Ulubiona muza
-
Chuchu
- Kontakt:
Odp: Ulubiona muza
No a u mnie jest odwrotnie, chodzi głównie o doznania artystyczne a nie każda piosenka musi mieć niezwykle głęboki przekaz
Poza tym chyba znowu przesadzasz, tak ubogo to z tymi tekstami u Bellamy'ego nie jest 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Ostatnio muszę przyznać że troszkę mi się w gustach pomieszało. Zacząwszy najpierw od hardstyle poprzez hardbass kończąc na hardcore. Oczywiście przeplatam to goa oraz psychodelic tak dla uspokojenia pobudzonego ucha. Do tego dochodzi zawsze cenione przeze mnie drum and bass oraz ostatnimi czasu dubstep. Niestety przez te moje zachcianki poszły już dwa wzmacniacze bo przecież cicho słuchał nie będę
.
Ciekawi mnie ile będzie trwała ta moja zajawka na te style muzyczne? Kiedy mi się znudzi i standardowo wrócę do Marleya co mam w zwyczaju średnio 4 razy w roku
Ciekawi mnie ile będzie trwała ta moja zajawka na te style muzyczne? Kiedy mi się znudzi i standardowo wrócę do Marleya co mam w zwyczaju średnio 4 razy w roku
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
mediolan
master ja hardstyle'u slucham juz 1,5 roku i zrobilem tylko 2 przerwy po 2 tygodnie mi ta muzyka nigdy sie nie nudzi
tak swoja droga to strasznie namieszales tych stylow
taka rada odemnie wybierz 1 max 2 bo nie ogarniesz pozniej wszystkiego 

-
Woo-cash
- Kontakt:
Hehe... wiem namieszałem trochę ale co poradzę jak mi się wszystko podoba
Ale owszem muszę przyznać że hardstyle daje radę 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley