 5West Ham United
22/23 Unknown Injury 43 dni 1West Ham United
21/22 Unknown Injury 4 dni 2US Sassuolo
20/21 Przemęczenie mięśni 10 dni 3 Genoa CFC
18/19 Knee injury 51 dni 6PEC Zwolle
16/17 Naderwanie włókna mięśniowego przywodzicieli 48 dni 6Sassuolo Primavera
15/16 Uraz mięśnia 14 dni
-
- Kontakt:
to nie są 4 kontuzje, tylko jedna. on po prostu pół roku leczył kolano i stracił przez to pół sezonu. Na chwilę obecną jest zdrowy.
-
-
Ależ jesteś przewrażliwiony. Czasami czytając twoje posty mam wrażenie, że przed monitorem siedzisz w kominiarce.
Nigdzie się nie dopieprzyłem tylko pozbycie się Sensiego daje nam zaoszczędzić pare milionów z jego pensji i nie rozumiem o jakim kontekście kupowania kolejnego pomocnika piszesz? Na ch*j nam 7 pomocnik człowieku?
-
- Kontakt:
nie dajcie się omamić Stefano Sensi w formie to się nie zdarzy już. Teraz widzimy ostatnie sportowe podrygi człowieka, który chce się pokazać żeby zwabić kolejnego chętnego z Serie A. Przejdzie do jakiejs Fiorentiny czy innego Torino, pogra może z miesiąc i znowu się połamie, ale stwierdzi, że woli grać w Fortnite'a i będzie symulował kontuzje. Won z tego klubu.
-
Orzeu jak Ty się wypowiadasz, ile nienawiści w Tobie. Ja jestem pod wrażeniem umiejętności i zaangażowania Sensiego. To jest magik. Niech gra.
-
No mi też się wydaje że @Orzeu ostatnio trochę odlatuje

A jeszcze tak powiem -okej, 7. pomocników. Nie widziałbym nic w tym złego, na tyle meczów ile my musimy zagrać, a przecież to nie jest tak, że on będzie siódmym i jako siódmy w kolejce do grania, to nigdy tak nie jest.
Ale raczej u Inzaghiego nie ma uznania i małe szanse chyba by znalazł.

A jeszcze tak powiem -okej, 7. pomocników. Nie widziałbym nic w tym złego, na tyle meczów ile my musimy zagrać, a przecież to nie jest tak, że on będzie siódmym i jako siódmy w kolejce do grania, to nigdy tak nie jest.
Ale raczej u Inzaghiego nie ma uznania i małe szanse chyba by znalazł.
-
Mamy gdzie grać zeby mieć 7 pomocników, to nie jest problem. Problem jest, że jak Inzaghiemu nie przypasi to znajdzie sobie drugiego Gagsa i będzie go dusił cały czas.Minister pisze: ↑3 sie 2023, 13:37Ależ jesteś przewrażliwiony. Czasami czytając twoje posty mam wrażenie, że przed monitorem siedzisz w kominiarce.
Nigdzie się nie dopieprzyłem tylko pozbycie się Sensiego daje nam zaoszczędzić pare milionów z jego pensji i nie rozumiem o jakim kontekście kupowania kolejnego pomocnika piszesz? Na ch*j nam 7 pomocnik człowieku?
-
A jednak! Wydaje się że stało się
Fajnie by już z Monzą się pokazał i coś strzelił, prezentując formę z pre-campionato.

Fajnie by już z Monzą się pokazał i coś strzelił, prezentując formę z pre-campionato.
-
-
- Kontakt:
nie no we wrześniu jeszcze ładna pogoda to może sobie pograć, ale na jesień to już zimno i lepiej w Fortnite'a zagrać
-
Jak już tylko będzie pewne, że Stefano na pewno zostanie to myślę, że niezłym pomysłem będzie zatypowanie ile minut rozegra w następnym sezonie. 🫣
-
-
Dla mnie w tej sytuacji, to że zostanie to fajna sprawa, bo jakoś jeszcze wierzę w jego kariere, talent ma ogromny, a oddawanie go za grosze już chyba i tak bez sensu.
Może jednak brakować bardziej masywnego grajka w tej formacji...
Może jednak brakować bardziej masywnego grajka w tej formacji...
-
Nie wierze w to , ze Sensiemu się nagle zdrowie poprawiło