KoRn w Polsce 2010

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
dodo_IM

KoRn w Polsce 2010

Post autor: dodo_IM »

Witam, jestem zagorzałym fanem KoRna i jestem niezwykle szczęśliwy, bo zawita do Polski ponownie amerykańska legenda hard rocka. Zamieszczam ten temat na forum bo jestem ciekaw czy są Interiści którzy słuchają tego zespołu i wybrali by się na koncert 27.08.10r. w Katowicach w Spodku. Fajnie byłoby się wybrać Interowską ekipą na koncert. Wiem że jest wiele użytkowników którzy słuchają takiego gatunku muzyki.

Tutaj szczegóły: http://kornzone.pl/index.php?option=com ... &Itemid=50

Spodziewam się, że o sukces aby zebrać ludzi będzie ciężko ale spróbować zawsze można :D  :ave:
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
pietrasowy

Odp: KoRn w Polsce 2010

Post autor: pietrasowy »

ooo, świetna wiadomość. jeśli będę miał hajs to jadę, również uwielbiam KoRn :]
Czarson

Post autor: Czarson »

Ja tez niezmiernie się ciesze , KoЯn jest moim ulubionym zespołem. Szkoda ze bez Heada i Silvera ten skład był nie do przebicia .
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Ja,choc moze niektorzy nie spodziewaliby sie tego po mojej osobie,bardzo lubie brzmienie Korn, jednak nie jestem ich najwierniejszym fanem  :-) Swietna kapela, wprowadza nowa jakosc do muzyki,niezaleznie od tego, jak dlugo juz funkcjonuje. :)
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Globus

Post autor: Globus »

Moja przygoda z ciężkim brzmieniem zaczęła się od KoRna :P ale niestety... to już nie ten sam zespół co kiedyś :/
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

minely juz lata swietlne od czasu gdy sluchalem KoRna,ale wyjazd na koncert...hym..pomyslimy,pomyslimy ;)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
MaT-Ti

Post autor: MaT-Ti »

Również uwielbiam KoRn, ale nie wytrzymałbym klimatu tego koncertu ostatnio. Chodzi mi o ludzi jakos ostatnio Metalowcy mi podpadają :P
Na dobre i na złe INTER zawsze!
Korrey

Post autor: Korrey »

Ja tym razem odpadam,widziałem Korna ze 5 może 6 razy,dalej dają spoko koncerty ale to juz nie to co 10 lat temu,choć rok temu na Sonisphere w Nijmegen całkiem dobrze zagrali
Charism

Post autor: Charism »

Ten koncert to jest tragedia. :P Korn jest główną gwiazdą (ktora coraz bardziej odchodzi w niepamięć..) a suportować go będą takie tuzy progresywnego metalu jak:
Opeth
Pain Of Salvation
Katatonia
czy polskie:
Riverside
Votum.

Nie wróżę Kornowi na ich występie więcej niż 1/3 sali, reszta osob po prostu wyjdzie po koncercie Opetha. ;)
M.
Korrey

OPETH juz pre razy grał przed kornem i zawsze słabo wypadł
Charism

Bo fani Korna to nie jest publika dla Opetha ;) A Opeth wielkim zespolem jest i basta.
M.
Korrey

Ja tam wole OTEP niż OPETH,
Charism

No wiesz... kwestia gustu, sam też wielkim fanem Opetha nie jestem, ale przyznać im trzeba, że obiektywnie grają muzykę na wysokim poziomie. :) I tak samo jest z każdym z pozostałych zespołów. Riverside - jeden z najlepszych polskich zespołów, Votum - ubiegłoroczny debiutant, ale bardzo solidny, Pain Of Salvation - miejscami uchodzi już za żywą legendę, a Katatonia nigdy nie miała żadnego potknięcia, co kolejna płyta to lepsza. Korn odstaje od reszty i to odstaje pod każdym względem. ;) Poprzedni Metal Hammer festiwal, na którym gwiazdą był Korn, a 'supportem' Opeth, byl jednak trochę lepiej zbilansowany(Hunter, Lacuna Coil czy Delight. Było różnorodnie i na mniej wiecej tym samym, niezbyt wysokim, poziomie).
M.
ODPOWIEDZ