No dla mnie rzadzi bezkonkurencyjnie kabaret "ani mru mru" Mam okolo 10 ich skeczy na dysku a najlepsze wedlug mnie sa: Tofik oraz Supermarket (Open The Dooooor! ) A Halama tez jest niezly Temat spoko mam nadzieje ze zostanie
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
ja najbardziej lubie kabaret moralnego niepokoju. miałem nawet okazje byc na ich wystepie a poźniej pogadalem sobie z nimi, dostałem grafy wg. mnie to kaaret ktory nie ma słabego skeczu.
Bardzo lubie też Grzegorza Halame. te 2 skecze które dałem wczesniej mnie kompletnie rozbijają. do ani mru mru jestem uprzedzony, bo wiem jakimi ludzi są po za scenia. jezeli chcesz ich autografy to tylko na orginalnej pltce dvd za jakis 50 zł bo na czyms innym sie nie podpiszą a zdjecie to się ma jak z 2 słupami soli. a pozatym wydaje mi sie albo i nie wydaje mi się ze ich skecze są coraz gorsze.
elvis23 pisze:
do ani mru mru jestem uprzedzony, bo wiem jakimi ludzi są po za scenia. jezeli chcesz ich autografy to tylko na orginalnej pltce dvd za jakis 50 zł bo na czyms innym sie nie podpiszą a zdjecie to się ma jak z 2 słupami soli. a pozatym wydaje mi sie albo i nie wydaje mi się ze ich skecze są coraz gorsze.
No z tym sie nie zgodze bo kumpel mi opowiadal ze byli kiedys w Czewie w jakims bardze na piwie i podszedl do nich i powiedzial ze bardzo luzni goscie i a utograf mu dali bez zadnego problemu...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
Ja nie byłem na żadnym występie kabaretów. Najbardziej podoba mi się 'Ani mru mru' 'kabaret moralnego niepokoju'. W Polsce te dwie grupy są bezkonkurencyjne. Świetny też jets Piotr Bałtroczyk, który prowadzi przeróżne programy z kabaretami.
Najbardziej podoba mi się skecz 'ani mru mru' pt: 'W chińskiej restauracji'
nie mozna zapominac o takich ludziach jak nie raz juz przywowałny Halama czy Jachimek czy chocby o panu Piaseckim. Debry też jest Marcin Daniec. teraz jest moda na kabarety i kazdy z nich ma chocby 1 super skecz
Kabaretem wszechczasów w Polsce jest i będzie kabaret TEY. Osobiście obojętnie ile razy obejrze dany skecz to potrafię się śmiać do łez, szkoda że ich drogi (Laskowika i Smolenia) rozeszły się w taki a nie inny sposób. Z teraźniejszych to kabaret Moralnego Niepokoju zwłaszcza ten z Opola- jak wyrwać Lachona i nieco alternatywne kabarety jak Łowcy.B (czyli moje okolice) i Jachim Presents.
KMN rządzi Lachony, W Bibliotece, Wywiadówka, Impreza u Bogdana.. zajebiste skecze, znam je prawie na pamięć
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
no wizyta ksiedza niszczy jak byłem na ich występie to było wizyta profesora cos w tym samym klimacie, tylko, że przychodzi w odwiedziny profesor Ryszard Mróz - Tatarkiewicz
Własnie byliście kiedys na występach jakiegoś kabaretu
KMN rządzi a Bogdan wymiata. Moje ulubione skecze to "U dentysty", "Krzyżówka", wspomniana wyżej wizyta profesoa "Tatara" Tatarkiewicza i Bożydar na lachonach.
O tak,świetny skecz,ale już mnie nie śmieszy tak jak kiedyś,znam go praktycznie na pamięć :P
Mnie ostatnio rozwaliło to -> http://www.youtube.com/watch?v=2easF3usskw (w sumie przy każdym się uśmiałem oprócz Anglika,ale ten murzyn mnie po prostu rozłożył na łopatki )