Urządzenie wielofunkcyjne - jakie?

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
RdK.
Kontakt:

Urządzenie wielofunkcyjne - jakie?

Post autor: RdK. »

Zamierzam zakupić urządzenie wielofunkcyjne z możliwością połączenia WiFi, na które składałaby się drukarka, ksero i skaner. Kwota, którą zamierzam na to poświęcić nie jest zbyt duża, bo ok. 250zł. Nie poszukuje czegoś profesjonalnego, byle tylko dobrze drukowało, skanowało i kopiowało w warunkach domowych :) Czy możecie mi coś polecić?
Obrazek
andyvdm

Odp: Urządzenie wielofunkcyjne - jakie?

Post autor: andyvdm »

Polecam produkty fiirmy Brother, chyba najtańsze tusze, dobre i mało awaryjne drukarki.
mORGAN

Post autor: mORGAN »

Czy WiFi jest Ci koniecznie potrzebne?
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

mORGAN pisze: Czy WiFi jest Ci koniecznie potrzebne?
Zdecydowanie tak :) A czemu pytasz? Odradzasz?
Obrazek
Pablusso

Post autor: Pablusso »

W tym przedziale cenowym zdecydowanie Brother. Nie placisz 2 razy wiecej tylko dlatego, ze nazywa sie np Lexmark.
Obrazek
sig by Orzeu
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Sam mam brother DCP-145C i jestem zadowolony. Cena raczej powinna Cię zadowolić. Nie ma co wydawać więcej na bardziej znane marki.
Obrazek
mediolan

Post autor: mediolan »

nie polecam HP! w ciagu 2 lat 4 razy mi sie zepsul -.- tzn nie wiem czy kazde urzadzenie wielofunkcyjne z HP jest takie awaryjne ale jak narazie na 5 HP ktore posiadaja rodzinka znajomi  roznego rodzaju (kazde urzadzenie wielofunkcyjne ) 3 juz padly po kilka razy dlatego nie polecam bo kasy na HP trzeba troche wyrzucic a psuje sie cholerstwo strasznie !
Obrazek Obrazek
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

Mam 3w1 HP F2180 z 4-5 lat już będzie. Używane codziennie, bardzo eksploatowane i jak na razie bezawaryjne.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

andyvdm pisze: Polecam produkty fiirmy Brother, chyba najtańsze tusze, dobre i mało awaryjne drukarki.
Pablusso pisze: W tym przedziale cenowym zdecydowanie Brother. Nie placisz 2 razy wiecej tylko dlatego, ze nazywa sie np Lexmark.
Kupiłem Brother'a urządzenie wielofunkcyjne jakiś tydzień temu. Solidnie wykonana maszyna. 250 zł trochę mało. Polecam dołożyć i kupić laserówkę. Ja za model DCP-7055 zapłaciłem 440 zł. Zamiennik tonera kosztuje 70 zł, wydajność wydaje mi się ponad 1000 stron.
Atramentówki się na dzień dzisiejszy nie opłacają. Jedyny minus o ile tak można powiedzieć - brak koloru.

Brother do zestawu nie dołącza kabla USB type 2, także jak będziesz kupował sprawdź to wcześniej, bo szkoda Twoich nerwów przy rozpakowywaniu i poźniej w drodze do sklepu :P

Tyle ode mnie :)
mORGAN

Post autor: mORGAN »

Bo nie znajdziesz w tej cenie Brother'a z WiFi :) Co do HP to strasznie ich nie lubię. Od wielu lat praktycznie wszystkie atramentowe 3 w 1 mają te same, kiepskie bebechy. Tak więc Brother i oryginały, albo dobre zamienniki. A jak drukujesz dużo to kup sobie do tego używaną laserówkę :)
ODPOWIEDZ