Witam,
pewnie powoli większość z was jest już myślami przy niedzielnym meczu (a może już przy przyszłej sobocie) przygotowania (także te mentalne) pewnie zajmują wam wiele czasu ;d jednak gdybyście znaleźli parę minut i chcielibyście się odstresować prosiłbym o pomoc w wypełnieniu ankiety - normalnie nie zawracałbym wam głowy ale tematyką jest aktywność fizyczna i zdrowie, a to automatycznie skojarzyło mi się z Interem. Wszystkim którzy wesprą studenta niezwykle przyszłościowego kierunku jakim jest socjologia z góry dziękuję.
Dziwna ankieta. Najpierw pyta o papierosy, potem o alkohol, a potem o narkotyki. Co zabawne 13% zaznaczyło, że nie pije, a już narkotyków wyrzeka się 3/4 badanych.
Ludzie! Papierosy i alkohol to też używka typu narkotyk!
Ja piję i tylko dlatego zaznaczyłem, że regularnie biorę narkotyki.
zozol pisze:
Dziwna ankieta. Najpierw pyta o papierosy, potem o alkohol, a potem o narkotyki. Co zabawne 13% zaznaczyło, że nie pije, a już narkotyków wyrzeka się 3/4 badanych.
No i tym samym fałszujesz wyniki. Pytanie jest o papierosy, alkohol i narkotyki a nie całościowo o używki. Więc nie ma to ze sobą związku.
"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Żyję nieco ponad 23 lata i pierwszy raz słyszę, że alkohol to narkotyki oO Tak przynajmniej wnioskuję z powyższego cytatu Wysuwając aż tak dalekie wnioski można powiedzieć, że będąc piłkarzem jesteś równocześnie skoczkiem narciarskim, bo jeden i drugi to sportowiec.
Ankieta poszła.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 10:36 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
zozol pisze:
Hmmm w sumie mój błąd w tym, że nie zdefiniowałem co miało być rozumiane pod pojęciem narkotyk - dla jednego będą to nielegalne stymulujące substancje (o tym właśnie myślałem ), a dla innego narkotykiem będzie wszystko co poprawia samopoczucie i jest nam niezbędne do funkcjonowania (np: kawa). No ale nie ukrywam, że to jedna z pierwszych ankiet jakie robiłem więc może być niedopracowana. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc - nie sądziłem, że aż tyle osób wypełni
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
Dla wszystkich powyższych - tak, dla mnie alkohol i nikotyna to narkotyki, a ten pierwszy to przy okazji dość silnie uzależniający narkotyk.
Rzeczywiście, następnym razem sformułuj pytanie inaczej, acz delikatnie np.: "Czy zażywasz inne substancje odurzające?"
No, to ja idę na drinka
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 16:39 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub