Lamine Yamal

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
speaker

Lamine Yamal

Post autor: speaker »

Cóż. Co prawda jeszcze nie udało mu się trafić do Interu, ale bardzo mi się podobało jak Markus Thuram wziął tego młodzika pod swoje skrzydła i otoczył troską po ostatnim meczu (Bardzo fajne i historyczne zdjęcia z tego wyszły i jakiś intrygujący prolog pod przyszłą epicką historię). Nikt z jego kolegów klubowych o tym nie pomyślał, gdzie był np. RL9 , wypoczęty, Pedri!? nie wiem.
Ale do rzeczy, bo chcę trochę opisać o jego sylwetce sportowej. -Zrobiło się o nim ostatnio trochę głośno, trochę tam obstrzeliwuje słupki, poprzeczki czy naszego Wielkiego... Ogromnego! Janka Sommera ...hmm, myślę sobie, że może Adam Małysz mógłby bardziej zaprosić go do jakiejś takiej konkurencji skoki do celu czy coś tam ... . No tak. :) Patrze, że kontrakt tego Szczypiorka, kończy się w czerwcu i czytam, ze jeszcze się zastanawia. Ja bym radził niczego nie podpisywać. -Beppe zadzwoni jak znajdzie chwile czasu i wszystko będzie dobrze.Forza Inter!! Ajj! Co to by był za duet z Pio Esposito w przyszłości, a na razie w Primawerze. dawaj mlody do nas, jeśli chcesz do finału. :szal: (..i absolutnie nie pisz żadnych skarg do UEFA z Pedrim i ...całą tą dumą Katalonii...). Pozdro Młody! ;)
chonciak

Re: Lamine Yamal

Post autor: chonciak »

Przyklej się do rzeczywistości xD Typ nie odejdzie z varcelony, przynajmniej na razie. A kontrakt ma do 2026r...
jaszczomb

Re: Lamine Yamal

Post autor: jaszczomb »

Speaker pisze: 11 maja 2025, 11:20 Cóż. Co prawda jeszcze nie udało mu się trafić do Interu, ale bardzo mi się podobało jak Markus Thuram wziął tego młodzika pod swoje skrzydła i otoczył troską po ostatnim meczu (Bardzo fajne i historyczne zdjęcia z tego wyszły i jakiś intrygujący prolog pod przyszłą epicką historię). Nikt z jego kolegów klubowych o tym nie pomyślał, gdzie był np. RL9 , wypoczęty, Pedri!? nie wiem.
Ale do rzeczy, bo chcę trochę opisać o jego sylwetce sportowej. -Zrobiło się o nim ostatnio trochę głośno, trochę tam obstrzeliwuje słupki, poprzeczki czy naszego Wielkiego... Ogromnego! Janka Sommera ...hmm, myślę sobie, że może Adam Małysz mógłby bardziej zaprosić go do jakiejś takiej konkurencji skoki do celu czy coś tam ... . No tak. :) Patrze, że kontrakt tego Szczypiorka, kończy się w czerwcu i czytam, ze jeszcze się zastanawia. Ja bym radził niczego nie podpisywać. -Beppe zadzwoni jak znajdzie chwile czasu i wszystko będzie dobrze.Forza Inter!! Ajj! Co to by był za duet z Pio Esposito w przyszłości, a na razie w Primawerze. dawaj mlody do nas, jeśli chcesz do finału. :szal: (..i absolutnie nie pisz żadnych skarg do UEFA z Pedrim i ...całą tą dumą Katalonii...). Pozdro Młody! ;)
Niezle dymy mordo.
ODPOWIEDZ