Wygraj MUNDIAL!!!

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
pietro32

Odp: Wygraj MUNDIAL!!!

Post autor: pietro32 »

Karpik pisze: Tylko zawuważcie, że chyba można robić takie jaja jak np. mieć Tshalabalale, po meczu RPA sprzedać go za -1 pkt i kupić Teveza. Za Tshalabalale ok. 7 pktów - 1 + 3 za Teveza = 9
Z tego co ja zrozumiałem, to owszem można już sprzedawać i kupować piłkarzy, ale te zmiany będą uwzględnione dopiero w drugiej kolejce. I tak np. sprzedając w tym momencie Tshabalale i kupując Teveza, otrzymujemy za tego pierwszego 7 pkt. - 1 = 6 pkt., a za Teveza nie otrzymamy punktów, które zdobył w pierwszej kolejce, tylko to, co zdobędzie w 2 meczu, czyli gdy Argentyna zagra z Koreą
Bodzek

Post autor: Bodzek »

W sumie byłoby sensowne to co mówisz, w takim razie nic straconego jeszcze:D
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

Mi się wydaje, że piłkarza można sprzedać/kupić tylko po całej kolejce meczy grupowych. Ja przynajmniej nie próbowałem teraz wymieniać żadnego gracza. Takie wymienianie graczy co mecz według mnie nie ma sensu. Uważam że każdy powinien zgłosić swoją drużynę przed mundialem i do końca rozgrywek wszelkie zmiany powinny być zakazane. Ciągłe zamiany graczy nie mają sensu.

Sprawdziłem regulamin konkursu i z niego wynika że można sobie kupować i sprzedawać zawodników kiedy tylko się chce. :/
Ostatnio zmieniony 13 cze 2010, 20:25 przez Jaszczu91, łącznie zmieniany 1 raz.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
ODPOWIEDZ