Ulubiona muza

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Chuchu
Kontakt:

Odp: Ulubiona muza

Post autor: Chuchu »

No a u mnie jest odwrotnie, chodzi głównie o doznania artystyczne a nie każda piosenka musi mieć niezwykle głęboki przekaz :) Poza tym chyba znowu przesadzasz, tak ubogo to z tymi tekstami u Bellamy'ego nie jest ;)
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Ostatnio muszę przyznać że troszkę mi się w gustach pomieszało. Zacząwszy najpierw od hardstyle poprzez hardbass kończąc na hardcore. Oczywiście przeplatam to goa oraz psychodelic tak dla uspokojenia pobudzonego ucha. Do tego dochodzi zawsze cenione przeze mnie drum and bass oraz ostatnimi czasu dubstep. Niestety przez te moje zachcianki poszły już dwa wzmacniacze bo przecież cicho słuchał nie będę :-D.
Ciekawi mnie ile będzie trwała ta moja zajawka na te style muzyczne? Kiedy mi się znudzi i standardowo wrócę do Marleya co mam w zwyczaju średnio 4 razy w roku :-)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
mediolan

Post autor: mediolan »

master ja hardstyle'u slucham juz 1,5 roku i zrobilem tylko 2 przerwy po 2 tygodnie mi ta muzyka nigdy sie nie nudzi  :P tak swoja droga to strasznie namieszales tych stylow  :-D taka rada odemnie wybierz 1 max 2 bo nie ogarniesz pozniej wszystkiego  :-)
Obrazek Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Hehe... wiem namieszałem trochę ale co poradzę jak mi się wszystko podoba ;-) Ale owszem muszę przyznać że hardstyle daje radę :-)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
ODPOWIEDZ