Pomysły na urodzinowe zadania

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
FcDavids

Pomysły na urodzinowe zadania

Post autor: FcDavids »

Potrzebuję inwencji twórczej, szalonych lub chorych pomysłów udzielających się tutaj Interistów :)
Już piszę o co dokładnie chodzi :
Za parę dni dwóch moich kumpli wyprawia swoje 24 urodziny i z tej okazji wynajmują jeden z klubów żeby zrobić imprezę.
Z innymi kumplami stwierdziliśmy żeby impreza była troszkę urozmaicona lub jak to mówi Barney Stinson " Legendarna " to pomęczymy solenizantów jakimiś alkoholowymi zadaniami lub takimi, które dla przegranego będą się kończyły jakąś dawką alkoholu. Od razu zaznaczam- pomysł striptizerki też się przewija ;)
W sumie do tej pory z takich ciekawszych rzeczy, które wpadły nam do głowy to jest znany już piwnypong oraz wykonanie jakiegoś zadania w stroju
Borata- tu myśleliśmy o tym żeby przeszli się w tym stroju na górną część klubu, w której będzie otwarta impreza druga dyskoteka i tam zbierali nr. od dziewczyn lub coś w tym stylu; oczywiście ten, którego urok okaże się mniejszy i zdobędzie mniej numerów będzie musiał pić.
Ze względu na zajęcia, które pożerają czas nasza inwencja twórcza jest mocno zachwiana więc proszę Was o pomoc bo wiem, że znajduje się tutaj kilku alkoholików, weteranów imprezowych czy świrniętych kolesi ;P
Może Wy macie swoje imprezowe gry lub wpadniecie na jakiś pomysł czym możemy pomęczyć tych nieszczęśników- w grę wchodzą pojedyncze konkurencje jak i te, w których będą musieli ze sobą rywalizować :)
Na pewno najciekawsze propozycje zostaną wykorzystane przez nas na tej imprezie i być może wszelkie wymienione pomysły będą używane przez forumowiczów na innych imprezach, domówkach czy wieczorach kawalerskich  :pijaki:
Liczę na inwencję twórczą i czekam na pomysły  :D
Dodam jeszcze, że jeden z nich jest zajęty więc musieliśmy odrzucać pomysły, które nie spodobałyby się jego dziewczynie  :P
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 02:23 przez FcDavids, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Odp: Pomysły na urodzinowe zadania

Post autor: Globus »

FcDavids pisze:
proszę Was o pomoc bo wiem, że znajduje się tutaj kilku alkoholików, weteranów imprezowych czy świrniętych kolesi ;P
Tylko dwóch- Bodzio i Darek :lol:

Proponuję dmuchanie gumowej zebry aż do finiszu :)
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Balon

Post autor: Balon »

Zróbcie im tor przeszkód. Przy czym po kazdej pokonanej piją (albo tez przed biegiem).
Z doświadczenia wiem, ze na finisz dobiega sie na czworaka, będąc na mocnej fali... :D
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!

Tu sei tutta la mi vita...
Hanys

Post autor: Hanys »

albo to co sie biegnie najpierw do jakiegoś kija 10 razy trzeba go obiec trzymając ręke na jego końcu i dobiec spowrotem do mety to np przed muszą wypić kielicha :D
Minister

Post autor: Minister »

Pomysł Globusa dobry ale bardziej bym go sprecyzował do zwykłych balonów gdyż "zebry" przenoszą różne choroby i lepiej ich nie dotykać :P

Inną bardziej chamską zabawą może być konkurs,na najgłupszy tekst podrywu np."cześć mała,jestem pod wrażeniem!!Jak na taką świnię,to mało się pocisz"(co nieco podrzucę jak będzie trzeba :) )z tymże takie teksty lepiej do odpowiednich wybranek,żeby nie było :)

Kolejna zabawa może ucieszyć Mirka i Darka,gdyż będzie dotyczyć płci MĘSKIEJ :) skoro jeden jest "naznaczony",więc kobieta się nie obrazi na podrywanie innych mężczyzn lekkich obyczajów :) Tłumaczyć nie muszę (głupie i ohydne ale sam chciałeś :P ) U nas takich odchyłów na imprezach nie brakuję więc nie powinno być problemu..

Równie dobrze możecie ustalić między sobą po jednym słowie,którego każdy z uczestników nie może wypowiedzieć.Za każdy głupi błąd kieliszek,oczywiście z własnej kieszeni..z każdym kolejnym jest coraz mniej śmieszniej ale jednak..

Pytania-odpowiadasz nie pijesz,analogicznie nie odpowiadasz pijesz :) Z umiarem,nie za dużo i odpowiednio mądre..

Rywalizacja w klubie karaoke-wiadome cele,zadania i kary!

Jutro jeszcze coś bardziej konstruktywnego postaram się wymyślić,bo dzisiaj już godzina nie pozwala na inteligentne wojaże po umyśle ;)
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 17:35 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
RoB

Post autor: RoB »

Lepiej strptizerki zamówcie a nie jakieś zabawy będziecie robić  :P
kachol

Post autor: kachol »

Minister już podrzucił świetne pomysły. Możecie karty wykorzystać w ramach losowania, lub grania kto ile pije kolejek (nie pamiętam dokładnie zasad, ale na pewno nie pełna talia, bo picie kolejek po 10 kieliszków nie wieńczy zbyt długiej imprezy;) )

Z doświadczenia wiem, że najlepsze pomysły to te, który rodzą się spontanicznie i to Ci mogę doradzić. Nie planować za wiele, bo imprezy, szczególnie te "legendarne" nie mają żadnego planu, pomysłu, one po prostu się dzieją. Miłej zabawy...
ODPOWIEDZ