futbolowo.pl, pomocy

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
hQ
Kontakt:

futbolowo.pl, pomocy

Post autor: hQ »

Witam,

Prowadzę stronę klubową na futbolowo. Chciałbym aby ktoś pomógł mi w pewnej sprawie. Mianowicie chciałbym na swojej stronce zrobić, tak jak na tej, że zamiast dwóch osobnych boxów (poprzedni mecz, następny mecz), był jeden. Nie umiem sobie z tym poradzić aby to jakoś godnie wyglądało. Wiem, że na pewno choć jedna osoba prowadziła lub prowadzi swoją stronkę na futbolowo i wie mniej więcej o co mi chodzi. Z góry dzięki. Jeśli temat jest nie na miejscu to przepraszam.
Alvaro 8
Kontakt:

Re: futbolowo.pl, pomocy

Post autor: Alvaro 8 »

Ja prowadzę stronę na futbolowo.pl, ale powiem Ci szczerze że nie wiem czy jest w ogóle możliwe takie połączenie jakie chcesz zrobić:D Wydaje mi się że nie, ale najlepiej zapytaj w dziale pomoc na futbolowo. Zawsze odpowiadają.
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Da się. Bo widziałem na kilku stronkach i bardzo fajnie to wygląda. Tylko tam niby trzeba pogrzebać w htmlu (czy coś takiego) itd. Jednej osoby pytałem jak to zrobić to mi powiedział, że jak mu zapłacę.. A mnie takie coś nie rajcuje. Także szukam tutaj darmowej pomocy :P
Castellazzi
Kontakt:

Post autor: Castellazzi »

W prawdzie strony na futbolowo nie mam, ale może uda mi się pomóc. Napisz na gg: 35180172
ODPOWIEDZ