zaręczyny w Gdańsku

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
interbig

zaręczyny w Gdańsku

Post autor: interbig »

Witam, ja z takim nietypowym tematem: planuję na początku sierpnia (a więc temat pilny) zaręczyny. Wiem że musi to być Gdańsk, bo moja dziewczyna kocha to miasto. Sęk w tym, że ja sam w Gdańsku byłem gdzieś w okolicach podstawówki i niewiele pamiętam. B. proszę ludzi z Trójmiasta o radę: jakie jest dobre miejsce w Gdańsku, żeby się oświadczyć? Odrzućmy of course takie oczywistości, jak plaża;)
Obrazek
Globus

Odp: zaręczyny w Gdańsku

Post autor: Globus »

W forumowym podsumowaniu masz u mnie głosy w wielu kategoriach :)

Wydarzenie roku na forum, Post, który zostanie zapamiętany,  Najlepszy temat, Jajcarz, Zonk roku (to już po oświadczynach)

Ludzie... jeżeli to nie żart to era internetu mnie zaczyna przerażać. Moja propozycja jest taka kolego, że jeżeli nie znasz dobrze Gdańska to może napisz jej smsa? :)
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
interbig

której części mojego (krótkiego i po polsku) postu nie zrozumiałeś kolego? Patrząc na Twój staż na forum i ilość postów to walisz komentarze na lewo i prawo... i ciekawe ile z nich przemyślałeś?
I tak ja na przykład, gdy mi skład kanapki nie odpowiada to nie jem, gdy mi program w TV nie pasuje to przełączam, a gdy post na forum jest wg mnie bez sensu / nie znam się / nie mam zdania to się nie udzielam. I Ciebie też proszę, róba tak samo :hold: . Peace!

dookreślę, gdyby ktoś jeszcze nie skumał: kupiłem pierścionek, mam już hotel, jedziemy w sierpniu, tylko potrzebne mi jakieś fajne "tło" pod to.
Obrazek
Bart

Post autor: Bart »

Park Oliwski, zdecydowanie :)
FcDavids

Post autor: FcDavids »

Stare Miasto, Park Oliwski, Restauracja w Zieleniaku ( mieści się na 15 czy 16 piętrze i jest tam fajny widok ), ponoć można wchodzić na wierzę w katedrze na starym mieście- tam też musi być fajny widok i klimat.
Ale ja bym polecał Park Oliwski- oczywiście w czasie ładnej pogody :)
interbig

no i widzisz Globus, można! Dzięki chłopaki:)  :hold: :brawo: :hold: zaraz sobie obczaje:)
Obrazek
rumcyk

Post autor: rumcyk »

a ja kolego życze powodzenia!:)
Kto ma cierpliwość, będzie miał, co zechce:)

Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
Kusy

Post autor: Kusy »

ja również życzę powodzenia, aby wszystko się udało  :-)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Globus

interbig pisze: której części mojego (krótkiego i po polsku) postu nie zrozumiałeś kolego?
Całość szefie zrozumiałem :)
interbig pisze: Patrząc na Twój staż na forum i ilość postów to walisz komentarze na lewo i prawo... i ciekawe ile z nich przemyślałeś?
Więcej na pewno niż Ty ten.
interbig pisze: I tak ja na przykład, gdy mi skład kanapki nie odpowiada to nie jem, gdy mi program w TV nie pasuje to przełączam, a gdy post na forum jest wg mnie bez sensu / nie znam się / nie mam zdania to się nie udzielam. I Ciebie też proszę, róba tak samo :hold: . Peace!
Jeżeli marny ze mnie romantyk to na pewno nie szukam pocieszenia na ogólnodostępnym forum :D
interbig pisze: dookreślę, gdyby ktoś jeszcze nie skumał: kupiłem pierścionek, mam już hotel, jedziemy w sierpniu, tylko potrzebne mi jakieś fajne "tło" pod to.
Super... pochwal się jeszcze ile razy się całowałeś :)

PS. Szczerze kolego nic do Ciebie nie mam ale żałosne są takie pytania... Ja swojej przyszłej żonie wolałbym się oświadczyć we własnym pokoju po szczerej rozmowie :) Ale "jedni zbierają znaczki inni chodzą do kina" Powodzenia życzę szczerze!

Obrazek
Kusy

Globus powinieneś się ugryźć w język i nic nie pisać.
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Globus

kusy1986 pisze: Globus powinieneś się ugryźć w język i nic nie pisać.
A czemu to tak?

Obrazek
krystianeczek

Post autor: krystianeczek »

moim zdaniem chłopak robi fajnie, romantycznie, a w pokoju to takie zwykłe, fajny pomysł i popieram takie coś
Raffal

Post autor: Raffal »

zawsze uważałem że internet to nie miejsce na zwierzenia , rady miłosne itd ale ten post to poprostu zapytanie o ciekawe miejsca :)
Powodzenia tylko bądz pewny żeby sie zgodziła :P
interbig

Raffal pisze: ten post to poprostu zapytanie o ciekawe miejsca :)
brawo:) taki był faktycznie zamysł:) Raffal, ja też nie mam ciągot ekshibicjonistycznych, a temat postu miał przyciągnąć uwagę:) i się udało :D
Globus pisze: Powodzenia życzę szczerze!
dzięki i wszystkim pozostałym również:)
Obrazek
Globus

krystianeczek pisze: moim zdaniem chłopak robi fajnie, romantycznie, a w pokoju to takie zwykłe, fajny pomysł i popieram takie coś
Nie liczy się gdzie się oświadczasz :)

http://www.youtube.com/watch?v=FQrvVPpuPl8

Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Globus pisze: Ja swojej przyszłej żonie wolałbym się oświadczyć we własnym pokoju po szczerej rozmowie :)
wiele osob sie w ten sposob "kleka", tylko ze sie do tego nie przyznaje (najczesciej w lozku)
Globus pisze: Moja propozycja jest taka kolego, że jeżeli nie znasz dobrze Gdańska to może napisz jej smsa? :)
hehe dobre, list bylby bardziej oficjalny ;p
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
GULI

Post autor: GULI »

Globus pisze:
krystianeczek pisze: moim zdaniem chłopak robi fajnie, romantycznie, a w pokoju to takie zwykłe, fajny pomysł i popieram takie coś
Nie liczy się gdzie się oświadczasz :)
nie zgodze sie...zareczyny powinny byc niezwykłe przede wszystkim z zaskoczenia...a juz napewno nie tak w pokoju czy co gorsza o zgrozo w jakiejs restauracji przy kolacji bo to takie wydymane juz, przeżute i oklepane...Kobiety lubia jak facet jest romantyczny a według mnie to co napisałem powyzej napewno takie nie jest.Troche kreatywności panowie  8) 

Ps tak na marginesie ja sie oswiadczyłem niecały miesiac temu... :-D
Obrazek
rumcyk

a gdzie sie oświadczałeś?

Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
interbig

Rumcyk, moja będzie u Was w sklepie jutro... tak na wszelki wypadek: nie chlapnij nic ma byc 100% zaskoczenie :))
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Ja również życzę powodzenia :)
God protect me
rumcyk

wolne mam wiec nawet nie bede mial takiej możliwości:)

Chrisu

Post autor: Chrisu »

interbig pisze: Witam, ja z takim nietypowym tematem: planuję na początku sierpnia (a więc temat pilny) zaręczyny. Wiem że musi to być Gdańsk, bo moja dziewczyna kocha to miasto. Sęk w tym, że ja sam w Gdańsku byłem gdzieś w okolicach podstawówki i niewiele pamiętam. B. proszę ludzi z Trójmiasta o radę: jakie jest dobre miejsce w Gdańsku, żeby się oświadczyć? Odrzućmy of course takie oczywistości, jak plaża;)
Chłopie nie oświadczaj się po co Ci to:) Oświadzczysz się i bedzie męczenie o ślub zaraz:)
Kusy

Chrisu, a może on chce ślub  :P
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
interbig

Chrisu pisze:
interbig pisze: Witam, ja z takim nietypowym tematem: planuję na początku sierpnia (a więc temat pilny) zaręczyny. Wiem że musi to być Gdańsk, bo moja dziewczyna kocha to miasto. Sęk w tym, że ja sam w Gdańsku byłem gdzieś w okolicach podstawówki i niewiele pamiętam. B. proszę ludzi z Trójmiasta o radę: jakie jest dobre miejsce w Gdańsku, żeby się oświadczyć? Odrzućmy of course takie oczywistości, jak plaża;)
Chłopie nie oświadczaj się po co Ci to:) Oświadzczysz się i bedzie męczenie o ślub zaraz:)
Chrisu, tak jest naturalna kolej rzeczy... przywykłem już do tej myśli ;) Swoją drogą wzruszyłeś mnie swoją bezinteresowną troską :D
Obrazek
Chrisu

Post autor: Chrisu »

Po prostu znam wiele przypadków, że po ślubie nie jest tak fajnie jak wcześniej.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

GULI pisze: Ps tak na marginesie ja sie oswiadczyłem niecały miesiac temu... :-D
:shocked: Jaja sobie robisz :shocked: To już na następny zlot nie przyjedziesz,bo Ci narzeczona zabroni :wink: A tak na poważnie życzę Wam obu powodzenia :)
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Szycha

Post autor: Szycha »

Mora pisze:
GULI pisze: Ps tak na marginesie ja sie oswiadczyłem niecały miesiac temu... :-D
:shocked: Jaja sobie robisz :shocked: To już na następny zlot nie przyjedziesz,bo Ci narzeczona zabroni :wink: A tak na poważnie życzę Wam obu powodzenia :)
Gratulacje Guli  :brawo:
ODPOWIEDZ