Tak jak i wielu członków ONR ma sentyment do JKM tak i on ma sentyment do nas.Popiera to może za duże słowo, ale jest sympatykiem ONR-u.
Od 17:00 minuty:
http://www.youtube.com/watch?v=qahHsXZumFc
ONR-Obóz Narodowo Radykalny
-
Odp: ONR-Obóz Narodowo Radykalny
Ostatnio zmieniony 3 lip 2011, 18:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Przepraszam,że dopiero odpisuję,ale zabiegany byłem przez ostatnie dni.Tjujka pisze:
kcp_wwa
Jesteś konformistą, to właśnie przez takie myślenie ludzi jest jak jest. Czy uważasz że lepiej po prostu żyć zwykłym szarym życiem i mieć wszystko w dupie, dając politykierom spokojnie rozkradać i niszczyć nasz kraj? Ja bym tak nie mógł, sumienie by mi nie pozwoliło. Może i owszem jest to syzyfowa praca ale cel wart jest spróbowania. Jak to się mówi najwyższą formą inteligencji jest działanie.
Widzisz, choć z ostatnim zdaniem Twojej wypowiedzi nie sposób się nie zgodzić, to w odniesieniu do tego,co napisałeś dosłownie chwilę wcześniej- co ROBISZ,aby zapobiec rozkradaniu Kraju przez wspomnianych "politykierów"? Przecież na co dzień to jest kompletnie nieosiągalna -dla mnie przynajmniej- sfera, aby można było to "ot,tak" powstrzymać. Moje sumienie też nie pozwoliłoby działać mi tak, jak to się u nas w polityce dzieje,ale różnica jest taka,że "na górze" sielanka, a ja w moim życiu zmuszony jestem zajmować się rzeczami, które sprawią,że tyle o ile żyć będzie mi się lżej,ale bynajmniej nie mówię,że jest łatwo i beztrosko... W związku z tym nie ma w nim miejsca dla działań "wyższych",takich jak zapobieganie wyciąganiu moich ciężko zarobionych pieniędzy przez osoby, które nawet nie wiedzą jak złe sytuacje potrafią dotykać ich rodaków. Z tego,co obserwuję od lat, kiedy świadomość polityczna zagościła w moim rozumie, niezależnie kto rządzi w tym kraju, zawsze kończy się tak samo- my robimy swoje,a oni robią swoje. I wcale nie koniecznie ich praca sprawia,że żyje się Wam, czy właściwie nam wszystkim lepiej.
Szanuję Cię,że angażujesz się w dyskusję i nie jest Ci obojętne to, co się w Polsce dzieje, jednak w poprzednim swoim poście chciałem tylko wyrazić swoją wątpliwość co do celowości takiej debaty.
Minister zakładając temat miał raczej na celu, aby przybliżyć nam czym jest ugrupowanie ONR i porównać to z opiniami, jakie wyrażacie, a temat- siłą rzeczy, co zrozumiałe- sprowadził się do omawiania własnych ideologii i spierania się nad nimi.
Pozdro i bez spiny!

PS. wiem,że moja wypowiedź może zostać potraktowana, jakbym podważał sens dyskutowania- wiedzcie,że nie o to mi chodziło. Śledzę dyskusję i jest ciekawie

Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Dokładnie, temat miał dotyczyć czego innego, no ale niestety.Jednak to mi dało też dużo do myślenia, gdyż ONR nie jest organizacją żeby sobie istniała i tyle, chcemy też przekazywać i wpajać głownie młodzieży pewne wartości i poglądy, które uważamy za słuszne.Przynajmniej teraz mogę sobie zrobić czystą rachubę ilu jest między nami socjalistów(lub ukrytych socjalistów) a ile ludzi, którzy zgoła mają wszystko w dupie.Znalazło się też kilku "braci" z czego jestem niezmiernie dumny.
Martwi mnie natomiast obraz w jakim przedstawiane jest Obóz, i w jakim go ludzie widzą.Przyznam się, że to będzie moje główne zadanie w organizacji aby ten obraz się poprawiał.Nawet Globus, chłop z poglądami zbliżonymi do moich coś tam marudził :P
Jednak mówiąc, że my jesteśmy agresywni, doszczętnie nietolerancyjni mija się z prawdą.W każdym środowisku można znaleźć różnego rodzaju "typy".
Pozdrawia ONR Brygada Pomorze !
PS.Gorący apel http://www.joemonster.org/art/17439/Dla ... tolerancji_
Martwi mnie natomiast obraz w jakim przedstawiane jest Obóz, i w jakim go ludzie widzą.Przyznam się, że to będzie moje główne zadanie w organizacji aby ten obraz się poprawiał.Nawet Globus, chłop z poglądami zbliżonymi do moich coś tam marudził :P
Jednak mówiąc, że my jesteśmy agresywni, doszczętnie nietolerancyjni mija się z prawdą.W każdym środowisku można znaleźć różnego rodzaju "typy".
Pozdrawia ONR Brygada Pomorze !
PS.Gorący apel http://www.joemonster.org/art/17439/Dla ... tolerancji_

Ostatnio zmieniony 5 lip 2011, 10:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Kcp-wwa akurat próbuję zmienić naszą smutną szarą rzeczywistość działając w NOPie i dążąc do ustanowienia tej partii jako realnej siły politycznej na wzór np. węgierskiego Jobbiku. Ta droga jest niełatwa i może znamionować syzyfową pracą ale jednak cel wart jest działania. Oczywiście rozumiem i szanuje że nie każdy jest zdolny podążać taką drogą jak ja ale wystarczy choćby skreślić na wyborach kogoś z poza rządzącej czwórki(oczywiście najlepiej NOP
) i taki gest, choć drobny może pomóc. A rozmawiać zawsze warto, ja np dzięki tej dyskusji dowiedziałem się czegoś ciekawego o konserwatywnym-liberalizmie.

-
http://www.fakt.pl/Walczyl-na-gali-z-Pu ... 281,1.html
Cały dzien o tym jest głośno.
Cały dzien o tym jest głośno.
-
Ach Ci faszyści.
a geje do obozów pracy!"