Wrestling
-
Kubusa10
Wrestling
Wiem że może bardzo wielu się tu NARAŻĘ ponieważ dużo osób uważa wrestling za głupi i udawany sport.Chcę jednak założyć ten wątek aby porozmawiać z innymi Interistami którzy lubią tego typu rozrywkę
-
Tupac_FCI
Odp: Wrestling
Kiedyś to były czasy wrestlingu, Kevin Nash, Goldberg, Terry Funk i inni... Miło wspominam te czasy jak za gówniarza zbieraliśmy się u ziomka i o 23 oglądaliśmy na TCM zawody. Pozdro! 
"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."

-
dani7
Trzeba być głupi żeby uważać, iż wrestling jest udawany. Chyba każdy powinien wiedzieć, że jest reżyserowany i to creative team decyduje ile kto ma czasu na antenie, jak zakończy się walka, czy ktoś interweniuje. Ja osobiście na bieżąco śledzę WWE bo po prostu lubię i jakoś mnie to wciągnęło. Raw, Smackdown, Superstars i gale PPV oglądam dzień po wyemitowaniu na youtube, a PPV na DailyMotion. Ulubieni wrestlerzy to: Ezekiel Jackson, Miz, Evan Bourne i Sheamus. Co do Miza to tydzień temu zainkasował walizkę na Raw i zdobył pas, pokonując Ortona, z czego akuratnie się cieszę 
Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 20:53 przez dani7, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dominik
Ale trafiłeś
Ja właśnie oglądam Survivor Series. Gala nawet dobra. Dużo lepsza niż Bragging Rights 
FORZA INTER!!!
-
Kilbil
A słyszeliście o tym, że w tym tygodniu na Raw ma zadebiutować "kuzyn" Joha Ceny, Juan Cena ? 
-
Kubusa10
Tak tylko wiesz że to ma być sam Jaśek,no to sobie od niego odpoczęliśmy :lol2:
A tak od początku to moi ulubieni wrestlerzy to Cm Punk,Dolph Ziggler no i Bryan lubie też Cene spoko nawet Orton
A wiecie że już dziś King of the Ring to kogo obstawiacie ja oczywiście Alberta w sumie to jego gimmick najlepiej pasuje właśnie do zwycięstwa w King of the Ring
A tak od początku to moi ulubieni wrestlerzy to Cm Punk,Dolph Ziggler no i Bryan lubie też Cene spoko nawet Orton
A wiecie że już dziś King of the Ring to kogo obstawiacie ja oczywiście Alberta w sumie to jego gimmick najlepiej pasuje właśnie do zwycięstwa w King of the Ring
-
Lukasz41
Więc jeśli ktoś pisał przed chwilą ze to jest reżyserowane to po co się podniecać że ktoś wygrał jak i tak przed walką wiadomo kto zdobędzie pas czy kasę. Dla mnie wrestling to głupota.
-
Kilbil
Lukasz41 nie znasz się, bardzo często są niespodziewani zwycięzcy więc proszę Cię nie udzielaj się.
-
Bodzek
To jest reżyserowany czy nie? Bo jeśli piszesz, że są niespodziewani zwycięzcy to przeczy temu. Chyba,że po prostu reżyserzy zaskakują;p;p Wtedy serio nie ma co się jarać zwycięzcami. Ale sam wrestling to czasem fajnie pooglądać.Kilbil pisze: Lukasz41 nie znasz się, bardzo często są niespodziewani zwycięzcy więc proszę Cię nie udzielaj się.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Kilbil
Owszem, jest reżyserowany. Jak w jednym wywiadzie powiedział wrestler Kofi Kingston: zwycięzca jest znany przed rozpoczęciem pojedynku, ale dajemy z siebie wszystko by uczynić widowisko jak najbardziej atrakcyjnym.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 00:01 przez Kilbil, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chrisu
Chyba to czytałeś w jakimś Super Expressie ziom albo innym syfie, a co miał mówić, że wszystko jest reżyserka? zastanów się chłopcze, jakby coś takiego powiedział publicznie to te widowisko by straciło widzów, a on sam został by zwolniony zapewne, a co za tym idzie olbrzymie pieniądze jakie tam siedzą zostały by stracone przez taką informacje. Czysty marketing.
-
Kilbil
Większość ludzi wie o tym przecież. Sory ale teraz nie znajdę tej rozmowy.
-
Chrisu
Wie o tym bo to widać gołym okiem, a oni Ci co tam występują nie powiedzą, że to jest reżyserka itp
Poczytaj co wypisujesz tutaj raz, że reżyserka, raz, że nie. Zdecyduj się.
Poczytaj co wypisujesz tutaj raz, że reżyserka, raz, że nie. Zdecyduj się.
-
dani7
Heh no to wiemy już, kto został królem ringu 2010. Na wczorajszym Raw w finale Sheamus pokonał Johna Morrisona. Był to pewnie rewanż za jego porażkę na Survivor Series. A Jasiu atakował po kolei gości z Nexusa
Doszło też do pojedynku o pas WWE, gdzie zmierzyli się Miz i Jerry "The King" Lawler. Zwyciężył tak jak się spodziewano ten pierwszy. Ogólnie jak na Raw to może być, tylko walki dość krótkie.
-
Jaszczu91
Każdy wie że te ,,pojedynki" są ustawiane. Gołym okiem widać że zawodnicy nie uderzają się naprawdę. A skoro nie biją się na poważnie to siłą rzeczy zwycięzca jest znany wcześniej. Mnie osobiście to śmieszy ale mam kilku kolegów którzy są zafascynowani wrestlingiem. Kiedyś w latach 90 wyglądało to o wiele gorzej. Wręcz śmiesznie. Dzisiaj na ringu są zdecydowanie lepsi aktorzy i widowiska są dość efektowne lecz mimo to mnie to nie pociąga. Wolę prawdziwe walki jak np. MMA
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
tomeh
- Kontakt:
Na telewizji puls leci cezami wieczorem to. Ogólnie tego nie lubię bo udają właśnie
-
maciejos
Polecam film Zapaśnik (The Wrestler). 2 nominacje za grę aktorską do Oskara.
-
kidmano
teraz to i tak nie to samo co kiedyś. dla mnie federacja WCW to było coś (być może dlatego, że jako szczeniak oglądałem z zapartym tchem wszystkie te walki
)... tamci wrestlerzy Sting, Goldberg, DDP, Kidman..., ekipy typu NWO itp. później oglądałem WWF z wrestlerami takimi jak chociaż The Rock, StoneCole Steve Austin, Bret Hart, HBK, Triple H. Teraz mamy WWE z takimi kozakami jak chociaż Randy Orton, Edge i konkurencyjna federacja TNA, która też wchłonęła starych znajomych z WCW jak chociaż Hulk Hogan, Sting, Nash...
jak ktoś już wspomniał na kilku kanałach (eurosport, puls, extreme) dostępnych w kablówkach są czasami urywki z różnych gal i można z ciekawościa ogladnąć
jak ktoś już wspomniał na kilku kanałach (eurosport, puls, extreme) dostępnych w kablówkach są czasami urywki z różnych gal i można z ciekawościa ogladnąć
-
kachol
Dobrych kilka lat temu, bardzo jarałem się tym sportem: The Rock, Stone Cold, Triple H, X-Pac. Robili wrażenie i całkiem przyjemnie się to oglądało. Ostatnio widziałem dwa odcinki WWE w TV i jakoś nowe elity mnie nie zachwyciły, chyba, za bardzo do siebie podobni, Cena, Miz, Orton - wszyscy podobni do siebie, jak wyjęci z uniwersyteckiej drużyny footballu amerykańskiego;)...
Wresling to show, kupujemy gotowy produkt, jak film, czy teatr. Tak to zawsze odbierałem i przy tym zostanę. Szkoda, że tak wielki problem dopingowy jest i, że większość wreslerów ma problemy całe życie. Podjęto dużo, może spadnie liczba zgonów, a ex-gwiazdy nie będą kończyły życia przed 40.
Wresling to show, kupujemy gotowy produkt, jak film, czy teatr. Tak to zawsze odbierałem i przy tym zostanę. Szkoda, że tak wielki problem dopingowy jest i, że większość wreslerów ma problemy całe życie. Podjęto dużo, może spadnie liczba zgonów, a ex-gwiazdy nie będą kończyły życia przed 40.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Godny polecenia. Sam oglądałem bo był w którymś CKM'ie.maciejos pisze: Polecam film Zapaśnik (The Wrestler). 2 nominacje za grę aktorską do Oskara.
A co do wrestlingu ostatnimi czasy bardzo mnie wciągnął. I jak wszystkim wiadomo wszem i wobec że jest ustawiany. I to zależy od Ciebie samego czy chcesz to oglądać czy nie. Przecież nikt na siłę nikogo do niczego nie zmusza
Osobiście lubię Cenę
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Gunnar
- Kontakt:
Dla mnie to pseudosport. Nie rozumiem dlaczego Amerykanie tak się jarają ustawionymi walkami 

-
Woo-cash
- Kontakt:
To nie wiesz że Amerykanie są dziwni? Ich zawsze jara co innego niż nas EuropasówGunnar pisze: Nie rozumiem dlaczego Amerykanie tak się jarają ustawionymi walkami![]()
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley