ogoromna porsba do kibiców!!!
-
loonek
ogoromna porsba do kibiców!!!
Witam jestem kibicem i studentem jednoczesnie. Pisze prace mgr o kibicach. Serdecznie porsze ludzi dobrej woli i serca o wyplenienie mi ankiety do pracy. Dziekuje i pozdrawiam serdecznie!!!
http://www.ankietka.pl/ankieta/64914/su ... bicow.html
http://www.ankietka.pl/ankieta/64914/su ... bicow.html
-
groch
-
Hanys
Odp: ogoromna porsba do kibiców!!!
zrobione
-
Gunnar
- Kontakt:
-
LaBeneamata
wypełnione i wysłane.
-
Globus
Ta ankieta to chyba dla Tuska jest. Wywalic to. Co innego jak by wkleił jakiś stary użytkownik strony.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Kruq
Dziwna ankieta to fakt
, zwłaszcza, obowiązkowe pola do wypełnienia
hehe
-
miczel192
Poszło.. ale faktycznie dziwna trochę..
Będę szedł do przodu
W upale i na wietrze
Będę żył wiecznie
Z tymi barwami
NERAZZURRI
W upale i na wietrze
Będę żył wiecznie
Z tymi barwami
NERAZZURRI
-
Adriano_forever
Poszło
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
ricardo
- Kontakt:
zrobione
-
dzony
Wypełniłem, ale w sumie wiele nie pomogłem myślę 
-
FcInterRLZ
Wypełnione
-
kachol
Jak rzadko zgadzam się z Globusem:)...Globus pisze: Ta ankieta to chyba dla Tuska jest. Wywalic to. Co innego jak by wkleił jakiś stary użytkownik strony.
-
Jedrula
- Kontakt:
Temat może i dobry, ale pytania dziwne. Nie mniej jednak uważam, że poznanie opinii ludzi na ten temat może pomóc rozwiązać takie idiotyczne sytuacje, jak te, które mają miejsce ostatnio w polskiej ligowej piłce.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Faflik
miałem początkowo wypełnić, ale w połowie poczułem się jak na komendzie co to za pytania czy brałem udział w zdarzeniu o charakterze chuligańskim, czy znam chuliganów i pytania o używki przed meczem to masakra.
-
IlCapitano
Tak, wypijam pół litra wódki przed pójściem na mecz, a w przerwie daję po nosie... Dajcie spokój, co to za pytania. Miałem to wypełnić ale zrezygnowałem.
-
MiRas.
- Kontakt:
Również miałem to wypełnić, ale po zobaczeniu niektórych pytań stwierdziłem, że szkoda mojego czasu. Jeśli ta praca magisterska ma udowodnić bądź też nie, ze kibice idą na mecz z białym nosem to życzę powodzenia na obronie.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Globus
Dlatego jestem za usunięciem tego tematu. Nie nabijajmy mu punkcików w takiej żenadzie.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Imrahil
- Kontakt:
Ankieta zbyt dluga to raz,a dwa pytania sa zbyt kontrowersyjne.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
kachol
tak btw loonek to widzę, że nie masz pojęcia o konstrukcji ankiety...
Myślę, że nie wzbudziłbyś takiej kontrowersji gdybyś miał pojęcia jak zrobić dobrą ankietę. Poinformowałbyś o czym piszesz bo napisanie "praca o kibicach" to trochę zbyt mało - nie uważasz? Poza tym nawet nie raczyłeś poinformować respondentów, że ankieta jest całkowicie anonimowa i posłuży jedynie do pracy o charakterze naukowym co jest twoim obowiązkiem! Poza tym jeżeli moje 2 lata męczenia się z nauką o ankietach nie poszło całkiem na marne to jedną z podstaw ankiety jest mała drażliwość społeczna. Jak byś pisał o życiu seksualnym Polaków to pytałbyś: "Czy uprawia pan(i) seks analny z wieloma partnerami?". Wyjdź na ulice i zadaj te swoje pytanie to albo dostaniesz w ryj, albo zostaniesz obśmiany.
Po przeczytaniu Twojej ankiety mam wrażenie, ze stawiasz tezę: kibice chodzący na mecze to ćpuny i alkoholicy dlatego dochodzi do incydentów. Stawiasz pytania na które odpowiedź jest zawarta w pytaniu np. "21. Czy uważa pan, że walka z chuligaństwem stadionowym jest w Polsce potrzebna?", równie dobrze możesz zapytać "Czy uważasz, że służba zdrowia jest w Polsce potrzebna?". Kto przy zdrowych zmysłach odpowie, że "nie"? Problem w tym, że nawet nie wie respondent co rozumiesz pod pojęciem "chuligaństwa stadionowego", a samo słowo chuligaństwo kojarzone jest jednoznacznie negatywnie co sugeruje odpowiedź! Poza tym wrzucasz do jednego worka odpalanie pirotechniki i starcia z policją, równie dobrze możesz tak łączyć homoseksualizm z pedofilią jako dewiacje seksualne, co jest nieadekwatne nawet dla największych ortodoksów moralności.
Gdybym miał się dalej czepiać mógłbym pisać, że w pytaniu 7 pytasz o sporty, które oglądają ludzie (dajesz 10 odpowiedzi), a w następnym gdzie piszesz o częstotliwości zapominasz o 3 dając tylko kafeterię stworzoną z 7 odpowiedzi.
Nie wiem co za miernota pozwoliła Ci na pytanie respondentów w ten sposób, ale przynajmniej po raz kolejny pokazuje mi ktoś, że dzisiaj każdy może mieć wyższe wykształcenie...
Myślę, że nie wzbudziłbyś takiej kontrowersji gdybyś miał pojęcia jak zrobić dobrą ankietę. Poinformowałbyś o czym piszesz bo napisanie "praca o kibicach" to trochę zbyt mało - nie uważasz? Poza tym nawet nie raczyłeś poinformować respondentów, że ankieta jest całkowicie anonimowa i posłuży jedynie do pracy o charakterze naukowym co jest twoim obowiązkiem! Poza tym jeżeli moje 2 lata męczenia się z nauką o ankietach nie poszło całkiem na marne to jedną z podstaw ankiety jest mała drażliwość społeczna. Jak byś pisał o życiu seksualnym Polaków to pytałbyś: "Czy uprawia pan(i) seks analny z wieloma partnerami?". Wyjdź na ulice i zadaj te swoje pytanie to albo dostaniesz w ryj, albo zostaniesz obśmiany.
Po przeczytaniu Twojej ankiety mam wrażenie, ze stawiasz tezę: kibice chodzący na mecze to ćpuny i alkoholicy dlatego dochodzi do incydentów. Stawiasz pytania na które odpowiedź jest zawarta w pytaniu np. "21. Czy uważa pan, że walka z chuligaństwem stadionowym jest w Polsce potrzebna?", równie dobrze możesz zapytać "Czy uważasz, że służba zdrowia jest w Polsce potrzebna?". Kto przy zdrowych zmysłach odpowie, że "nie"? Problem w tym, że nawet nie wie respondent co rozumiesz pod pojęciem "chuligaństwa stadionowego", a samo słowo chuligaństwo kojarzone jest jednoznacznie negatywnie co sugeruje odpowiedź! Poza tym wrzucasz do jednego worka odpalanie pirotechniki i starcia z policją, równie dobrze możesz tak łączyć homoseksualizm z pedofilią jako dewiacje seksualne, co jest nieadekwatne nawet dla największych ortodoksów moralności.
Gdybym miał się dalej czepiać mógłbym pisać, że w pytaniu 7 pytasz o sporty, które oglądają ludzie (dajesz 10 odpowiedzi), a w następnym gdzie piszesz o częstotliwości zapominasz o 3 dając tylko kafeterię stworzoną z 7 odpowiedzi.
Nie wiem co za miernota pozwoliła Ci na pytanie respondentów w ten sposób, ale przynajmniej po raz kolejny pokazuje mi ktoś, że dzisiaj każdy może mieć wyższe wykształcenie...