Moje życie się teraz bardzo zmieni bo jak większość wie, postanowiłem zostać kapłanem(zakonnikiem) - Prowincja Ojców Bernardynów. Aktualnie teraz bede mieszkał w Kalwarii Zebrzydowskiej gdzie czeka mnie prawdziwa formacja i praca nad sobą. Oczywiście moja miłość do Interu nie znika(bo tego nie zmieni zaden zakon czy cos innego) i ile bede tylko w stanie to postaram sie tutaj zajrzeć i moze czasem nawet ogladnac mecz
Życzcie mi powodzenia i cierpliwości na mojej nowej drodze. Adminów prosze o nie kasowanie mojego konta
Dziekuje wszystkim za wspólne kibicowanie i piękne chwile razem przeżywane choć przez internet to i tak jakże blisko siebie gdy nasz kapitan siegał po LM, dziekuje rowniez za spory i gorące dyskusje na sb które sie nie raz kończyły kłótniami- bo to tez ma swój urok:P oraz za sympatyczna przygode z taka grą jak " hax"
Już we wtorek wyjeżdzam i wróce dopiero na święta
Panowie dziękuje za wszystko i życzę Wam jak i sobie tego abyśmy jeszcze nie jeden raz przeżywali takie chwile jak te z 2010 roku
Nie zapomnijcie o mnie i pozdrawiam Was franciszkańskim hasłem "Pokój i Dobro" bracia o jednej czarno-niebieskiej krwi